• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

keşke fıstık olsa baya ceviz oldum en irisinden 😂 76.5 kiloyum elhamdulillah :süslü: 2. yi doğurunca bahanem oldu🦤 bu sefer inşallah kalıcı verebilirim çok amin:dua:
Ayy çok amin deyişlerin geldi aklima 😍 sen yine araya çocuk sıkıştırmissin bir canli dogurdu bedenin benimki safi pisboğazlik😅inşallah bersber verelim ya yine 60 58 olalim sen çok disiplinliydin hatırlıyorum çoğu arkadaş burda takimdan bu takimin arkadaslariyla da çok çsbuk kaynastik tipki yarisma zamani gibi oldu burakarda kal verecez inşallah

Hayır neden heyecanlandıysam Cordelia Cordelia kimi rakip verecek diye :-)
Ben de heyecanla bekliyorum,kimi yenecegim acaba bu hafta😜
Teşekkür ederim sağolun🥰

Sağol canim ❤️

Sağol kaptanim birazdan yapacagim

Ferritin 3 çok düşük insanin kolu kalkmaz bence hemen müdahele et bir an önce bu düşüklük tüm hayat standardini etkiliyordur

Sağol cznim iyiyim çok şükür regl agrisi ve üşütme birlesti yattim ben de ne yapayim

Simdi iyiyim canim m8de bulantisi eklem sirt agrisi garip birseydi regl agrisi da birlesti o yuzden 2 gun hep dinlendim herseyi ihmsl ettim ev isler diyet okul ama dinlendim şükür bugün bildirim yapacagim
Geçmiş olsun canım 🤗
Bende yattım bugün canım
İdrar yolu enfeksiyonu oldum bende. Anneme gidip yattım biraz. Şimdi süpür sil yaptım ama hiç canım bişey istemiyor.
Geçmiş olsun canım🤗
İyi akşamlar arkadaşlar iki çocuğun ikiside hasta o yüzden gelemiyorum biri ishal biri durmadan kusuyor ateş var bir yandan benim de burun falan tıkandı yine salgın var galiba okullarda bıktım bu sene valla:110::110::KK14:
Oyy salgın var desene🥺Geçmiş olsun sen bol bol c d vitamini al canim

Ayy çok amin deyişlerin geldi aklima 😍 sen yine araya çocuk sıkıştırmissin bir canli dogurdu bedenin benimki safi pisboğazlik😅inşallah bersber verelim ya yine 60 58 olalim sen çok disiplinliydin hatırlıyorum çoğu arkadaş burda takimdan bu takimin arkadaslariyla da çok çsbuk kaynastik tipki yarisma zamani gibi oldu burakarda kal verecez inşallah
iyi yemişsin hakkını vereyim güzel yemişsin😂 vericez inşallah merak etme :KK6:

🥴😄 gömmelere devam belli
Hayırlı sabahlar kızlar
Bugün tekrar tartıldım 83,400
Dünden beri 700 gr gitmiş
Havaya girmiyorum çünkü ödem çok oluyor
Masallah 🧿 olsun yavas yavas gider insallah abla
Teşekkür ederim sağolun🥰

Sağol canim ❤️

Sağol kaptanim birazdan yapacagim

Ferritin 3 çok düşük insanin kolu kalkmaz bence hemen müdahele et bir an önce bu düşüklük tüm hayat standardini etkiliyordur

Sağol cznim iyiyim çok şükür regl agrisi ve üşütme birlesti yattim ben de ne yapayim

Simdi iyiyim canim m8de bulantisi eklem sirt agrisi garip birseydi regl agrisi da birlesti o yuzden 2 gun hep dinlendim herseyi ihmsl ettim ev isler diyet okul ama dinlendim şükür bugün bildirim yapacagim
Yaa cok gecmis olsun canim
Hadi baslangicin hayirli olsun tekrardan bu sefer son olsun bitirelim bu isi 😍
İyi akşamlar arkadaşlar iki çocuğun ikiside hasta o yüzden gelemiyorum biri ishal biri durmadan kusuyor ateş var bir yandan benim de burun falan tıkandı yine salgın var galiba okullarda bıktım bu sene valla:110::110::KK14:
Cok gecmis olsun cocuklar hasta olunca hayat duruyor sanki

çocuklar hasta olunca zor canım yaa çok geçmiş olsun.

Tek bana deyil cano hep beraber iyi olalım, hep birbirimize sevinelim❤️❤️❤️
Amin canım ❤️
Bende yattım bugün canım
İdrar yolu enfeksiyonu oldum bende. Anneme gidip yattım biraz. Şimdi süpür sil yaptım ama hiç canım bişey istemiyor.
Geçmiş olsun canım bol bol su iç iyi gelir
Geçmiş olsun canım keşke çocuklar hiç hasta olmasa

Bugünkü menüyü yazayım
Sabah 10.00
Bir tane haşlanmış yumurta
Üç tane yeşil zeytin
Bir dilim peynir
Bir dilim Yulaf ekmeği
Bir yemek kaşığı lanet peyniri
Bir fincan çay

Öğle
Yok

Ara 15.00
Bir salatalık

Akşam 18.00
Üç kaşık nohut yemeği
Tavuklu salata
Yoğurt
Bir dilim Yulaf ekmeği

Su 3 litre spor 30 dakika yürüyüş

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia

Bugünkü menüyü yazayım
Sabah 10.00
Bir tane haşlanmış yumurta
Üç tane yeşil zeytin
Bir dilim peynir
Bir dilim Yulaf ekmeği
Bir yemek kaşığı lanet peyniri
Bir fincan çay

Öğle
Yok

Ara 15.00
Bir salatalık

Akşam 18.00
Üç kaşık nohut yemeği
Tavuklu salata
Yoğurt
Bir dilim Yulaf ekmeği

Su 3 litre spor 30 dakika yürüyüş

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia
öğlene türk kahvesi koyarsan iyi gelebilir canım. bi de lanet peyniri ne oluyor🤔küfrederek mi yapıyorlarmış 😁

7 li rakamlar muhteşem.ben de çok yakın ama çok uzağım.🤭
Çok yakınsindir sen uzagi düşünme 😅ben hayatimda hic bu kilolari görmedim ilk defa 79 oldum insan algisi alisiyor simdi boyle yemege devam etsem 80 lere cikacam ve gözüm 7 li rskamlarda olacak ahh ahh ne yemiṣim gercekten. 9.Takimdan 57 ile mezun olurken kizlara dedimki 60 i gecersem kürekle kovalayin beni simdi 60 li kilolar cok zayif geliyor gözüme eger burda durmazsam yakinda ya keske 79 u görebilsem diyecem Hemdn vskit kaybetmeden baslsmak lazim :spor:

Back
X