Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Teşekkür ederim canım bakayım bı
Yaa gerçekten mi fincana yağı koyuyoruz,toz kahveye de tarçını ilave edip pişiriyoruz doğru mu anlamışım?Cumaya kadar yapayım bakalım fark edecek mi.Bir de özellikle iç dediğin zaman var mı?Spor yapabilswm öncesinde içerim elbet ama
Kızlarcım 2000 kalori civarı yedim ama dünden 100-200 gr daha eksi gelecek,sevgiler
Ben 1500u bile geçmiyorum,son öğünü 4te yapıyorum üstüne bir de emziriyorum ama spor yapmayinca gitmiyor hiç yürüyüş yaparsam 200 civarı gidiyor terlemwli bı spora da vaktim olmuyor illa evden çıkmam lazımevdeyken anneeee sesiyle yarım kalıyor hepsi

Zipzip- ve kızlar, haftaya esim geliyormus Allaha şükür. Zaten masterfit yolu her sekilde kapaniyormus da sarı veya yesilden giris yapicam İnsaallah Cuma. Esimin yaninda illaki diyet stilim degisecek de, bozmam , belki soyle yaparim, dinlenme suresi olur 1 ay kadar. Sabit kalabilirim tahminim. Bi kere daha 2 ay dinlenmistim, İstanbulda, tabi dinlenirken de dikkat ettim de kıyasıya mucadele yoktu

Evet canım öyle yapılıyor küçük fincan bana yetmiyor canım orta boya yapıyorum .En aç olduğum zamanlarda yapıyorum cnm yanına hurma da yiyorum genelde
Ana öğüne daha vakit varsa iyi tutuyor

Cnm 2000 olsun diye uğraşmadım ama kendimi dinledim biraz

Cnm sporunu bölerek yap o zmn 10 dk x4 mesela ben uzun yapacaksam bölüyorum kalbimi biraz hızlandırıyorum o yetiyor

kiloyu vermiş oluruz yağı azaltmak isteriz o zaman yükleniriz diye düşünüyorum cnm

Canım gözün aydın
Belin kaç cm oldu merak ettim

Hım mantikli ben de öyle yapayım canım teşekkür ederim

Canım gözün aydın
Belin kaç cm oldu merak ettim
Sag ol canim benim. Cok guzel bi konuya degindin. Benim belim inceydi zayifken. Hatta özel bir sey mi yapiyosun denmisti. Ölcmedim ama fotosunu iki gundur cekiyorum. Simdi buraya atip siliyim mi hemen, bakabileceksen

iyi akşamlar kızlarr ben bugün kilomu yazmayı unuttum galiba.
cuma 90.1
bugün 89.9

evet 89.9 la 21 gün şekersize başlangıç yapıyorum
Masallah 8ler gelmis
Afiyet olsun rakibe Menünde adımında çok iyi
sagol canim
Gel tabi canim
Güzel olmus rakibem afiyet olsun spir yokmu

Gözünaydin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…