• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

kesinlikle... insanın kendine güveni geliyor :dua:

nete servet şekerleme diye yaz çıkıyor. kendi sitesi de var. ama hepsiburadada indirim yapıyor. mesela şu an % 35 indirimi var.

Teşekkür ederim canım bakayım bı🤗
Canım türk kahvesi lifli ya bi de mineralleri var o yüzden daha tok tutuyor ama dene tabi 😘 gerçekten fark ediyor canım kaçırdıysan sabit geliyosun hatta 100 200 gidiyor dikkat edersen de daha veriyorsun

Allah kabul etsin canım 😍
Yaa gerçekten mi😍 fincana yağı koyuyoruz,toz kahveye de tarçını ilave edip pişiriyoruz doğru mu anlamışım?Cumaya kadar yapayım bakalım fark edecek mi.Bir de özellikle iç dediğin zaman var mı?Spor yapabilswm öncesinde içerim elbet ama🥴
Kızlarcım 2000 kalori civarı yedim ama dünden 100-200 gr daha eksi gelecek,sevgiler 😍
Ben 1500u bile geçmiyorum,son öğünü 4te yapıyorum üstüne bir de emziriyorum ama spor yapmayinca gitmiyor hiç🥴 yürüyüş yaparsam 200 civarı gidiyor terlemwli bı spora da vaktim olmuyor illa evden çıkmam lazım😅evdeyken anneeee sesiyle yarım kalıyor hepsi☺️

Zipzip- Zipzip- ve kızlar, haftaya esim geliyormus Allaha şükür. Zaten masterfit yolu her sekilde kapaniyormus da😂 sarı veya yesilden giris yapicam İnsaallah Cuma. Esimin yaninda illaki diyet stilim degisecek de, bozmam , belki soyle yaparim, dinlenme suresi olur 1 ay kadar. Sabit kalabilirim tahminim. Bi kere daha 2 ay dinlenmistim, İstanbulda, tabi dinlenirken de dikkat ettim de kıyasıya mucadele yoktu :oha:

Teşekkür ederim canım bakayım bı🤗

Yaa gerçekten mi😍 fincana yağı koyuyoruz,toz kahveye de tarçını ilave edip pişiriyoruz doğru mu anlamışım?Cumaya kadar yapayım bakalım fark edecek mi.Bir de özellikle iç dediğin zaman var mı?Spor yapabilswm öncesinde içerim elbet ama🥴

Ben 1500u bile geçmiyorum,son öğünü 4te yapıyorum üstüne bir de emziriyorum ama spor yapmayinca gitmiyor hiç🥴 yürüyüş yaparsam 200 civarı gidiyor terlemwli bı spora da vaktim olmuyor illa evden çıkmam lazım😅evdeyken anneeee sesiyle yarım kalıyor hepsi☺️
Evet canım öyle yapılıyor 😍 küçük fincan bana yetmiyor canım orta boya yapıyorum .En aç olduğum zamanlarda yapıyorum cnm yanına hurma da yiyorum genelde
Ana öğüne daha vakit varsa iyi tutuyor

Cnm 2000 olsun diye uğraşmadım ama kendimi dinledim biraz 🤭

Cnm sporunu bölerek yap o zmn 10 dk x4 mesela 😍 ben uzun yapacaksam bölüyorum 🤭 kalbimi biraz hızlandırıyorum o yetiyor

kiloyu vermiş oluruz yağı azaltmak isteriz o zaman yükleniriz diye düşünüyorum cnm

Zipzip- Zipzip- ve kızlar, haftaya esim geliyormus Allaha şükür. Zaten masterfit yolu her sekilde kapaniyormus da😂 sarı veya yesilden giris yapicam İnsaallah Cuma. Esimin yaninda illaki diyet stilim degisecek de, bozmam , belki soyle yaparim, dinlenme suresi olur 1 ay kadar. Sabit kalabilirim tahminim. Bi kere daha 2 ay dinlenmistim, İstanbulda, tabi dinlenirken de dikkat ettim de kıyasıya mucadele yoktu :oha:
Canım gözün aydın 😘
Belin kaç cm oldu merak ettim 😎

Evet canım öyle yapılıyor 😍 küçük fincan bana yetmiyor canım orta boya yapıyorum .En aç olduğum zamanlarda yapıyorum cnm yanına hurma da yiyorum genelde
Ana öğüne daha vakit varsa iyi tutuyor

Cnm 2000 olsun diye uğraşmadım ama kendimi dinledim biraz 🤭

Cnm sporunu bölerek yap o zmn 10 dk x4 mesela 😍 ben uzun yapacaksam bölüyorum 🤭 kalbimi biraz hızlandırıyorum o yetiyor

kiloyu vermiş oluruz yağı azaltmak isteriz o zaman yükleniriz diye düşünüyorum cnm
Hım mantikli ben de öyle yapayım canım teşekkür ederim 🤗🤗🤗

Canım gözün aydın 😘
Belin kaç cm oldu merak ettim 😎
Sag ol canim benim. Cok guzel bi konuya degindin. Benim belim inceydi zayifken. Hatta özel bir sey mi yapiyosun denmisti. Ölcmedim ama fotosunu iki gundur cekiyorum. Simdi buraya atip siliyim mi hemen, bakabileceksen

images.webp

iyi akşamlar kızlarr :KK24: ben bugün kilomu yazmayı unuttum galiba.
cuma 90.1
bugün 89.9

evet 89.9 la 21 gün şekersize başlangıç yapıyorum :süslü::süslü::süslü:
Masallah 8ler gelmis 🧿😍
Afiyet olsun rakibe Menünde adımında çok iyi :KK200:
🤗😍 sagol canim
Kızlar selamlar. Deprem felaketi sonrası zihnen de bedenen de çok yoruldum. Hele bir de dört gözle beklediğim kaptanlığın göbeğinde bu olay yaşanınca elim bir türlü gitmedi buralara gelmeye. Ama artık normalleşmemin zamanının geldiğini hissediyorum. Cuma gün tartı fotoğrafıyla geleyim mi aranıza?
Gel tabi canim ☺️
7 mart salı
Sabah 09.00
Soğanlı omlet
1 kaşık kadar muzlu yulaf karışımı be işlerden kalmıştı
1 dilim tam bugday ekmeği

Öğlen 12.30
1 kase tarhana çorbası
Yoğurt
1 avuç leblebi üzüm

Akşam 17.00
5 kaşık bulgur pilavı
Yarım kepçe çorba

1 litre su su içmeyi unuttum bugün

Zipzip- Zipzip- Pnrrr-12 Pnrrr-12 @Poldelya
Güzel olmus rakibem afiyet olsun 😍 spir yokmu

Gözünaydin canim ☺️

Back
X