- 3 Mart 2023
- 2.528
- 7.863
- 73
teşekkür ederim canım. anacım az çok demeden yarışma dönemlerine eksiyle girip bir an önce toparlanmak inşallahZorunlu olmayinca başaramıyoruz bazı şeyleri
Günaydın canim guzel eksi tebrik ederim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim canım. anacım az çok demeden yarışma dönemlerine eksiyle girip bir an önce toparlanmak inşallahZorunlu olmayinca başaramıyoruz bazı şeyleri
Bizim istahimizda zaten sorunTeşekkür ederim canım, insnalar dış yaptirirken zayıflıyor ama benim bir iştahım var ki sorma![]()
Tebrik ederim canım süpersin
Bulgura müsade var bazı sekersizlerde diye biliyorum ama evet pirinçten makarnadan uzak durmak gerekiyorönemli bir artı değil verirsin cumaya kadar
ben tartılmadım çünkü dün yediklerim sonrası %100 1 kg artıdaydım moralim bozulsun istemedim
inşallah kuzum
açıkçası kuru fasulye pilavdı menüm ancak şekersize başlayacakmışız geç gördüm bunu, o yüzden henüz kararımı veremedim
ama olabildiğince uzun bir açlık yapmak istiyorum
geçmiş olsun canım
Tebrik ederim
evet canıım bence de 21 gün dayanırızBulgura müsade var bazı sekersizlerde diye biliyorum ama evet pirinçten makarnadan uzak durmak gerekiyor
21 gün yemezsem ölmem diye düşünüyorum ben de.evde pisende sorun olmaz dayanırım da misafirlik fasillari oluyor bebekten dolayı. Onlarda da bı bahane uyduracagim bakalım inşallah
Maşallah. Benim bebişte 7 Aralık da doğdu. Benim de +12 var29 Kasım'da doğmuştu,3,5 aylık olduk canım.Hamile kaldığım kilonun 8 kilo üzerindeyimsende durumlar nasil
Çok teşekkür ederim canımönemli bir artı değil verirsin cumaya kadar
ben tartılmadım çünkü dün yediklerim sonrası %100 1 kg artıdaydım moralim bozulsun istemedim
inşallah kuzum
açıkçası kuru fasulye pilavdı menüm ancak şekersize başlayacakmışız geç gördüm bunu, o yüzden henüz kararımı veremedim
ama olabildiğince uzun bir açlık yapmak istiyorum
geçmiş olsun canım
Çok teşekkür ederim canım, inşallah geçerim eksiyeCumaya eksiye düşersin canim
Günaydın gecmis olsun canim cumaya eksiye düşersin
Eksin harika tebrik ederim canim![]()
Gerçekten öyle ya, aslında bakıyorum çevreme çok yeyip zayıf olan kişi az, çoğu insan yemiyor tutuyor kendiniBizim istahimizda zaten sorunböyle böyle öğreneceğiz inşallah
Bulgura müsade var bazı sekersizlerde diye biliyorum ama evet pirinçten makarnadan uzak durmak gerekiyor
21 gün yemezsem ölmem diye düşünüyorum ben de.evde pisende sorun olmaz dayanırım da misafirlik fasillari oluyor bebekten dolayı. Onlarda da bı bahane uyduracagim bakalım inşallah
Tebrik ederim![]()
Eline emeğine sağlık poldelyamHerkese Merhaba![]()
Rakipler belirlendi. Amaç rakipten çok kilo vermek. Aynı zamanda takımız. en çok kilo veren takım kazanacak.
Herkese Başarılar. Menülerinize rakiplerinizi etiketlemeyi unutmayın. Menü yazmak çok önemli. Aksatmayalım.
Ayrıca 21 gün şekersiz diyetine başlayacağız. Katılmak isteyen beni etiketlerse sevinirim.
Zipzip- ile MasterFit 63. Hafta
03.03.2023 Cuma 06.03.2023 P.tesi 10.03.2023 cuma Fark Oran kırmızı M Meryem1306 92,00 92,00 100,00kırmızı Ucmelekannesi
87,1 87,10 100,00mavi Kinoalihatun
85,35 85,35 100,00mavi @Mthn83 81,6 81,60 100,00siyah Cordelia
81,3 81,30 100,00siyah Hedef60kgolmak
77,00 77,00 100,00pembe I Ilyusa 77 77,00 100,00pembe Deenniizz
76,5 76,50 100,00yeşil @Pnrrr-12 74,5 74,50 100,00yeşil @mavikus 72,2 72,20 100,00sarı E Elif Tolga 69,9 69,90 100,00sarı Beth18
67,50 67,50 100,00mor Jasminium84
65,2 65,20 100,00mor S Suskunkardelen 64,70 64,70 100,00
Sana güveniyorumHoşgeldin nasılsın
Daha iyi günlerim vardı. Hadi beni bı gazla. El ele verip uçalım![]()
Minik bir artı cumaya güzel bir eksi geliyor inşallah
Tebrikler canım
Aynen kaptanım.Mesala dün nişana gittim.kuru pasta geldi.bir tane kesin atardım ağzıma.Ama zararlı bana yiyemedim. üzüldüm mü hayır.Bazi şeylere üzülüyorum hala ama alışacağım. Mecburi sağlıklı beslenme zamanıZorunlu olmayinca başaramıyoruz bazı şeyleri
Teşekkür ederim canımBizim istahimizda zaten sorunböyle böyle öğreneceğiz inşallah
Bulgura müsade var bazı sekersizlerde diye biliyorum ama evet pirinçten makarnadan uzak durmak gerekiyor
Tebrik ederim![]()
Şafak 20 sayılır şimdidenevet canıım bence de 21 gün dayanırız
zaten günler göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor
Maşallah Allah bağışlasın canımMaşallah. Benim bebişte 7 Aralık da doğdu. Benim de +12 var5 ini bile verebilsem yeter diyorum. Ama nasıl olacak bilmiyorum. Haftaya ise başlıyorum belki biraz daha düzene girer hayatım.
Aynen öyle.Mesela diyete başlamadan önce ki tabi kilolaeimdan yakiniyorum yineÇok teşekkür ederim canım
Çok teşekkür ederim canım, inşallah geçerim eksiye
Gerçekten öyle ya, aslında bakıyorum çevreme çok yeyip zayıf olan kişi az, çoğu insan yemiyor tutuyor kendini
aynennnŞafak 20 sayılır şimdiden![]()
Tamam canım ama ben gece tartılıcam artık8 aylik oldu canim
Allah kolaylik versin canim
Seninle teke tek kapisalimmi
Grami gramina ayni kilolarimiz:)
Canım ablacım bence motivasyonunu bir canlıya bağlama her an her şey olabiliyor ve sana edilen duaları o kediye yönlendirdiğini düşündüm söylediğin an.Niye kızayım tatlım, var bundada bir hayır. Hafta sonuna denk gelseydi oğlanlarla dönüşümlü bakardık, onlar sabahçı olunca bakım bana kaldı. Doğum, veteriner ve temizlik onlara aitti.
Benim en büyük motivasyonum kedinin hamile olmasıydı, terapilerde yorulduysan biraz dinlen diyen terapiste bile devam edelim kedim hamile yetişmem lazım diyordum.
Hastanedeki terapist lütfen bu moral, motivasyon ve iyi düşüncelerinizi devam ettirin, çok önemli diyordu.
Hamdolsun ben iyiyim, kedim de beni beklemiş, yavrularında dünyada nasibi yokmuş![]()