- 28 Mayıs 2017
- 1.374
- 4.226
- 133
Spor yok canım üç çocukla yetişemiyorum maalesef sporaMasallah 8ler gelmis
sagol canim
Gel tabi canim
Güzel olmus rakibem afiyet olsunspir yokmu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Spor yok canım üç çocukla yetişemiyorum maalesef sporaMasallah 8ler gelmis
sagol canim
Gel tabi canim
Güzel olmus rakibem afiyet olsunspir yokmu
Çok güzel menü canım afiyet olsun7 mart menüm dünkü:
11:00 filtre kahve az sütle
12:15 chiali pudding (2yk chia,1 su bardagi süt, 1 muz, 1tk kakao)
14:00 yesilcay,1 mandalina
17:30 2 kepce sehriye corbasi, 1 tabak kabak yemegi, az salata, patlicanli yogurt
19:30 sodali limonlu yesilcay
3lt su
3mil leslie
Adimlarn resmini cekmeyi unuttum ama 12bin civarini görmüstm dha da artmisdir
@Poldelya @Zipzip-Mavikus_
Doğum günün kutlu olsun canım sağlıklı huzurlu mutlu bir yıl olsun
Güzel canım afiyet olsun
Güzel menü afiyet olsun canım07 Mart 2023 2. gün
sahur 03.00
15 çiğ fındık
saat 04.00
2 küçük yumurtadan soğanlı füme etli peynirli omlet
yaklaşık 3 ceviz
bol yeşillik, kapya ve domates
iftar 19.20
hamsi tava
turp otu salatası, taze soğan, domates
2 dilim ekşimaya siyez ekmeği
hurma sulu şekersiz tahin helvası
sahurdan itibaren yatana kadar 2 lt ye yakın su
Güzel canım, akşamı erken kapatmissin şahaneKahvaltı 8.30
kasarli tost, zeytin,yeşillik, 2 fıstık ezmeli pestil
Ara 12.00
Filitre kahve
Akşam 16.00 öncesi (misafirlik)
5 mercimek köftesi yanına bol yeşillik ve soğan piyazi, 1 börek, 1 kurabiye
17.00 kahve
21.00 kefir
1,5 lt su(dışarda olunca çok icemedim,sabahtan da Dr a falan gitmiştim.)
@Zipzip- @Poldelya @Jasminium84
Adimim da 4000 olmuşyatana kadar dişe dokunur bir artış olursa yazarım yine
Evet canım aslında kalori olarak fazla ama dedim en azından karbonhidrat az olsun, kaşarlı değildi üstünde mantarlı sos vardı ama o sosun içinde krema vardı tabi çok kaloriliAfiyet olsun canim akşam yemeğin enfesdisarda pide iskender gibi kalorili seylerdense köfte tercih etmek mantikli .Yalniz bu kirsmit köfteler bol kaşarli oluyor eger oyleyse baya bir kalori almissindir aman ha dikkat
Gayet güzel menu canım afiyet olsun
Tebrik ederim canım çok güzel bir eksi, harika benceMerhaba kizlar
Gunaydinnnn
Bugün tartıda çok güzel bir rakam gördüm hemen yazmak istedim
Geçen cuma 67.7 çıkmıştım
Çarşamba yani bugün 66.7 çıktım yani 1 kg eksik çıktım
Ama cumaya daha 2 gün var ben bildiğim gibi ilerleyecegim inşallah güzel bir eksi görürüm de motivasyon olurum
Hiç aklıma gelmemişti bugün ne bahane bulsam diyordumMthn83 canım Bugün de dünya kadınlar günü diyet olmaz demeyeceksin değil mi? neyse canıım şunun şurasında cumaya ne kaldı
![]()
Canım öğlene kadar yemedim hicbirseyMthn83 bu hafta başının belasıyım kızmak gücenmek yok.
Hayır şimdi 7.30 dan beri girmemişsin kk ya içimi bir sıkıntı kapladı.Hep aklıma kötü kötü şeyler geliyor.Ne yiyorsun çabuk söyle?
Afiyet olsun canımCanım öğlene kadar yemedim hicbirsey
1 tabak yeşil fasulye komposto ve yarım peynirli börek. İş yerinde menü buydu. Arkadaşlar çekirdek almış ondan yedim biraz. Elimde sıcak su içiyorum. Kahve Yanı lokum bile yemedim![]()
Tebrikler canım böyle devam.Tabiki yanındayım benden kurtuluş yokBugün çemen ekmek lokum tatlı nelere hayır dedim sınavım büyüktü![]()
Kinoalihatun
Sen hep benimle kal aynı takım olmamız şart değil. Kan ilacı WC yi etkiliyor sanırım o yüzden düşmedim. Yoksa 2 öğün yapıyorum.
Tebrikler canım böyle devam.Tabiki yanındayım benden kurtuluş yok![]()
Yanimda kal,yanimda kal. Düslerin yetmez ki banaBugün çemen ekmek lokum tatlı nelere hayır dedim sınavım büyüktü![]()
Kinoalihatun
Sen hep benimle kal aynı takım olmamız şart değil. Kan ilacı WC yi etkiliyor sanırım o yüzden düşmedim. Yoksa 2 öğün yapıyorum.
Aranan kan bulunduTebrikler canım böyle devam.Tabiki yanındayım benden kurtuluş yok![]()
Ahhh partnerim benimde karisik oldu sorma sigara böregi yedimSelam kızlar, kadınlar gününüz kutlu olsunbugün karışık ve kötü bir gün oluyor menü açısından, sabah kahvaltı yapamadım dişçiye gideceğim için bir poğaça yedim şimdi akşama kadar birşey yemeyecegim ama akşama misafirim var muhtemelen yanında birşeyler yerim o sebeple akşam yemeği yemem misafirle yerim
![]()
Sana da bulaşıyım mı?Aranan kan bulundu![]()