- 31 Temmuz 2020
- 20.359
- 60.234
- 548
Sağol cnmcnmHadi cizkekim, kim tutar seni
Evet gördüm. Seni gidi gidi. Benim takimim vizon rengiSağol cnmcnmbu arada ben de komik attım ama baktım renkler tonlar bitmiyor sayfayı kaydırdım ben de
Afiyet olsunMenüm
Kahvaltı:10.00
1haslanmis yumurta
Kk beyaz peynir
4 zeytin
Domates salatalık
2 dilim glutensiz ekmek
Ara:12 çiğ badem
Akşam:17.00
Nohut yemeği
Salata
Yoğurt
Su:2 litre
Spor:6400 adım
Teşekkür ederim canım bakayım bıkesinlikle... insanın kendine güveni geliyor
nete servet şekerleme diye yaz çıkıyor. kendi sitesi de var. ama hepsiburadada indirim yapıyor. mesela şu an % 35 indirimi var.
Yaa gerçekten miCanım türk kahvesi lifli ya bi de mineralleri var o yüzden daha tok tutuyor ama dene tabigerçekten fark ediyor canım kaçırdıysan sabit geliyosun hatta 100 200 gidiyor dikkat edersen de daha veriyorsun
Allah kabul etsin canım
Ben 1500u bile geçmiyorum,son öğünü 4te yapıyorum üstüne bir de emziriyorum ama spor yapmayinca gitmiyor hiçKızlarcım 2000 kalori civarı yedim ama dünden 100-200 gr daha eksi gelecek,sevgiler
Yeme yemeAfiyet olsun. Ben d bugun pasta aldim.daha yemedim. Yarın insaallah.
Evet canım öyle yapılıyorTeşekkür ederim canım bakayım bı
Yaa gerçekten mifincana yağı koyuyoruz,toz kahveye de tarçını ilave edip pişiriyoruz doğru mu anlamışım?Cumaya kadar yapayım bakalım fark edecek mi.Bir de özellikle iç dediğin zaman var mı?Spor yapabilswm öncesinde içerim elbet ama
Ben 1500u bile geçmiyorum,son öğünü 4te yapıyorum üstüne bir de emziriyorum ama spor yapmayinca gitmiyor hiçyürüyüş yaparsam 200 civarı gidiyor terlemwli bı spora da vaktim olmuyor illa evden çıkmam lazım evdeyken anneeee sesiyle yarım kalıyor hepsi
Sağ ol ama yemeliyim. Ödül olsunYeme yeme
Ben ettim sen etme :)
Canım ohoo o neler yiyerek bu kiloya geldiYeme yeme
Ben ettim sen etme :)
Canım gözün aydınZipzip- ve kızlar, haftaya esim geliyormus Allaha şükür. Zaten masterfit yolu her sekilde kapaniyormus da sarı veya yesilden giris yapicam İnsaallah Cuma. Esimin yaninda illaki diyet stilim degisecek de, bozmam , belki soyle yaparim, dinlenme suresi olur 1 ay kadar. Sabit kalabilirim tahminim. Bi kere daha 2 ay dinlenmistim, İstanbulda, tabi dinlenirken de dikkat ettim de kıyasıya mucadele yoktu
Hım mantikli ben de öyle yapayım canım teşekkür ederimEvet canım öyle yapılıyorküçük fincan bana yetmiyor canım orta boya yapıyorum .En aç olduğum zamanlarda yapıyorum cnm yanına hurma da yiyorum genelde
Ana öğüne daha vakit varsa iyi tutuyor
Cnm 2000 olsun diye uğraşmadım ama kendimi dinledim biraz
Cnm sporunu bölerek yap o zmn 10 dk x4 meselaben uzun yapacaksam bölüyorum kalbimi biraz hızlandırıyorum o yetiyor
kiloyu vermiş oluruz yağı azaltmak isteriz o zaman yükleniriz diye düşünüyorum cnm
Sag ol canim benim. Cok guzel bi konuya degindin. Benim belim inceydi zayifken. Hatta özel bir sey mi yapiyosun denmisti. Ölcmedim ama fotosunu iki gundur cekiyorum. Simdi buraya atip siliyim mi hemen, bakabileceksenCanım gözün aydın
Belin kaç cm oldu merak ettim
Masallah 8ler gelmisiyi akşamlar kızlarrben bugün kilomu yazmayı unuttum galiba.
cuma 90.1
bugün 89.9
evet 89.9 la 21 gün şekersize başlangıç yapıyorum
Afiyet olsun rakibe Menünde adımında çok iyi
Gel tabi canimKızlar selamlar. Deprem felaketi sonrası zihnen de bedenen de çok yoruldum. Hele bir de dört gözle beklediğim kaptanlığın göbeğinde bu olay yaşanınca elim bir türlü gitmedi buralara gelmeye. Ama artık normalleşmemin zamanının geldiğini hissediyorum. Cuma gün tartı fotoğrafıyla geleyim mi aranıza?
Güzel olmus rakibem afiyet olsun
Gözünaydin canimZipzip- ve kızlar, haftaya esim geliyormus Allaha şükür. Zaten masterfit yolu her sekilde kapaniyormus da sarı veya yesilden giris yapicam İnsaallah Cuma. Esimin yaninda illaki diyet stilim degisecek de, bozmam , belki soyle yaparim, dinlenme suresi olur 1 ay kadar. Sabit kalabilirim tahminim. Bi kere daha 2 ay dinlenmistim, İstanbulda, tabi dinlenirken de dikkat ettim de kıyasıya mucadele yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?