- 13 Şubat 2019
- 4.515
- 21.419
- 308
Deniz sahalara döndüöğlene türk kahvesi koyarsan iyi gelebilir canım. bi de lanet peyniri ne oluyorküfrederek mi yapıyorlarmış
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Deniz sahalara döndüöğlene türk kahvesi koyarsan iyi gelebilir canım. bi de lanet peyniri ne oluyorküfrederek mi yapıyorlarmış
![]()
Tamam canım özledim seniBitanem önümüzdeki cuma başlayacağım inşallah![]()
60 la kürekle kovalayacaktık sana tırmık çapan dalmak lazım şimdiama Çok yakınsindir sen uzagi düşünmeben hayatimda hic bu kilolari görmedim ilk defa 79 oldum insan algisi alisiyor simdi boyle yemege devam etsem 80 lere cikacam ve gözüm 7 li rskamlarda olacak ahh ahh ne yemiṣim gercekten. 9.Takimdan 57 ile mezun olurken kizlara dedimki 60 i gecersem kürekle kovalayin beni simdi 60 li kilolar cok zayif geliyor gözüme eger burda durmazsam yakinda ya keske 79 u görebilsem diyecem Hemdn vskit kaybetmeden baslsmak lazim
![]()
Labne peyniri olacak canım klavye hatası olmuşöğlene türk kahvesi koyarsan iyi gelebilir canım. bi de lanet peyniri ne oluyorküfrederek mi yapıyorlarmış
![]()
Bu aralar sağlık sorunum var canım kahve içemiyorum yoksa iyi fikir teşekkür ederimöğlene türk kahvesi koyarsan iyi gelebilir canım. bi de lanet peyniri ne oluyorküfrederek mi yapıyorlarmış
![]()
nete baktım orda da yoktu dedim herhalde yöresel yapması zor millet lanet okuyor ardındanLabne peyniri olacak canım klavye hatası olmuş![]()
geçmiş olsun canım. kahve açlığı da bastırıyor ya ondan dedimBu aralar sağlık sorunum var canım kahve içemiyorum yoksa iyi fikir teşekkür ederim![]()
nete baktım orda da yoktu dedim herhalde yöresel yapması zor millet lanet okuyor ardındanolabilir nitekim tükrük köftesi var kültürümüzde
![]()
Teşekkür ederim canım kahvenin yanında altı yedi tane çiğ badem olursa çok daha tok tutar ve yağ yakmaya yardım eder ama şu aralar içemiyorumgeçmiş olsun canım. kahve açlığı da bastırıyor ya ondan dedim
Aynen katılıyorum. O yüzden 6 Lara koşuyoruz beraberÇok yakınsindir sen uzagi düşünmeben hayatimda hic bu kilolari görmedim ilk defa 79 oldum insan algisi alisiyor simdi boyle yemege devam etsem 80 lere cikacam ve gözüm 7 li rskamlarda olacak ahh ahh ne yemiṣim gercekten. 9.Takimdan 57 ile mezun olurken kizlara dedimki 60 i gecersem kürekle kovalayin beni simdi 60 li kilolar cok zayif geliyor gözüme eger burda durmazsam yakinda ya keske 79 u görebilsem diyecem Hemdn vskit kaybetmeden baslsmak lazim
![]()
Ben de seni ve bu sayfayı çok çok özledimTamam canım özledim seni![]()
Canım şekerin vs yok değil mi? Evet zor ama imkansız değil. 8nsan istedikten sonra yapmayacaği şey yok.Allahım azimle kilo vermek neden bu kadar zor..... sabır göstermek, kararlı olmak, iştaha karşı koymak, nefse yenilmemek ?????????
Evet eveeett neden bu kadar zorAllahım azimle kilo vermek neden bu kadar zor..... sabır göstermek, kararlı olmak, iştaha karşı koymak, nefse yenilmemek ?????????
Allah kabul etsin .Menünüz fena degil aslinda sadece aksamki ekmek olmayabilirmis bir de karniyarik patlicani kizarttiysaniz fazladan kalori almis olursunuzİyi geceler bugünkü menüm
Sahur
bir kase çorba bir havuc
İftar
bir tabak karnıyarık(biraz fazla kaçmış olabilir) bir kase çorba bir kase cacık bir dilim ekmek
Bir litre su
Spora henüz başlayamadı mi oruçtan ötürü ama başlayacağım inşallah
Evet ya aslında ekmek yemeyecektim... patlıcan lar da kızartılmıştiAllah kabul etsin .Menünüz fena degil aslinda sadece aksamki ekmek olmayabilirmis bir de karniyarik patlicani kizarttiysaniz fazladan kalori almis olursunuz