Geçmiş olsun canımMerhabalar kızlar iki gündür yoktum foktordaydım alerjiler için gitmiştim tahlil röntgen derken bir ay yemeye içmeye dikkat edecem ilaçların dozu değişti yeni ilaçlar eklendi bakalım yalnız bulgur falan yemeyecek glutenden uzak duracaksın dedi bu yüzden basmati pirinç önerdi şekersiz 21 gün diyetine uyamayabilirim bu sebepten bende durumlar böyle yarın tartılır yazarım
Allah şifa versin canımIyi aksamlar
Ben bu hafta aktim olamadim
Cocuklarin ikisi ve ben cok kotu hastalandik
Once ben sonra cocuklar
Doktora gityik ama toparlanamayinca acile hastaneye gittik
Insallah dahada iyi olcaz
Tebrikler canım çok güzel bir eksi
Günaydın kızlar. 1 aydan fazladır tartılmıyordum, bugün göreceğimi gördüm. Üzülmedim, şok olmadım, panik yapmadım. Depremden sonra yaşadığım üzüntü, gerginlik ve stresle yine yemeye saldırmıştım. Toparladım kendimi, zaten çok hastayım iştah falan kalmadı. Başlayalım bakalım. İnşallah bu başlangıç hedefe ulaşana dek daim olur.
Eki Görüntüle 3215466
Zipzip- takımlar kurulursa ekle beni de kaptanım.
Sagol canim aslında akşam yediklerime daha çok dikkat etsem daha fazla kilo verecektim ama her zaman dikkat edemiyorumTebrikler canım çok güzel bir eksi
Geçmiş olsun canımIyi aksamlar
Ben bu hafta aktim olamadim
Cocuklarin ikisi ve ben cok kotu hastalandik
Once ben sonra cocuklar
Doktora gityik ama toparlanamayinca acile hastaneye gittik
Insallah dahada iyi olcaz
Merhaba Elhan hocam nasilsiniz? Bu aralar baya kilo almışsınız önceki sene 60lardaydiniz diye hatirliyorum
Hoşgeldin
geçmiş olsunAynıyım kuzum değişen bişey yok, Salı günü doktora gittim, hastalığın sebebi bulunamamış, araştırılacak. 2 ay sonra komşu şehirde büyük hastaneye gidip kan vereceğim.
Yolun uzun, 6 ay terapilere devam edeceksin dedi
Ay pardon kaptanım ben pazartesi kilosuyla karıştırdım demek kiGünaydın canim ❤
Eksin cok guzel tebrik ederim canim ❤
Eksin cok guzel tebrik ederim canim ❤
Geçmiş olsun canim Yesile ekliyorum ❤
Günaydın canim gecen hafta 70.9 olarak bildirim yapmissin yinede eksin cok guzel tebrik ederim ❤
Tebrikler kızlar, güzel ekşi
Çıktım, bir haftadır evdeyim, durumum aynı, şimdilik son çıktığım gibiyim, belden aşağı ağrım fazla, bugün tekrar terapiye başlıyorum, iyi olacak inşallahFezacım nasıl oldun çıktınmı hstaneden durumlar nasıl
Çok geçmişler olsun fiszik tedavin devam ediyor demi.Çıktım, bir haftadır evdeyim, durumum aynı, şimdilik son çıktığım gibiyim, belden aşağı ağrım fazla, bugün tekrar terapiye başlıyorum, iyi olacak inşallah
Çok geçmişler olsun fiszik tedavin devam ediyor demi.Çıktım, bir haftadır evdeyim, durumum aynı, şimdilik son çıktığım gibiyim, belden aşağı ağrım fazla, bugün tekrar terapiye başlıyorum, iyi olacak inşallah
Masterfit odalarında terliksiz dolaşmayın yağlarımi eritmeye geldim.Hoşgeldin
Teşekkür ederim canımgeçmiş olsun
sorun nedir
çok geçmiş olsun canımTeşekkür ederim canım
2 ay önce felç geçirdim, yavaş yavaş toparlıyorum.
Hastalığın sebebi belli olursa tedavi ona göre tekrar gözden geçirilecek, şimdilik ilaç tedavisi ve terapi göreceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?