he farkındayım da çok vurmayım dedimBiraz degil neredeyse 20 kilo aldim karaya vuran balinalar gibi oldum Deniz
Ayy çok amin deyişlerin geldi aklimakeşke fıstık olsa baya ceviz oldum en irisinden76.5 kiloyum elhamdulillah 2. yi doğurunca bahanem oldu bu sefer inşallah kalıcı verebilirim çok amin
Ben de heyecanla bekliyorum,kimi yenecegim acaba bu hafta
Geçmiş olsun canımTeşekkür ederim sağolun
Sağol canim
Sağol kaptanim birazdan yapacagim
Ferritin 3 çok düşük insanin kolu kalkmaz bence hemen müdahele et bir an önce bu düşüklük tüm hayat standardini etkiliyordur
Sağol cznim iyiyim çok şükür regl agrisi ve üşütme birlesti yattim ben de ne yapayim
Simdi iyiyim canim m8de bulantisi eklem sirt agrisi garip birseydi regl agrisi da birlesti o yuzden 2 gun hep dinlendim herseyi ihmsl ettim ev isler diyet okul ama dinlendim şükür bugün bildirim yapacagim
Geçmiş olsun canımBende yattım bugün canım
İdrar yolu enfeksiyonu oldum bende. Anneme gidip yattım biraz. Şimdi süpür sil yaptım ama hiç canım bişey istemiyor.
Oyy salgın var deseneİyi akşamlar arkadaşlar iki çocuğun ikiside hasta o yüzden gelemiyorum biri ishal biri durmadan kusuyor ateş var bir yandan benim de burun falan tıkandı yine salgın var galiba okullarda bıktım bu sene valla
Sağol canimBen de heyecanla bekliyorum,kimi yenecegim acaba bu hafta
Geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canım
Oyy salgın var deseneGeçmiş olsun sen bol bol c d vitamini al canim
iyi yemişsin hakkını vereyim güzel yemişsinAyy çok amin deyişlerin geldi aklimasen yine araya çocuk sıkıştırmissin bir canli dogurdu bedenin benimki safi pisboğazlik inşallah bersber verelim ya yine 60 58 olalim sen çok disiplinliydin hatırlıyorum çoğu arkadaş burda takimdan bu takimin arkadaslariyla da çok çsbuk kaynastik tipki yarisma zamani gibi oldu burakarda kal verecez inşallah
İnşallah canımkeşke fıstık olsa baya ceviz oldum en irisinden76.5 kiloyum elhamdulillah 2. yi doğurunca bahanem oldu bu sefer inşallah kalıcı verebilirim çok amin
MasallahHayırlı sabahlar kızlar
Bugün tekrar tartıldım 83,400
Dünden beri 700 gr gitmiş
Havaya girmiyorum çünkü ödem çok oluyor
Yaa cok gecmis olsun canimTeşekkür ederim sağolun
Sağol canim
Sağol kaptanim birazdan yapacagim
Ferritin 3 çok düşük insanin kolu kalkmaz bence hemen müdahele et bir an önce bu düşüklük tüm hayat standardini etkiliyordur
Sağol cznim iyiyim çok şükür regl agrisi ve üşütme birlesti yattim ben de ne yapayim
Simdi iyiyim canim m8de bulantisi eklem sirt agrisi garip birseydi regl agrisi da birlesti o yuzden 2 gun hep dinlendim herseyi ihmsl ettim ev isler diyet okul ama dinlendim şükür bugün bildirim yapacagim
Hadi baslangicin hayirli olsun tekrardan bu sefer son olsun bitirelim bu isi
Cok gecmis olsun cocuklar hasta olunca hayat duruyor sankiİyi akşamlar arkadaşlar iki çocuğun ikiside hasta o yüzden gelemiyorum biri ishal biri durmadan kusuyor ateş var bir yandan benim de burun falan tıkandı yine salgın var galiba okullarda bıktım bu sene valla
çocuklar hasta olunca zor canım yaa çok geçmiş olsun.İyi akşamlar arkadaşlar iki çocuğun ikiside hasta o yüzden gelemiyorum biri ishal biri durmadan kusuyor ateş var bir yandan benim de burun falan tıkandı yine salgın var galiba okullarda bıktım bu sene valla
Çok geçmiş olsun canımİyi akşamlar arkadaşlar iki çocuğun ikiside hasta o yüzden gelemiyorum biri ishal biri durmadan kusuyor ateş var bir yandan benim de burun falan tıkandı yine salgın var galiba okullarda bıktım bu sene valla
Amin canımTek bana deyil cano hep beraber iyi olalım, hep birbirimize sevinelim
Geçmiş olsun canım bol bol su iç iyi gelirBende yattım bugün canım
İdrar yolu enfeksiyonu oldum bende. Anneme gidip yattım biraz. Şimdi süpür sil yaptım ama hiç canım bişey istemiyor.
Geçmiş olsun canım keşke çocuklar hiç hasta olmasaİyi akşamlar arkadaşlar iki çocuğun ikiside hasta o yüzden gelemiyorum biri ishal biri durmadan kusuyor ateş var bir yandan benim de burun falan tıkandı yine salgın var galiba okullarda bıktım bu sene valla
Canım hatunum iyiyim çok şükür sen nasılsın
Sende diyete başlamayı düşünmüyomusun canımCanım hatunum iyiyim çok şükür sen nasılsın
Bitanem önümüzdeki cuma başlayacağım inşallahSende diyete başlamayı düşünmüyomusun canım
7 li rakamlar muhteşem.ben de çok yakın ama çok uzağım.
Düşünüyor canım. Bunu düşünmeyen kadın çok az. Onlarda muhtemelen nasıl kilo alacaklarını düşünüyorlarSende diyete başlamayı düşünmüyomusun canım
öğlene türk kahvesi koyarsan iyi gelebilir canım. bi de lanet peyniri ne oluyorBugünkü menüyü yazayım
Sabah 10.00
Bir tane haşlanmış yumurta
Üç tane yeşil zeytin
Bir dilim peynir
Bir dilim Yulaf ekmeği
Bir yemek kaşığı lanet peyniri
Bir fincan çay
Öğle
Yok
Ara 15.00
Bir salatalık
Akşam 18.00
Üç kaşık nohut yemeği
Tavuklu salata
Yoğurt
Bir dilim Yulaf ekmeği
Su 3 litre spor 30 dakika yürüyüş
Zipzip- Cordelia
Çok yakınsindir sen uzagi düşünme7 li rakamlar muhteşem.ben de çok yakın ama çok uzağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?