Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Çok ayıp hemde. 58 olur gelir, 1 kilo aldım ohhh May goddddd der.

Kızlar nasılsınız? Ben de aranıza katılmak istiyorum ama başvuru formu vs var hala o şekilde yapıyor musunuz? Yoksa yediğimi içtiğimi günlük buraya yazsam yeter mi
Hoş geldin nimo
Formu doldurursan seviniriz. Menüler günlük yazılıyor.. Yarın fotoğraflı nickli tartı bildirimi isteriz. Bir hafta deneme süresi var sonra arzu edersen yarışmaya girebilirsin.

Pastel nasıl iyimi ne zaman sahalara dönüş yapacak özledik yaniii görüşürsen çok selamlar benden .

Sagol canım benim tesekur ederim
P

Ilac kullanıyor musun belki bir psikoloğa görünmenin gerek ilaçlar ise yarıyor psikolog dair bilim dalı dahiliye gibi onada uğramayı ihmal etmeyelim kizlar lütfen bendehaziran sonu gibi gideceğim
Evet kullanıyorum psikayetri yede gittim daha önce
Geçmiş olsun şimdi nasılsın düzeldinmi biraz daha,
Evet bugun iyiyim şükür tabi sabaha kadar uyumadım

Sagol canım benim tesekur ederim

Evet kullanıyorum psikayetri yede gittim daha önce

Evet bugun iyiyim şükür tabi sabaha kadar uyumadım
Bugün fırsat bulursan biraz uyumaya çalış olmazsa.
İlaçlarla tedavisi iyi sonuç vermiş canım. En son iyiydi. Sahalara dönüş yapar mı bilmiyorum.
Önemli bişeyi yok demi .

Kızlar kimler burda bende bir saatir kalp çarpıntısı var ıkı yıl önce doktora gittiö hersey yolun da dedi bir sıkıntı yoktu bu arada anksiyete de var bende ama. Beni rahatsız etti ya endişelendim
Canım kabak detoxu falan filan yapıyorsun ya o sana yetersiz geldi çok sıkı yapmaa ye ama düzenli ye iyi bak kendine kuzum

Çocuklar fırsat verirse inşallah ablacım
Onlarıda uyut olmazsa sende dinlenirsn en azından .
Hahahahahahaha aynı aynıı alakası yok yani şahsen eski usul eski adetleri böyle iştee asıl sağlıklı bol yeşillik yersek süt olur
Bebiş nasıl iyimi kuzen demişti dereotu acayip süt yapıyormuş kendi kızı doğum yapıncaçok yedi demişti dene istersen.

Onlarıda uyut olmazsa sende dinlenirsn en azından .

Bebiş nasıl iyimi kuzen demişti dereotu acayip süt yapıyormuş kendi kızı doğum yapıncaçok yedi demişti dene istersen.
dereotu benim favorim ablam çok ettim halada ederim bebiş iyi 1yaşını aldı artık gifiyo odalari geziyo geliyo ayaklandı iyice

dereotu benim favorim ablam çok ettim halada ederim bebiş iyi 1yaşını aldı artık gifiyo odalari geziyo geliyo ayaklandı iyice
Seviyorsa bol bol yersin,maşallah kocaman olmuş bile ayaklandı desene şimdi en dikkatli zamanları takipte olacaksın sürekli

Seviyorsa bol bol yersin,maşallah kocaman olmuş bile ayaklandı desene şimdi en dikkatli zamanları takipte olacaksın sürekli
Takipteyim ama cok değill kendi düşüp kendi kalkacak ben hemen atlamıyorum ustune hic öyle etmedim sanırım ondan bukadar cesaretlendi düşsede kalkıyo kendi hep

Takipteyim ama cok değill kendi düşüp kendi kalkacak ben hemen atlamıyorum ustune hic öyle etmedim sanırım ondan bukadar cesaretlendi düşsede kalkıyo kendi hep
Olması gerekende bu zaten,düşe kalka büyüyor denilende bu işte,sen gene gözünü üstünden ayırma ne yapacakalrı belli olmuyor bu minnoşların.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…