• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Günaydın kızlarrr 🥰 Berat kandiliniz mübarek olsun 🤲🏻🌹

FB_IMG_1666261050104.webp

Teşekkür ederim canım, insnalar dış yaptirirken zayıflıyor ama benim bir iştahım var ki sorma 🤦🙈
Bizim istahimizda zaten sorun🥺böyle böyle öğreneceğiz inşallah 🤗
Cum:85.35
Bugün:84.25
Fark:1,1
:nazar: :nazar: :nazar: :nazar:
@Mthn83
Zipzip- Zipzip-
Cordelia Cordelia
Tebrik ederim canım süpersin🥰
önemli bir artı değil verirsin cumaya kadar :KK60:
ben tartılmadım çünkü dün yediklerim sonrası %100 1 kg artıdaydım moralim bozulsun istemedim :KK43:

inşallah kuzum :KK200:

açıkçası kuru fasulye pilavdı menüm ancak şekersize başlayacakmışız geç gördüm bunu, o yüzden henüz kararımı veremedim

ama olabildiğince uzun bir açlık yapmak istiyorum

geçmiş olsun canım
Bulgura müsade var bazı sekersizlerde diye biliyorum ama evet pirinçten makarnadan uzak durmak gerekiyor😔
21 gün yemezsem ölmem diye düşünüyorum ben de.evde pisende sorun olmaz dayanırım da misafirlik fasillari oluyor bebekten dolayı. Onlarda da bı bahane uyduracagim bakalım inşallah
Günaydın kızlar
cuma 76.5
bugün 76.3
fark 300 g
vira bismillah ☺️
Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia
Tebrik ederim 🤗

Bulgura müsade var bazı sekersizlerde diye biliyorum ama evet pirinçten makarnadan uzak durmak gerekiyor😔
21 gün yemezsem ölmem diye düşünüyorum ben de.evde pisende sorun olmaz dayanırım da misafirlik fasillari oluyor bebekten dolayı. Onlarda da bı bahane uyduracagim bakalım inşallah
evet canıım bence de 21 gün dayanırız

zaten günler göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor

29 Kasım'da doğmuştu,3,5 aylık olduk canım.Hamile kaldığım kilonun 8 kilo üzerindeyim 🥴sende durumlar nasil
Maşallah. Benim bebişte 7 Aralık da doğdu. Benim de +12 var🤐 5 ini bile verebilsem yeter diyorum. Ama nasıl olacak bilmiyorum. Haftaya ise başlıyorum belki biraz daha düzene girer hayatım.

önemli bir artı değil verirsin cumaya kadar :KK60:
ben tartılmadım çünkü dün yediklerim sonrası %100 1 kg artıdaydım moralim bozulsun istemedim :KK43:

inşallah kuzum :KK200:

açıkçası kuru fasulye pilavdı menüm ancak şekersize başlayacakmışız geç gördüm bunu, o yüzden henüz kararımı veremedim

ama olabildiğince uzun bir açlık yapmak istiyorum

geçmiş olsun canım
Çok teşekkür ederim canım ☺️
Cumaya eksiye düşersin canim 😊

Günaydın gecmis olsun canim cumaya eksiye düşersin 😊

Eksin harika tebrik ederim canim🥰
Çok teşekkür ederim canım, inşallah geçerim eksiye ❤️

Tebrik ederim 🤗
Gerçekten öyle ya, aslında bakıyorum çevreme çok yeyip zayıf olan kişi az, çoğu insan yemiyor tutuyor kendini

Herkese Merhaba :KK200: :KK200:

Rakipler belirlendi. Amaç rakipten çok kilo vermek. Aynı zamanda takımız. en çok kilo veren takım kazanacak.

Herkese Başarılar. Menülerinize rakiplerinizi etiketlemeyi unutmayın. Menü yazmak çok önemli. Aksatmayalım.

Ayrıca 21 gün şekersiz diyetine başlayacağız. Katılmak isteyen beni etiketlerse sevinirim.

