Çok ayıp hemde. 58 olur gelir, 1 kilo aldım ohhh May goddddd der.Beni hep atlatıyor ne zaman yazsam az işim var onu halledeyim geleceğim diyor. Sonra bir gün ağzından kaçırdı. Kilo almadım ondan gelmiyorum diye.En son 57 kiloydu. Biraz daha bekleyeceğim gelmezse kordişim etkili bir dua bulup kilo alması için bir şeyler düşüneceğim. ayıp yani arkadaşların bir şekilde almış sen nasıl almazsın
Hoş geldin nimoKızlar nasılsınız? Ben de aranıza katılmak istiyorum ama başvuru formu vs var hala o şekilde yapıyor musunuz? Yoksa yediğimi içtiğimi günlük buraya yazsam yeter mi
Kıyamıyorsun onaÇok ayıp hemde. 58 olur gelir, 1 kilo aldım ohhh May goddddd der.
Pastel nasıl iyimi ne zaman sahalara dönüş yapacak özledik yaniii görüşürsen çok selamlar benden .Beni hep atlatıyor ne zaman yazsam az işim var onu halledeyim geleceğim diyor. Sonra bir gün ağzından kaçırdı. Kilo almadım ondan gelmiyorum diye.En son 57 kiloydu. Biraz daha bekleyeceğim gelmezse kordişim etkili bir dua bulup kilo alması için bir şeyler düşüneceğim. ayıp yani arkadaşların bir şekilde almış sen nasıl almazsın
Sagol canım benim tesekur ederimTek günlük bı şok yap diycem ama geçen paylaştığım yazıyı bı okumanı tavsiye ederim. Kaaciger açığa çıkan toksinleri temizlemek için vücudu duraklatiyormus. Eğer zorlarsan karaciğeri zorlamış oluyormussun. Bol su ve arındırıcı kurlerle destek ol bence. İşi çabuk bitsin
Bilinç altı denen şey maalesef böyle yapıyordüşününce anlamı yok ama seni tetikliyor işte. Meditasyon yada dua hangisi ilahi seni düşüncelerinden alacak rahatlatıcı teknikler bul. Ben esmaul Hüsna dinlerim bazen bazen kuran Türkçe meal açarım. Anlatılanları hayatıma uyarlayarak anlam katmaya çalışırım
Geçmiş olsun canım
Yukarda yazdıklarım senin içinde geçerli. Vücudunu sev ve ona destek ol
Evet kullanıyorum psikayetri yede gittim daha önceP
Ilac kullanıyor musun belki bir psikoloğa görünmenin gerek ilaçlar ise yarıyor psikolog dair bilim dalı dahiliye gibi onada uğramayı ihmal etmeyelim kizlar lütfen bendehaziran sonu gibi gideceğim
Evet bugun iyiyim şükür tabi sabaha kadar uyumadımGeçmiş olsun şimdi nasılsın düzeldinmi biraz daha,
Sağlığa bütçeye doğaya her şeye zararlı cıssssssEn son gittiğim profesör bundan sonra kalp doktoruna gitme kalbin çok saglam dedi bu arada sigara da içiyorum
Sağlığa bütçeye doğaya her şeye zararlı cıssssss
İlaçlarla tedavisi iyi sonuç vermiş canım. En son iyiydi. Sahalara dönüş yapar mı bilmiyorum.Pastel nasıl iyimi ne zaman sahalara dönüş yapacak özledik yaniii görüşürsen çok selamlar benden .
Alllaaaah kızlaar toparlanın bakiiim
Herkes diyet pozisyonu alsın
Cuma günü artı gelebilir bunları yok etmek bizim elimizde hadi bakalım canlar yarın daha sıkı sarılıyoruz
Bugün fırsat bulursan biraz uyumaya çalış olmazsa.Sagol canım benim tesekur ederim
Evet kullanıyorum psikayetri yede gittim daha önce
Evet bugun iyiyim şükür tabi sabaha kadar uyumadım
Önemli bişeyi yok demi .İlaçlarla tedavisi iyi sonuç vermiş canım. En son iyiydi. Sahalara dönüş yapar mı bilmiyorum.
Çocuklar fırsat verirse inşallah ablacımBugün fırsat bulursan biraz uyumaya çalış olmazsa.
Önemli bişeyi yok demi .
Hahahahahahaha aynı aynıı alakası yok yani şahsen eski usul eski adetleri böyle iştee asıl sağlıklı bol yeşillik yersek süt olurValla emzirme doneminde şunu ye sütun olsun bunu ye sutun olsun sonuç sütten gayri hersey oldu bana
Canım kabak detoxu falan filan yapıyorsun ya o sana yetersiz geldi çok sıkı yapmaa ye ama düzenli ye iyi bak kendine kuzumKızlar kimler burda bende bir saatir kalp çarpıntısı var ıkı yıl önce doktora gittiö hersey yolun da dedi bir sıkıntı yoktu bu arada anksiyete de var bende ama. Beni rahatsız etti ya endişelendim
Onlarıda uyut olmazsa sende dinlenirsn en azından .Çocuklar fırsat verirse inşallah ablacım
Bebiş nasıl iyimiHahahahahahaha aynı aynıı alakası yok yani şahsen eski usul eski adetleri böyle iştee asıl sağlıklı bol yeşillik yersek süt olur
dereotu benim favorim ablam çok ettim halada ederimOnlarıda uyut olmazsa sende dinlenirsn en azından .
Bebiş nasıl iyimikuzen demişti dereotu acayip süt yapıyormuş kendi kızı doğum yapıncaçok yedi demişti dene istersen.
Seviyorsa bol bol yersin,maşallah kocaman olmuş biledereotu benim favorim ablam çok ettim halada ederimbebiş iyi 1yaşını aldı artık gifiyo odalari geziyo geliyo ayaklandı iyice
Takipteyim ama cok değill kendi düşüp kendi kalkacak ben hemen atlamıyorum ustune hic öyle etmedim sanırım ondan bukadar cesaretlendiSeviyorsa bol bol yersin,maşallah kocaman olmuş bileayaklandı desene şimdi en dikkatli zamanları takipte olacaksın sürekli
Olması gerekende bu zaten,düşe kalka büyüyor denilende bu işte,sen gene gözünü üstünden ayırma ne yapacakalrı belli olmuyor bu minnoşların.Takipteyim ama cok değill kendi düşüp kendi kalkacak ben hemen atlamıyorum ustune hic öyle etmedim sanırım ondan bukadar cesaretlendidüşsede kalkıyo kendi hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?