- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.319
- 798
- 44
Ilac kullanıyor musun belki bir psikoloğa görünmenin gerek ilaçlar ise yarıyor psikolog dair bilim dalı dahiliye gibi onada uğramayı ihmal etmeyelim kizlar lütfen bendehaziran sonu gibi gideceğimKızlar kimler burda bende bir saatir kalp çarpıntısı var ıkı yıl önce doktora gittiö hersey yolun da dedi bir sıkıntı yoktu bu arada anksiyete de var bende ama. Beni rahatsız etti ya endişelendim
Tek günlük bı şok yap diycem ama geçen paylaştığım yazıyı bı okumanı tavsiye ederim. Kaaciger açığa çıkan toksinleri temizlemek için vücudu duraklatiyormus. Eğer zorlarsan karaciğeri zorlamış oluyormussun. Bol su ve arındırıcı kurlerle destek ol bence. İşi çabuk bitsin
Bilinç altı denen şey maalesef böyle yapıyordüşününce anlamı yok ama seni tetikliyor işte. Meditasyon yada dua hangisi ilahi seni düşüncelerinden alacak rahatlatıcı teknikler bul. Ben esmaul Hüsna dinlerim bazen bazen kuran Türkçe meal açarım. Anlatılanları hayatıma uyarlayarak anlam katmaya çalışırım
Geçmiş olsun canım
Yukarda yazdıklarım senin içinde geçerli. Vücudunu sev ve ona destek ol
Evet canım ben de öyle bir şey okudum. Vücut kendini korumaya alıyormuş benim de regl falan birleşince kilo veremedim hele bu haftayı da böyle geçirdim bakalımBundan önce çok güzel kilo vermişsin duraklama normal vücudunu yorma dinlenmeye geçmiş olabilir sen devam et aynı şekilde belki bir ay böyle kalabilir sen devam et sonra huzlanacaktir
Çok sinir bozucu bende yaşadım 74 leke geldiğimde 1 ay durdu bende sinirlendim bozdum 4 kilo aldım
Geçmiş olsun şimdi nasılsın düzeldinmi biraz daha,Kızlar kimler burda bende bir saatir kalp çarpıntısı var ıkı yıl önce doktora gittiö hersey yolun da dedi bir sıkıntı yoktu bu arada anksiyete de var bende ama. Beni rahatsız etti ya endişelendim
Kolay kolay temizleyemiyoruz zihni, sıkıntı orada kuzumKolaya kaçmayı "Kola" ya kaçmak olarak okumuşumdur ve kola mı içmiş herkes diye düşünmüşümdürresmen zihnim tombik oyunlar oynuyor siz yatın ben bi zihnimdeki kolaları temizleyim geliyorm
Bu hafta ben de dahil çoğunluk bir zorlandı bırakma sakınsenle kilolarımız aynı bak beraber zayıflıycaz Ayrıca rakip takımdasın rakibimsin kapışalım, çıkar kabakları dolaptan bakıyım
Cok haklısın canım bu haftayı saymayalım haftaya devam inşallahh
Günaydıngünaydınnn
Afiyet olsun07HAZİRAN
SABAH
2 haşlanmış yumurta
2 dilim domates 2 dilim salatalık
1 dilim peynir 5 yeşil zeytin
1 şişe detok su (nane limon salatalık karanfil)
ARA
1 muz
1 bardak kefir
ÖĞLE
2 yk sebzeli pirinç pilavı
1 tarım tabuk butu
3-4 çatal salata
AKŞAM
yok kapattık dükkanı
1,5 lt su 6 şile detoks suyu
Zipzip- @fesang Cordelia
Hayırlı akşamlar bugünkü menüm 2 lt su
GünaydınGünaydın kizlarrr
Hazırım muz alacağım.
Afiyet olsunDün çok güzel başlamıştım.
Sabha yok 11 gibi bisküvi yedik piknik gibi bişey yollarda
Öğlen tavuk şiş 2 yk pilav yarım kase çorba
15 de ev poğaçası 1 tane
18 de Komagene lavasina tavuk köftesi dürüm
Bol bol çay
500 ml su
8 bin civarı adım
Pazartesi menüm
Kahvaltı:12.00
Haşlanmış tavuk
1dilim ekmek
Akşam:
taze fasulye
Yoğurt
Salata
18.00
1top sade dondurma
Su:2 litre
Spor:1saat kondisyon
11679 adım Eki Görüntüle 3258499
Elhan
Cordelia
Afiyet olsunSalı menüm
Kahvaltı: 12.30
Haşlanmış tavuk
1dilim ekmek
Akşam:17.00
Etli türlü
Yoğurt
4 YK pilav
18.00
1top dondurma
Su:2 litre
Spor:1 saat aerobik
10927 adım Eki Görüntüle 3258500
Elhan
Cordelia
GünaydınGünaydın kızlar
GünaydınCümleten günaydınlar hanımlar
Kordişim bugün ben de yumurtacıyım. Hafta boyunca kabızlık vardı. Muz yerine dünden patlıcan közledim onu koyacağım.Günaydın
Afiyet olsun
afiyet olsun
Günaydın
Hazırım muz alacağım.
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Günaydın
Günaydın
GünaydınlarGünaydın
Afiyet olsun
afiyet olsun
Günaydın
Hazırım muz alacağım.
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Günaydın
Günaydın
Beni hep atlatıyor ne zaman yazsam az işim var onu halledeyim geleceğim diyor. Sonra bir gün ağzından kaçırdı. Kilo almadım ondan gelmiyorum diye.Alsaydı gelir miydi? Acaba pastelfit duası mı yapsak kilo alsın diye
Süper
Hoşgeldin iyiyiz. İlk sayfada form var tanışalım canım. Menüleri paylaşarak başlarsın yarışmamız var istersen katılabilirsin.Kızlar nasılsınız? Ben de aranıza katılmak istiyorum ama başvuru formu vs var hala o şekilde yapıyor musunuz? Yoksa yediğimi içtiğimi günlük buraya yazsam yeter mi
İnşallah canım.Kordişim bugün ben de yumurtacıyım. Hafta boyunca kabızlık vardı. Muz yerine dünden patlıcan közledim onu koyacağım.
Güzel sonuçlar alma umuduyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?