Zipzip- Zipzip- ile MasterFit 63. Hafta03.03.2023 Cuma06.03.2023 P.tesi10.03.2023 cumaFarkOran
kırmızı M Meryem1306
92,00​
92,00​
100,00​
kırmızı Ucmelekannesi Ucmelekannesi
87,1​
87,10​
100,00​
mavi Kinoalihatun Kinoalihatun
85,35​
85,35​
100,00​
mavi@Mthn83
81,6​
81,60​
100,00​
siyah Cordelia Cordelia
81,3​
81,30​
100,00​
siyah Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
77,00​
77,00​
100,00​
pembe I Ilyusa
77​
77,00​
100,00​
pembe Deenniizz Deenniizz
76,5​
76,50​
100,00​
yeşil@Pnrrr-12
74,5​
74,50​
100,00​
yeşil@mavikus
72,2​
72,20​
100,00​
sarı E Elif Tolga
69,9​
69,90​
100,00​
sarı Beth18 Beth18
67,50​
67,50​
100,00​
mor Jasminium84 Jasminium84
65,2​
65,20​
100,00​
mor S Suskunkardelen
64,70​
64,70​
100,00​
Eline emeğine sağlık poldelyam
Hoşgeldin nasılsın ❤️

Daha iyi günlerim vardı. Hadi beni bı gazla. El ele verip uçalım 😘
Sana güveniyorum 😘
Minik bir artı cumaya güzel bir eksi geliyor inşallah 😍
Günaydın kızlar
cuma 76.5
bugün 76.3
fark 300 g
vira bismillah ☺️
Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia
Tebrikler canım 😍
Zorunlu olmayinca başaramıyoruz bazı şeyleri 🙈🙈

Günaydın canim guzel eksi tebrik ederim 🥰
Aynen kaptanım.Mesala dün nişana gittim.kuru pasta geldi.bir tane kesin atardım ağzıma.Ama zararlı bana yiyemedim. üzüldüm mü hayır.Bazi şeylere üzülüyorum hala ama alışacağım. Mecburi sağlıklı beslenme zamanı 😊

Tebrik ederim 🤗
Teşekkür ederim canım 😍

evet canıım bence de 21 gün dayanırız

zaten günler göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor
Şafak 20 sayılır şimdiden😉
Maşallah. Benim bebişte 7 Aralık da doğdu. Benim de +12 var🤐 5 ini bile verebilsem yeter diyorum. Ama nasıl olacak bilmiyorum. Haftaya ise başlıyorum belki biraz daha düzene girer hayatım.
Maşallah Allah bağışlasın canım🥰 Ben de 27'sinde baslayacagim
Çok teşekkür ederim canım ☺️

Çok teşekkür ederim canım, inşallah geçerim eksiye ❤️

Gerçekten öyle ya, aslında bakıyorum çevreme çok yeyip zayıf olan kişi az, çoğu insan yemiyor tutuyor kendini
Aynen öyle.Mesela diyete başlamadan önce ki tabi kilolaeimdan yakiniyorum yine🥴iki arkadaşım gelmişti 9turmaya,tatlimi çok beğendiler tarif verdim ama sadece bir dulim yediler.Her şeyin tadına baktılar ama asla ikinciyi almadılar,ikisi de tığ gibi.Bize böyle bı irade lazım.Cocuklar öğle arasına geldiler,onlara makarna yaptım,ben salata kasıklarım,eskiden olsa üç dört kaşıktan bı şey olmaz diye yerdim şimdi tuzuna baktım pişince o kadar😉 Birlikte başaracağız inşallah 🤗

8 aylik oldu canim

Allah kolaylik versin canim

Seninle teke tek kapisalimmi
Grami gramina ayni kilolarimiz:)
Tamam canım ama ben gece tartılıcam artık 😂

Niye kızayım tatlım, var bundada bir hayır. Hafta sonuna denk gelseydi oğlanlarla dönüşümlü bakardık, onlar sabahçı olunca bakım bana kaldı. Doğum, veteriner ve temizlik onlara aitti 🙂.
Benim en büyük motivasyonum kedinin hamile olmasıydı, terapilerde yorulduysan biraz dinlen diyen terapiste bile devam edelim kedim hamile yetişmem lazım diyordum 😁.
Hastanedeki terapist lütfen bu moral, motivasyon ve iyi düşüncelerinizi devam ettirin, çok önemli diyordu 😁.
Hamdolsun ben iyiyim, kedim de beni beklemiş, yavrularında dünyada nasibi yokmuş 😔
Canım ablacım bence motivasyonunu bir canlıya bağlama her an her şey olabiliyor ve sana edilen duaları o kediye yönlendirdiğini düşündüm söylediğin an.

Ama o dualar senin sağlığın için edildi ve sadece onlardan destek alarak eski düzeninden farklı,belki sana bencillik olarak gelecek ama sağlığına yarayacak şekilde yaşamalısın ;)

Back
X