- 18 Mart 2018
- 30.774
- 122.407
- 598
- 35
Bugün başlayacağımÇok geçmişler olsun fiszik tedavin devam ediyor demi.
Haftada iki sefer git dedi dr. Bacakları bir an önce kuvvetlendirmemiz gerekiyor dedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün başlayacağımÇok geçmişler olsun fiszik tedavin devam ediyor demi.
Doğru hatirliyorsun canım. İyiyim çok şükür spor diyet olmayınca kilo almaya müsait bir durum oluştu. Bir yerlerden başlamak lazım.Merhaba Elhan hocam nasilsiniz? Bu aralar baya kilo almışsınız önceki sene 60lardaydiniz diye hatirliyorum
Canım benim her şey daha güzel olacak inşallah.Teşekkür ederim canım
2 ay önce felç geçirdim, yavaş yavaş toparlıyorum.
Hastalığın sebebi belli olursa tedavi ona göre tekrar gözden geçirilecek, şimdilik ilaç tedavisi ve terapi göreceğim.
Hayırlı, huzurlu cumalar canım.Hayırlı cumalar kızlar![]()
Ekran görüntüsu aldım canım sağ olasın, ben elif paylaştı diye hatırladığım dan onun mesajları taramistimTamamçok sağol canım kendimi dinlemek iyi geldi
Cnm en üstünde kaldı bu mesajın![]()
Komşu şehir kaç saatAynıyım kuzum değişen bişey yok, Salı günü doktora gittim, hastalığın sebebi bulunamamış, araştırılacak. 2 ay sonra komşu şehirde büyük hastaneye gidip kan vereceğim.
Yolun uzun, 6 ay terapilere devam edeceksin dedi![]()
Günaydınnnnn.. Bu da benim başlangıç kilom.. Bu hafta masterfitte ben de varım inşallah![]()
Canım((64,70-64,35)/64,70)*100= 0,54
tebrikler kuzum eksidesin
hadi inşallah canım![]()
Hoş geldin canımGünaydın kızlar. 1 aydan fazladır tartılmıyordum, bugün göreceğimi gördüm. Üzülmedim, şok olmadım, panik yapmadım. Depremden sonra yaşadığım üzüntü, gerginlik ve stresle yine yemeye saldırmıştım. Toparladım kendimi, zaten çok hastayım iştah falan kalmadı. Başlayalım bakalım. İnşallah bu başlangıç hedefe ulaşana dek daim olur.
Eki Görüntüle 3215466
Zipzip- takımlar kurulursa ekle beni de kaptanım.
Hoş geldin ablacım
Guzel eksi tebrik ederim canim ❤Fark 0,350
Yuzde hesabını ilk sayfada göremedim, elif paylasmisti mesajlarda aradım ama tek elle bulamadım
@Jasminium84Zipzip- @Poldelya
Günaydın canim baslangicin hayirli olsun❤Günaydınnnnn.. Bu da benim başlangıç kilom.. Bu hafta masterfitte ben de varım inşallah![]()
Güzel eksi tebrik ederim canim ❤
Etiket yaptım canım sana 1.20 vermişimSagol canim aslında akşam yediklerime daha çok dikkat etsem daha fazla kilo verecektim ama her zaman dikkat edemiyorum
Sen kilo verdin mi yani bir cetele tutabildin mi?
Çok zorladı açıkçası ben genelde zorlanmam aralıklı oruç yapıyorum sporda var ama 2 haftadır 69 altını göremedim vücut dinlenmeye mi geçti kendini korumaya mi aldı anladım bugünle beraber 5 gündür tek öğün olacak hep iki öğün yapar ara yapmazdım ama gitmeyince tek öğüne geçiş yaptım zorluyor bu ara erken korumaya aldı vücut galiba kendini bilemedim açıkçasıYazmışsın ama ben şimdi gördüm canım çok güzel eksin maşallah hem çocuklarla ilgilenip hem de kilo vermissin
Teşekkürler kaptanımGuzel eksi tebrik ederim canim ❤
Günaydın canim baslangicin hayirli olsun❤
Güzel eksi tebrik ederim canim ❤
Sağ ol bitanemHoş geldin canım
Hoş geldin ablacım![]()
Burada daha iyi olacak gibiyim canım. İki haftadır Gaziantep'teydim yeni döndüm. Sen nasılsın umarım iyisindirHocam çıtırım ekürim nasılsın iyimisin![]()
![]()
Bende nasıl olayım diş durumu devam bende gene işlem yapıldı baka dişe şiş yanağım hala.Burada daha iyi olacak gibiyim canım. İki haftadır Gaziantep'teydim yeni döndüm. Sen nasılsın umarım iyisindir![]()
Guzel eksi tebrik ederim canim ❤
Günaydın canim baslangicin hayırlı olsun❤Günaydın kızlar. 1 aydan fazladır tartılmıyordum, bugün göreceğimi gördüm. Üzülmedim, şok olmadım, panik yapmadım. Depremden sonra yaşadığım üzüntü, gerginlik ve stresle yine yemeye saldırmıştım. Toparladım kendimi, zaten çok hastayım iştah falan kalmadı. Başlayalım bakalım. İnşallah bu başlangıç hedefe ulaşana dek daim olur.
Eki Görüntüle 3215466
Zipzip- takımlar kurulursa ekle beni de kaptanım.
Hosgeldin Elhoşumm
Allah şifa versin gezegenimTeşekkür ederim canım
2 ay önce felç geçirdim, yavaş yavaş toparlıyorum.
Hastalığın sebebi belli olursa tedavi ona göre tekrar gözden geçirilecek, şimdilik ilaç tedavisi ve terapi göreceğim.
Tamam o zamancanım ben mizaçlar konusunu inceliyorum. ben su grubuyum. su gruplarında sıvı çok olur, fazlası hasta yapar deniyor. gerçekten de fazla su içtiğimde kendimi iyi hissetmiyorum. bana yetiyor.
Hayırlı sabahlar olsun inşallah
Sallanarak uyandık. Tüm şehir ayakta. Çocuklar bile hissedip uyandı.
İnşallahCanım benim her şey daha güzel olacak inşallah.![]()