- 18 Mart 2018
- 30.774
- 122.407
- 598
- 35
45 dakika 1 saat sürer ancaEkran görüntüsu aldım canım sağ olasın, ben elif paylaştı diye hatırladığım dan onun mesajları taramistim
Komşu şehir kaç saatRabbim kolaylastirsin
@menekse_kokusu hoşgeldin canım,op bebisi benim için
Elifim tebrik ederim basarmissin 69a veda etmeyi.Benn de 64e veda edemedim bı türlü
Canımteşekkür ederim
Zipzip- yüzdemi hesaplamış ortim sağ olsun
masterfitte olmak istiyorum ben de
İnşallah
Azıcık ürperdim ya
Hastanede omurilikte az bişey iltihap var dediler.
Ev doktorumuz iltihap deyil damar tıkanıklığı dedi.
Bütün kontroller temiz, neden olduğunu araştırılacak, tekrarlanmaması için tedavi uygulanacak.
Geçenlerde bir arkadaş kısacık ziyaretime geldi, 10 dakika içinde benim ms olduğuma karar verdi, üzülmedim, sinirlendim, ben insanları incinirmi acaba diye düşündüğüm için aramaya çekinirken insanların düşüncesizliği çok yordu beni.
Eski cesaretim sarsıldı, bir aklım diyor kimseyi kabul etme, bir aklım diyor pire için yorgan yakma.
Gerçi arkadaş habersiz, çat kapı geldi, birde o var
Günaydın canim yaris olursa sariya eklerimGünaydın kızlar, hayırlı Cumalar
Bi çılgınlık yapip masterfite girecektim ki, simdiden 1 devasal bazlama, 12 yaş hurma, 1 pasta yedim. Masterfit olmuyo boza, neyin umudundaydın, o umut da bittihayırlısı olsun.
Ya yesil ya sarı
Sarı olsun hadiSARI TAKIM
Yok vazgectim, yesil olsun YESİL
ama yok yok sarı
Eminim, son kararim SARI
Zipzip- Cordelia
Harikasın rakibemGeçen cuma 77.0
Bugün 75.7
Fark -1.3 kg
%1.7
Zipzip- Cordelia
Canlarım ben kendi sayfamda devam edicem ,masterfit yokum herkese başarılar
Eki Görüntüle 3215414
Harikasın balım.Geçen hafta:85.35
Bu hafta:84.05
Fark :1,30
Eki Görüntüle 3215408
Zipzip-
Cordelia
@Mthn83
Eğer yapılacaksa masterfitte olmak istiyorum kaptanım
Yarın tartilsan canımAnaaa bugün tartı günüüben yedim içtim sabah erkenden. yine dahil olamayacağımm.. Pazartesi gününe artık
Çok geçmiş olsun canımIyi aksamlar
Ben bu hafta aktim olamadim
Cocuklarin ikisi ve ben cok kotu hastalandik
Once ben sonra cocuklar
Doktora gityik ama toparlanamayinca acile hastaneye gittik
Insallah dahada iyi olcaz
Tamam gördüm sonradan canim tebrikler beni geçmişsinEtiket yaptım canım sana 1.20 vermişim
Ben de aralıklı oruç yapıyorum ama kendi stilimleÇok zorladı açıkçası ben genelde zorlanmam aralıklı oruç yapıyorum sporda var ama 2 haftadır 69 altını göremedim vücut dinlenmeye mi geçti kendini korumaya mi aldı anladım bugünle beraber 5 gündür tek öğün olacak hep iki öğün yapar ara yapmazdım ama gitmeyince tek öğüne geçiş yaptım zorluyor bu ara erken korumaya aldı vücut galiba kendini bilemedim açıkçası
Dogru hatırlıyorsun kaptanim guzel eksi tebrik ederim❤❤
Yok@pastelfit ten haber alan var mı?
Sen de harikasın rakibemHarikasın rakibem
Arkadaşına selam söyleİnşallah
Azıcık ürperdim ya
Hastanede omurilikte az bişey iltihap var dediler.
Ev doktorumuz iltihap deyil damar tıkanıklığı dedi.
Bütün kontroller temiz, neden olduğunu araştırılacak, tekrarlanmaması için tedavi uygulanacak.
Geçenlerde bir arkadaş kısacık ziyaretime geldi, 10 dakika içinde benim ms olduğuma karar verdi, üzülmedim, sinirlendim, ben insanları incinirmi acaba diye düşündüğüm için aramaya çekinirken insanların düşüncesizliği çok yordu beni.
Eski cesaretim sarsıldı, bir aklım diyor kimseyi kabul etme, bir aklım diyor pire için yorgan yakma.
Gerçi arkadaş habersiz, çat kapı geldi, birde o var
Estağfurullah canm sorun değil..olur öyle bazen sıkma canını..Canım harika gittin ben berbattim ugrayamadin doğru dürüst kusura bakma.
Sanırım hala hazır değilmişim
Guzel eksi tebrik ederim canimGecmis olsun dilekleriniz icin sagolun kizlar
Ramazana katilirim geri insallah yarismaya
Sabah tartildim ama foto almadim
76.6 yim bugun
Merak ettim. Hem de özledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?