Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

60 la kürekle kovalayacaktık sana tırmık çapan dalmak lazım şimdi vericez inş can sağlığı olsun yeter ki bize 4 ay veriyorum

Aynen katılıyorum. O yüzden 6 Lara koşuyoruz beraber

Allahım azimle kilo vermek neden bu kadar zor..... sabır göstermek, kararlı olmak, iştaha karşı koymak, nefse yenilmemek ?????????
Evet eveeett neden bu kadar zorboşuna demiyorlar nefsi en iyi terbiye eden ibadet oruç diye insanin irade egitimi önce açlik ve istedigini yememekle başliyor

İyi geceler bugünkü menüm
Sahur
bir kase çorba bir havuc
İftar
bir tabak karnıyarık(biraz fazla kaçmış olabilir ) bir kase çorba bir kase cacık bir dilim ekmek
Bir litre su
Spora henüz başlayamadı mi oruçtan ötürü ama başlayacağım inşallah

Allah kabul etsin .Menünüz fena degil aslinda sadece aksamki ekmek olmayabilirmis bir de karniyarik patlicani kizarttiysaniz fazladan kalori almis olursunuz

Allah kabul etsin .Menünüz fena degil aslinda sadece aksamki ekmek olmayabilirmis bir de karniyarik patlicani kizarttiysaniz fazladan kalori almis olursunuz
Evet ya aslında ekmek yemeyecektim... patlıcan lar da kızartılmışti neyse yarın telafi etmem gerekiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…