• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Geçen hafta :69.9
10 mart:68.7
Fark:-1.2
En zorlandigim kilo oldu 69 altına bir türlü inemedim sinir etti beni:duduk:2 haftadır uğraştırdı Zipzip- Zipzip- Beth18 Beth18 @Poldelya
Yazmışsın ama ben şimdi gördüm canım çok güzel eksin maşallah hem çocuklarla ilgilenip hem de kilo vermissin

Tamam 😂çok sağol canım kendimi dinlemek iyi geldi 🤗

Cnm en üstünde kaldı bu mesajın😂
Ekran görüntüsu aldım canım sağ olasın, ben elif paylaştı diye hatırladığım dan onun mesajları taramistim😂🤭
Aynıyım kuzum değişen bişey yok, Salı günü doktora gittim, hastalığın sebebi bulunamamış, araştırılacak. 2 ay sonra komşu şehirde büyük hastaneye gidip kan vereceğim.
Yolun uzun, 6 ay terapilere devam edeceksin dedi 🙂
Komşu şehir kaç saat🥺Rabbim kolaylastirsin 🤲
Günaydınnnnn.. Bu da benim başlangıç kilom.. Bu hafta masterfitte ben de varım inşallah 🎉
En zorlandigim kilo oldu 69 altına bir türlü inemedim sinir etti beni:duduk:2 haftadır uğraştırdı Zipzip- Zipzip- Beth18 Beth18 @Poldelya
menekse_kokusu menekse_kokusu hoşgeldin canım,op bebisi benim için🤗
Elifim tebrik ederim basarmissin 69a veda etmeyi.Benn de 64e veda edemedim bı türlü 🥺
((64,70-64,35)/64,70)*100= 0,54

tebrikler kuzum eksidesin :KK60:

hadi inşallah canım :KK200:
Canım🥰 teşekkür ederim 🤗
Zipzip- Zipzip- yüzdemi hesaplamış ortim sağ olsun🥰
masterfitte olmak istiyorum ben de

Günaydın kızlar. 1 aydan fazladır tartılmıyordum, bugün göreceğimi gördüm. Üzülmedim, şok olmadım, panik yapmadım. Depremden sonra yaşadığım üzüntü, gerginlik ve stresle yine yemeye saldırmıştım. Toparladım kendimi, zaten çok hastayım iştah falan kalmadı. Başlayalım bakalım. İnşallah bu başlangıç hedefe ulaşana dek daim olur.

Eki Görüntüle 3215466
Zipzip- Zipzip- takımlar kurulursa ekle beni de kaptanım.
Hoş geldin canım🤗
Eki Görüntüle 3215471 @Zipzip-
Başlangıç kilom 73.6
Masterfite eklersen sevinirim. :KK60:
Hoş geldin ablacım🤗🤗

Fark 0,350
Yuzde hesabını ilk sayfada göremedim, elif paylasmisti mesajlarda aradım ama tek elle bulamadım🥴
@Jasminium84 Zipzip- Zipzip- @Poldelya
Guzel eksi tebrik ederim canim ❤
Günaydınnnnn.. Bu da benim başlangıç kilom.. Bu hafta masterfitte ben de varım inşallah 🎉
Günaydın canim baslangicin hayirli olsun❤
Güzel eksi tebrik ederim canim ❤

Yazmışsın ama ben şimdi gördüm canım çok güzel eksin maşallah hem çocuklarla ilgilenip hem de kilo vermissin
Çok zorladı açıkçası ben genelde zorlanmam aralıklı oruç yapıyorum sporda var ama 2 haftadır 69 altını göremedim vücut dinlenmeye mi geçti kendini korumaya mi aldı anladım bugünle beraber 5 gündür tek öğün olacak hep iki öğün yapar ara yapmazdım ama gitmeyince tek öğüne geçiş yaptım zorluyor bu ara erken korumaya aldı vücut galiba kendini bilemedim açıkçası

Geçen cuma 67.7
Bu cuma 66.8
-900 gram :KK49:

Zipzip- Zipzip- E Elif Tolga
Guzel eksi tebrik ederim canim ❤
Günaydın kızlar. 1 aydan fazladır tartılmıyordum, bugün göreceğimi gördüm. Üzülmedim, şok olmadım, panik yapmadım. Depremden sonra yaşadığım üzüntü, gerginlik ve stresle yine yemeye saldırmıştım. Toparladım kendimi, zaten çok hastayım iştah falan kalmadı. Başlayalım bakalım. İnşallah bu başlangıç hedefe ulaşana dek daim olur.

Eki Görüntüle 3215466
Zipzip- Zipzip- takımlar kurulursa ekle beni de kaptanım.
Günaydın canim baslangicin hayırlı olsun❤
Eki Görüntüle 3215471 @Zipzip-
Başlangıç kilom 73.6
Masterfite eklersen sevinirim. :KK60:
Hosgeldin Elhoşumm 🥰🥰
Teşekkür ederim canım
2 ay önce felç geçirdim, yavaş yavaş toparlıyorum.
Hastalığın sebebi belli olursa tedavi ona göre tekrar gözden geçirilecek, şimdilik ilaç tedavisi ve terapi göreceğim.
Allah şifa versin gezegenim 🤲

canım ben mizaçlar konusunu inceliyorum. ben su grubuyum. su gruplarında sıvı çok olur, fazlası hasta yapar deniyor. gerçekten de fazla su içtiğimde kendimi iyi hissetmiyorum. bana yetiyor.
Tamam o zaman😇
Hayırlı sabahlar olsun inşallah
Sallanarak uyandık. Tüm şehir ayakta. Çocuklar bile hissedip uyandı.
:( Depremden sonra günaydin demeye dilim varmiyodu, yeni yeni diyecekken... :( Allahım sen koru.

Canım benim her şey daha güzel olacak inşallah. :dua:
İnşallah
Azıcık ürperdim ya
Hastanede omurilikte az bişey iltihap var dediler.
Ev doktorumuz iltihap deyil damar tıkanıklığı dedi.
Bütün kontroller temiz, neden olduğunu araştırılacak, tekrarlanmaması için tedavi uygulanacak.
Geçenlerde bir arkadaş kısacık ziyaretime geldi, 10 dakika içinde benim ms olduğuma karar verdi, üzülmedim, sinirlendim, ben insanları incinirmi acaba diye düşündüğüm için aramaya çekinirken insanların düşüncesizliği çok yordu beni.
Eski cesaretim sarsıldı, bir aklım diyor kimseyi kabul etme, bir aklım diyor pire için yorgan yakma.
Gerçi arkadaş habersiz, çat kapı geldi, birde o var🥴

Back
X