- 31 Ekim 2013
- 21.353
- 71.573
- 798
- 40
Geçen hafta: 65,60
Bugün: 64,80
Fark: 800 gr
Yuzde: 1,22Eki Görüntüle 3215410
S Suskunkardelen
Sadece saatlere dikkat etmeme rağmen eksiye geçmişim çok mutlu oldum hem de motivasyonum arttı, eğer olacaksa MasterFitte olmak isterimZipzip-
eksi candır başlamasan belki daha da artı olacaktın öyle düşün. bıraktın mı gidiyor. ben doğumdan sonraki ay 72 idim. dikkat etmedim 78 e çıktım. doğrusu başlamakgeçen hafta 65.2 imişim
bugün: 64.8
fark: 400 gr
yüzde: ,061
aynen öyle canım, yok zaten 100 gr bile olsa eksim mutlu olurdum çünkü bu hafta saatlere dikkat etmek harici hiçbirşey yapmadın, çok kötü beslenmiştim. artı bekliyordum aslındaeksi candır başlamasan belki daha da artı olacaktın öyle düşün. bıraktın mı gidiyor. ben doğumdan sonraki ay 72 idim. dikkat etmedim 78 e çıktım. doğrusu başlamak
Rabbim beterineen korusun, çok geçmiş olsun canım4.8 ama yüzeye yakın olmuş. Avizenin kristalleri çok ses çıkardı. Böyle olmamıştı.
Tebrik ederimGeçen hafta:85.35
Bu hafta:84.05
Fark :1,30
Eki Görüntüle 3215408
Zipzip-
Cordelia
@Mthn83
Eğer yapılacaksa masterfitte olmak istiyorum kaptanım
Günaydın canımGünaydın kızlar❤
Vaavvv süpersin çok sevindim cancağızım tebrik ederimGeçen hafta: 65,60
Bugün: 64,80
Fark: 800 gr
Yuzde: 1,22Eki Görüntüle 3215410
S Suskunkardelen
Sadece saatlere dikkat etmeme rağmen eksiye geçmişim çok mutlu oldum hem de motivasyonum arttı, eğer olacaksa MasterFitte olmak isterimZipzip-
Bundan sonra ben de geç saatte gronola yiciimmGeçen cuma 77.0
Bugün 75.7
Fark -1.3 kg
%1.7
Zipzip- Cordelia
Canlarım ben kendi sayfamda devam edicem ,masterfit yokum herkese başarılar
Eki Görüntüle 3215414
Tebrik ederim canım
Tebrik ederimGünaydin kizlar tartimi bildireym hemen
Cuma: 74.5
Bugun: 74.15
Fark: -350gr
Eki Görüntüle 3215421
Cordelia Zipzip- @Mavikus_
İyi olmalarına sevindim canım,gelmiş geçmiş olsunCanım bu hafta çocuklar hastaydı hiç girmeye fırsat bulamadim okullarda salgın var yine
Tebrik ederim
Tebrik ederim
Ekşi eksidir canım benim onca yoğunluğuna göre çok iyi tebrik ederim
Vaavvv süpersin çok sevindim cancağızım tebrik ederim
aynen kuzum ki biliyorsun bu haftadan hiç ümitli değildim çok moralsizdim çok iyi geldi bu banaEkşi eksidir canım benim onca yoğunluğuna göre çok iyi tebrik ederimşimdi yüzde hesaplayıp bildirim yapacağım bende.emziriyorum,tek elle yazmak zor oluyo
Bu hafta biraz da dikkat ettin mi haftaya çok daha iyi olacaktıraynen kuzum ki biliyorsun bu haftadan hiç ümitli değildim çok moralsizdim çok iyi geldi bu bana
şifa olsun yavruma
Olacak olacak
teşekkür ederim kızlar
yavaş yavaş toparlıcam inşallah
önceliğim abur cuburu ve beyaz ekmeği azaltmaya çalışmak oldu. inşallah gittikçe daha iyi olur
Gecikmeli oluyor, doğum günün kutlu olsun canım, hayırlı, huzurlu, sağlıklı, mutlu nice nice yıllar diliyorumTeşekkürler canımmm
Canlarım yüzde hesaplamak isterseniz kilo farkını kilo cinsinden yazıyoruz örneğin 66 kiloydunuz 400 gr verdiniz 0.4 kg
0.4 kg 66 kg nun yüzde kaçıdır: 0.4=( ×/100) x66
×=(0.4×100)/66
×=40/66=%0.6
TamamRabbim beterineen korusun, çok geçmiş olsun canım
Tebrik ederim
Günaydın canım
Vaavvv süpersin çok sevindim cancağızım tebrik ederim
Bundan sonra ben de geç saatte gronola yiciimmtebrik ederim canım süpersin
Tebrik ederim canım
Tebrik ederim
İyi olmalarına sevindim canım,gelmiş geçmiş olsun
Cnm en üstünde kaldı bu mesajınFark 0,350
Yuzde hesabını ilk sayfada göremedim, elif paylasmisti mesajlarda aradım ama tek elle bulamadım
Jasminium84 Zipzip- Cordelia
Aynıyım kuzum değişen bişey yok, Salı günü doktora gittim, hastalığın sebebi bulunamamış, araştırılacak. 2 ay sonra komşu şehirde büyük hastaneye gidip kan vereceğim.Benim dişlerim sızladı okurkenNe zaman bitecek tedavin?
Tedavi demiskengezegenfeza ablacım nasılsın?
Organik ürünlerin satıldığı yerlere bı bakayım canım sağ olasın
Oo süper,tebrik ederim
O kan ilacını ben sabah akşam alıyorum düşün, dr bile nasıl kaldırıyorsun dedi.Bugün çemen ekmek lokum tatlı nelere hayır dedim sınavım büyüktü@Kinoalihatun
Sen hep benimle kal aynı takım olmamız şart değil. Kan ilacı WC yi etkiliyor sanırım o yüzden düşmedim. Yoksa 2 öğün yapıyorum.
TeşekkürlerGeçmiş olsunlar canım
Teşekkürler canımgelmiş geçmiş olsun canım
sağol kuzum
Tamam tesekkurlerİsmin üzerine tıklayınca görülüyor,ben de pro değilim ama görebiliyorum
Ben de bilerek yazmiyorsun sandımhedefim bir kiloydu benim de ama yarım anca olacak gibi
Hoş geldiniz
Hoş geldiniz
Canım bu hafta çocuklar hastaydı hiç girmeye fırsat bulamadim okullarda salgın var yine
Anladim canim geçmiş olsun tekrar HoşgeldinSağol canım teşekkür ederim bugün çocuklar duzelti artık okula gönderdim hemen geldim
Fezacım nasıl oldun çıktınmı hstaneden durumlar nasılO kan ilacını ben sabah akşam alıyorum düşün, dr bile nasıl kaldırıyorsun dedi.
Hurma ile portakal suyu birlikte güzel kan yaparmış bilgin olsun
((64,70-64,35)/64,70)*100= 0,54Fark 0,350
Yuzde hesabını ilk sayfada göremedim, elif paylasmisti mesajlarda aradım ama tek elle bulamadım
Jasminium84 Zipzip- Cordelia
hadi inşallah canımBu hafta biraz da dikkat ettin mi haftaya çok daha iyi olacaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?