- 3 Mart 2023
- 2.528
- 7.863
- 73
ben de 76.5 bakalım napcaz. itekleyelim birbirimiziKız aynıyız ya![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de 76.5 bakalım napcaz. itekleyelim birbirimiziKız aynıyız ya![]()
hergün 2 tane karam yiyen biri olarak bu karar beni de sarstıYiyemeyecegim bir daha diye yemediğim şey kalmadı poldelyam eti karam a bile veda ettim ama çok yedim şimdi verme zamanı bırakırsak 90 da oluruz 100 de.Hatta ağır yaşamlardakiler gibi oluruz.Basliyoruz.Rabbim muaffak etsin![]()
oyyy maşallahh, Allah sağlıklı ömür versinbebişlerden büyük olan 3 yaşı 2 ay geçti
küçüğü 4.5 aylık oldu.
kesinlikle öyle, benim küçük 4ü bitirdi hala daha diyorum ki ben yeni anne oldumtek çocuk hiç çocukmuş diyenlere sevgilerimi gönderiyorum. öyleymiş![]()
amiinnnnAllah can sağlığı versin inşallah.
vereceğiz vereceğiz merak etme76.5 oldum aslanlar gibi![]()
vira bismillahoyyy maşallahh, Allah sağlıklı ömür versin
kesinlikle öyle, benim küçük 4ü bitirdi hala daha diyorum ki ben yeni anne oldum
büyük kızım da çok rahatmışım ama kıymetini bilememişim
amiinnnn
vereceğiz vereceğiz merak etme
1 |
![]() | 81.3 |
2 |
![]() | 77.0 |
3 | S Suskunkardelen | 64.7 |
4 |
![]() | 72.2 |
5 |
![]() | |
6 |
![]() | |
7 | M Meryem1306 | 92.0 |
8 |
![]() | 74.5 |
9 | E Elif Tolga | 69.9 |
10 | I Ilyusa | 77.0 |
11 |
![]() | 76.5 |
12 |
![]() | 85.35 |
Çok geçmiş olsun canımKızlar biyopsim olmadı. sigorta şirketi problem çıkarttı.(sağlık sigortası) Dr kan sonuçlarına göre %95 çölyak dedi.biyopsiyi yapmam şart diyor Dr. Başka bir yerde yaptırsam zanten cöyaksam ne gerek var diyorum.bilmiyorum.(korkuyorum birazda)
Neyse daha kahvaltı yapmadım birazdan tartılıp yarışlara katılmak istiyorum.
Kaptanın ektedirTamam olur canim yarin tartilabilirsin
Tunaydin canim gel sende basla bugunden itibaren
Tamam canim bildirim yapmayı unutma
HoşgeldinKendimi tanıtayım tartı fotomla
Ben deniz. 38 yaşındayım. öğretmenim. 3 yaş ve 4.5 aylık 2 çocuğum var. Artık doğumla ve öncesinde de bir miktar gelen kiloları gönderip ideal kiloma ulaşmak istiyorum inşallah. ülke gündemi beni de çok yıprattı o nedenle odağımı değirmenin iyi geleceğini düşündüm. Herkese selamlar![]()
Basın sağolsun ablamAmin çok sağol teşekkürler
Aynıyız
Son kaptanlara haksızlık olmasınHosgeldin tekrardan bende elif 33 yaşındayim insallah hedefine birlikte ulaşırız
Haftaya güzel eksilerle geleceksin Burcum
Tamam canim masterfit yaparsak ekleyecegim
artin cok degil canim haftaya eksiler gelir ,kitlenme probleminide çözülduyse guzel bir eksi gelecektir cumaya
Artin cok degil canim haftaya eksilerle gelirsin
Merhaba canim guzel eksi tebrik ederim
Bugunden itibaren menuleri paylasmaya devam edeceğiz
Tamam kaptanim
Günaydın canim
Bireysel yarisma yapalim cumaya Kırmızı kaptani secelim diye düşünüyorum
Çok geçmiş olsun canım hoşgeldin tekrarAllah razı olsun canlarım
Çok şükür akrabalarımda kayıp yok evimizde az hasarlı raporu aldı çalıştığım okul orta hasarlı çıktı
Bakalım daha bir düzene giremedik
Bundan geçmiş olsun inşallah
Rabbim sizlere göstermesin inşallah
Tamamben de 76.5 bakalım napcaz. itekleyelim birbirimizi![]()
1 Cordelia
81.3 2 Hedef60kgolmak
77.0 3 S Suskunkardelen 64.7 4 Mavikus_
72.2 5 Jasminium84
6 Beth18
7 M Meryem1306 92.0 8 Pnrrr-12
74.5 9 E Elif Tolga 69.9 10 I Ilyusa 77.0 11 Deenniizz
76.5 12 Kinoalihatun
85.35
Sen de hoşgeldinÇok geçmiş olsun canım
Kaptanın ektedir
Hoşgeldin
Basın sağolsun ablam
Aynıyız
