Ilk sayfada kurallarimiz yaziyor katilmak isterseniz okuyup ordaki formu doldurabilir misinizNasıl oluyor aranıza katılmak istesem nasıl katışacağım neler yapılıyor mesela kaç günde bir tartılıyorsunuz neler yiyorsunuz
Duzeltmek derken neyi düzelteceksin bende bir sorun yok ekleyenleri görebiliyorumZipzip- hani profilimizin altinda kilo takip cizelgesi var ya,çözüm sunan var ama daha duzeltebilen gormedim
aslında mesele ye ek değil kararında yemek abartmamak. abartınca mide büyüyor ve doymuyor. ifrat tefrit mevzusu. dengeEvet eveeett neden bu kadar zorboşuna demiyorlar nefsi en iyi terbiye eden ibadet oruç diye insanin irade egitimi önce açlik ve istedigini yememekle başliyor
geçmiş olsun canımKotu bir bas ağrısı ile uyandim bu sabah
Tansiyonum yüksek biraz da sabah sabah niye yükseldi anlamadım
Şimdi biraz temizlik yapacağım, bana çok iyi geliyor evi düzenleyip temizledikce sanki kafamın içini de ruhumu da yıkayıp düzenliyorum
doğurdum şükür 5 aylık olcak nerdeyse inşallah. kilo vermek için buraya koştumHoşgeldin canım.
En son hamileydin sanki öyle hatırlıyorum. Doğum yaptın mı nasilsin
ben de temizlik hiç sevmiyorum ama pis evi daha çok sevmediğimden yapıyorum mecburBana da iyi geliyor ama sevmiyorum
ben görünüyor muyumDuzeltmek derken neyi düzelteceksin bende bir sorun yok ekleyenleri görebiliyorum
Senin görünüyor o zaman kendi profil ayarlarinda düzeltme yapmalisin musait olunca yazacagimben görünüyor muyum
kendim göremiyorum da
Forum seceneklerini bu sekilde duzenle bir boyle yaptım diye hatırlıyorumben görünüyor muyum
kendim göremiyorum da
600 gr artıdayım maalesefHos bulduk.Kilon ne durumda?
Sağol kuzum ❤geçmiş olsun canım
HoşgeldinizNasıl oluyor aranıza katılmak istesem nasıl katışacağım neler yapılıyor mesela kaç günde bir tartılıyorsunuz neler yiyorsunuz
yaptım canım teşekkür ederimForum seceneklerini bu sekilde duzenle bir boyle yaptım diye hatırlıyorum
Afiyet olsun canım şifa niyetine olsunkomşu lokma döktürmüş. az önce lokma yedim ben
Rica ederimyaptım canım teşekkür ederim
7Kaç lokma
Ben hic kimseninkini goremiyorum. Kimde var mesela? Ben de gorunuyor mu?Duzeltmek derken neyi düzelteceksin bende bir sorun yok ekleyenleri görebiliyorum
Olsun 2-3 kilo degil600 gr artıdayım maalesef
Sağol kuzum ❤
Yalnız aradan sadece 1 dakika geçmiş, 1 saat bile deyilkomşu lokma döktürmüş. az önce lokma yedim ben
Ben de göremiyorumBen hic kimseninkini goremiyorum. Kimde var mesela? Ben de gorunuyor mu?
Sende var ben görüyorum sende ayarlarini duzeltince paylasanlari gorebilirsinBen hic kimseninkini goremiyorum. Kimde var mesela? Ben de gorunuyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?