- 10 Aralık 2014
- 4.554
- 16.280
- 408
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evett evett abla dogruOlması gerekende bu zaten,düşe kalka büyüyor denilende bu işte,sen gene gözünü üstünden ayırma ne yapacakalrı belli olmuyor bu minnoşların.
geçmiş olsun canımKızlar kimler burda bende bir saatir kalp çarpıntısı var ıkı yıl önce doktora gittiö hersey yolun da dedi bir sıkıntı yoktu bu arada anksiyete de var bende ama. Beni rahatsız etti ya endişelendim
karbonat bildiğimiz karbonat mı ingiliz karbonatı mı canımKizlarrrr
Ben Menü paylaşamadım
Ne yediğimi de unuttum yaw :)
Sporumu yazayım da
9.5 km masallah :) 635 puan
Eki Görüntüle 3258483
Kizlarrr bir şey keşfettim araştırıp yapın isterseniz
Ben bir türlü ödemlerimi atamamıştım
Eski gorjmcemin kocası çok yapardı bunu ben yapmak istemezdim ama bi deneyeyim dedim
Limonlu suya az karbonat katıp iciyorsunuanaam
Nasıl indi ödemim Ben şoook
Tabi yürüyüşlerimin de etkisi çok ama 1 haftadır yürüyorum inmemişti
Ben ona bağladım eve gidince yine deneyeceğim insallah :)
Dün de ne yedim meyveli yoğurt
Birkaç ikram
Yine yoğurt bu kadar
:)
Gece boyunca da kuru incir yedim
Su 1 litre
Ha bir de bir kase pilav yemiştim![]()
Ben de kabul etmiyorummmmAranan kan bulunmuştur![]()
![]()
Artı geldiysek kendimizi yemeğe verip zehirlenelim mikolaya kaçmak tembellerin işi valla ben kabul etmiyorum şişkoluğu.
![]()
Günaydın ❤Gunaydın kızlar![]()
GünaydınGunaydin kizlar
Günaydıngünaydın kızlar![]()
GünaydınGünaydınnnnn![]()
Süper
Hoşgeldin iyiyiz. İlk sayfada form var tanışalım canım. Menüleri paylaşarak başlarsın yarışmamız var istersen katılabilirsin.
İnşallah canım.![]()
Hoş geldin nimo
Formu doldurursan seviniriz. Menüler günlük yazılıyor.. Yarın fotoğraflı nickli tartı bildirimi isteriz. Bir hafta deneme süresi var sonra arzu edersen yarışmaya girebilirsin.
İngiliz karbonat daha etkili bende duymuştum ama limonlu yapmıyorum gastritim var.. normal karbonatlada yaparım ara sıra güzel bağırsak çalıştırıyor bendegeçmiş olsun canım
karbonat bildiğimiz karbonat mı ingiliz karbonatı mı canım
Çok doğru arada kaçamak olunca bugakmamalıyız okul kapanana kadar kızımın çok etkinliği var 4. Sınıf olunca veda buluşmaları vs çok oluyor ister istemez bişeyler tırtıklamak zorunda kalıyor insan ama nasılsa yedim akşam gelip yemiyecemBen de kabul etmiyorummmmdaha önce başardım yine başaracağım.. kaçamaklar olsa da ertesi gün kaldığım yerden devam ederim. Sonuçta bu bir süreç inişler çıkışlar olabilir..
pes etmezsek birlikte başarırız bu grup bunun icin var.. hadiii toparlanın kızlarrrr
![]()
tamamdır teşekkürler ben de alayım karbonatİngiliz karbonat daha etkili bende duymuştum ama limonlu yapmıyorum gastritim var.. normal karbonatlada yaparım ara sıra güzel bağırsak çalıştırıyor bende![]()
Maalesef toplanmalar buluşmalar genelde kaçamaklı geçiyor. Hele ev oturmalarinda sağlıklı az karbonlu seçenek az oluyor.. Bu akşam benim de günüm var..Çok doğru arada kaçamak olunca bugakmamalıyız okul kapanana kadar kızımın çok etkinliği var 4. Sınıf olunca veda buluşmaları vs çok oluyor ister istemez bişeyler tırtıklamak zorunda kalıyor insan ama nasılsa yedim akşam gelip yemiyecemhaftaya imtihanım çok olacak
![]()
VayyPazartesi menüm
Kahvaltı:12.00
Haşlanmış tavuk
1dilim ekmek
Akşam:
taze fasulye
Yoğurt
Salata
18.00
1top sade dondurma
Su:2 litre
Spor:1saat kondisyon
11679 adım Eki Görüntüle 3258499
Elhan
Cordelia
Su mu o da ne500ml su muyaz geldi kız 500 ml suds ne öyle
Çayı çok içince öğün bende şu az içiyorum çayı azalttım yesilcaya dönüş yaptım yapabilirsin
Ooo kaptanım gelmiş,Günaydın kızlar![]()
Öğlen başlayacağım inşallahGünaydın
Afiyet olsun
afiyet olsun
Günaydın
Hazırım muz alacağım.
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Günaydın
Günaydın![]()
Hahahahahahaha aynı aynıı alakası yok yani şahsen eski usul eski adetleri böyle iştee asıl sağlıklı bol yeşillik yersek süt olur![]()
Boş bırakmaya gelmiyor minnoşlarıEvett evett abla dogru![]()
Günaydın tatlımGünaydınnn![]()
HoşgeldinHoş buldum
Buraya katılmak isteğim de birbirimize hem motivasyon veririz hem de bir şeyler zorunlu olunca yaparım diye umuyorum. Menü olarak da bulursam eski diyet listelerimi uygularım, ya da far secret diye bir uygulama var oradaki listeleri uygularım diye düşünüyorum.
Şimdiden tanıştığımıza memnun oldum
Formu buraya bırakıyoruz herhalde?
ADINIZ: Nimoo
YAŞINIZ: 30
BOYUNUZ: 1.60
KİLONUZ: 60.30 (bu sabah tartıldım)
HEDEF KİLONUZ: 52
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
MESLEGINIZ: Öğretmen
ÇOCUK SAYISI: 0
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Evlilik Yaradı diyelim
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Sağlıklı Yaşamak / Cilt Problemleri ve en önemlisi çocuk düşünüyorum bu nedenle eski kiloma gelip öyle hamile kalma istiyorum nasip olursa tabi
-