Son kaptanlara haksızlık olmasın
Çok geçmiş olsun canım hoşgeldin tekrar![]()
kilolar çok yakın hadi bakalım
1 Cordelia
81.3 2 Hedef60kgolmak
72.2 5 Jasminium84
6 Beth18
76.5 12 Kinoalihatun
85.35
İnşallah tayinin çıkar canım, Allah'ım yardimciniz olsun, inşallah kolaylıkla atlatirsiniz bu süreciMerhabalar günler sonra girmek aklıma yeni geldi, çocuklarımı depremin ilk günü ailemle gönderip 6 gün çalıştım zaten gidecek yerimizde yoktu hastanede kaldım sonra bi 6 gün boşluk oldu çocuklarımın yanına geldim eşim hala Elbistan'da çalışmaya devam ediyor bende bir süre daha kalıp tekrar nöbete gideceğim, tayin hakkı verdiler istedim ama çikarmı çikmaz mi bilmiyoruz bekleyip göreceğiz, merak edip soran yazan arkdaşlar olmuş herkese teşekkür ederim bir daha buralara girerbilirmiyim ne zaman gırerım hiç bilmiyorum hakkınızı helal edin Hoşça kalın dualarınız da unutmayın
Hoş geldin canım, maşallah ne güzel buyutmussunbebişlerden büyük olan 3 yaşı 2 ay geçti
küçüğü 4.5 aylık oldu. tek çocuk hiç çocukmuş diyenlere sevgilerimi gönderiyorum. öyleymiş
perişanım şimdiAllah can sağlığı versin inşallah.
76.5 oldum aslanlar gibivericez inşallah. sen de çok almamışsın. gider merak etme
![]()
Evet canım ikinci çocuk fikrinden koşarak uzaklasiyorumoyyy maşallahh, Allah sağlıklı ömür versin
kesinlikle öyle, benim küçük 4ü bitirdi hala daha diyorum ki ben yeni anne oldum
büyük kızım da çok rahatmışım ama kıymetini bilememişim
amiinnnn
vereceğiz vereceğiz merak etme
Canım bildiririmim geç oldu ama beni de ekler misin
1 Cordelia
81.3 2 Hedef60kgolmak
72.2 5 Jasminium84
6 Beth18
76.5 12 Kinoalihatun
85.35
Evet canım ikinci çocuk fikrinden koşarak uzaklasiyorum![]()
Aynen kuzum inşallah. 31 Mayıs a kadar ödül dişında kaçamak yapmayız ve 15 kilo eksiliriz çok aminCanım yeni gördüm geçmiş olsun
Bakalım bu hafta hangimiz daha çok kilo verecek
Yiyemeyecegim bir daha diye yemediğim şey kalmadı poldelyam eti karam a bile veda ettim ama çok yedim şimdi verme zamanı bırakırsak 90 da oluruz 100 de.Hatta ağır yaşamlardakiler gibi oluruz.Basliyoruz.Rabbim muaffak etsin
Tamam kaptanım.![]()
Amin canım, kaybettik maalesef, yaşamak için direndi, başaramadıYaa nasıl minnaktir şimdi onlarAllah kolaylık versin
![]()
Anneleri öldü mü kimi kaybettikAmin canım, kaybettik maalesef, yaşamak için direndi, başaramadı![]()
Hoşgeldin canımMerhaba arkadaşlar ben de aranıza katılmak istiyorum.9. takımdan deniz benJasminium84 @UcanSupurge @Fit mutlu anne @Ucmelekannesi ve birçok arkadaşımı burda görünce geldim. epeydir yoktum. üyeliğimi iptal etmiştim. yeni üyelikle geldim. beni de aramıza alır mısınız
![]()
Hosgeldin canim bende dogum kilosunu vermeye calisiyorumKendimi tanıtayım tartı fotomla
Ben deniz. 38 yaşındayım. öğretmenim. 3 yaş ve 4.5 aylık 2 çocuğum var. Artık doğumla ve öncesinde de bir miktar gelen kiloları gönderip ideal kiloma ulaşmak istiyorum inşallah. ülke gündemi beni de çok yıprattı o nedenle odağımı değirmenin iyi geleceğini düşündüm. Herkese selamlar![]()
Gecen hafta 77.7 veya 77.6dim yanlis hatirlamisimKız aynıyız ya![]()
Son kaptanlar yok ki canimSon kaptanlara haksızlık olmasın![]()
Tamam canim ekliyorumSelam kızlar sabah giremedim ama tartıldım inşallah vereceğim bu kezhep aynı şeyi diyorum ama
![]()
Zipzip- beni de ekler misin Eki Görüntüle 3212810
Olabilir canim bu haftaİkili rakip mi olalım kızlarZipzip-
1 |
![]() | 81.3 |
2 |
![]() | 77.0 |
3 | S Suskunkardelen | 64.7 |
4 |
![]() | 72.2 |
5 |
![]() | |