• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Yiyemeyecegim bir daha diye yemediğim şey kalmadı poldelyam eti karam a bile veda ettim ama çok yedim şimdi verme zamanı bırakırsak 90 da oluruz 100 de.Hatta ağır yaşamlardakiler gibi oluruz.Basliyoruz.Rabbim muaffak etsin😘
hergün 2 tane karam yiyen biri olarak bu karar beni de sarstı😁

bebişlerden büyük olan 3 yaşı 2 ay geçti
küçüğü 4.5 aylık oldu.
oyyy maşallahh, Allah sağlıklı ömür versin

tek çocuk hiç çocukmuş diyenlere sevgilerimi gönderiyorum. öyleymiş:KK14:
kesinlikle öyle, benim küçük 4ü bitirdi hala daha diyorum ki ben yeni anne oldum

büyük kızım da çok rahatmışım ama kıymetini bilememişim :D

Allah can sağlığı versin inşallah.
amiinnnn

76.5 oldum aslanlar gibi :KK75:
vereceğiz vereceğiz merak etme

kesinlikle öyle, benim küçük 4ü bitirdi hala daha diyorum ki ben yeni anne oldum

büyük kızım da çok rahatmışım ama kıymetini bilememişim :KK70:

amiinnnn

vira bismillah ☺️

Kızlar biyopsim olmadı. sigorta şirketi problem çıkarttı.(sağlık sigortası) Dr kan sonuçlarına göre %95 çölyak dedi.biyopsiyi yapmam şart diyor Dr. Başka bir yerde yaptırsam zanten cöyaksam ne gerek var diyorum.bilmiyorum.(korkuyorum birazda)
Neyse daha kahvaltı yapmadım birazdan tartılıp yarışlara katılmak istiyorum.
Çok geçmiş olsun canım
Tamam olur canim yarin tartilabilirsin

Tunaydin canim gel sende basla bugunden itibaren

Tamam canim bildirim yapmayı unutma
Kaptanın ektedir
Kendimi tanıtayım tartı fotomla☺️
Ben deniz. 38 yaşındayım. öğretmenim. 3 yaş ve 4.5 aylık 2 çocuğum var. Artık doğumla ve öncesinde de bir miktar gelen kiloları gönderip ideal kiloma ulaşmak istiyorum inşallah. ülke gündemi beni de çok yıprattı o nedenle odağımı değirmenin iyi geleceğini düşündüm. Herkese selamlar 🥰
Hoşgeldin 🥰
Amin çok sağol teşekkürler
Basın sağolsun ablam
Kilom 81.3 beni de ne yarışması varsa alın. Yarın resimli atarım Zipzip- Zipzip- kaptanım ❤️😘
Aynıyız 🥰
Hosgeldin tekrardan bende elif 33 yaşındayim insallah hedefine birlikte ulaşırız 🥰

Haftaya güzel eksilerle geleceksin Burcum 💕

Tamam canim masterfit yaparsak ekleyecegim🥰

artin cok degil canim haftaya eksiler gelir ,kitlenme probleminide çözülduyse guzel bir eksi gelecektir cumaya

Artin cok degil canim haftaya eksilerle gelirsin 🥰

Merhaba canim guzel eksi tebrik ederim 💕
Bugunden itibaren menuleri paylasmaya devam edeceğiz

Tamam kaptanim 💕

Günaydın canim 💕

Bireysel yarisma yapalim cumaya Kırmızı kaptani secelim diye düşünüyorum
Son kaptanlara haksızlık olmasın 🙄
Allah razı olsun canlarım ❤️
Çok şükür akrabalarımda kayıp yok evimizde az hasarlı raporu aldı çalıştığım okul orta hasarlı çıktı
Bakalım daha bir düzene giremedik
Bundan geçmiş olsun inşallah
Rabbim sizlere göstermesin inşallah
Çok geçmiş olsun canım hoşgeldin tekrar ❤️

Eklentiler

• IMG20230303073245.webp
    IMG20230303073245.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 30
Merhabalar günler sonra girmek aklıma yeni geldi, çocuklarımı depremin ilk günü ailemle gönderip 6 gün çalıştım zaten gidecek yerimizde yoktu hastanede kaldım sonra bi 6 gün boşluk oldu çocuklarımın yanına geldim eşim hala Elbistan'da çalışmaya devam ediyor bende bir süre daha kalıp tekrar nöbete gideceğim, tayin hakkı verdiler istedim ama çikarmı çikmaz mi bilmiyoruz bekleyip göreceğiz, merak edip soran yazan arkdaşlar olmuş herkese teşekkür ederim bir daha buralara girerbilirmiyim ne zaman gırerım hiç bilmiyorum hakkınızı helal edin Hoşça kalın dualarınız da unutmayın
İnşallah tayinin çıkar canım, Allah'ım yardimciniz olsun, inşallah kolaylıkla atlatirsiniz bu süreci 🤲
bebişlerden büyük olan 3 yaşı 2 ay geçti
küçüğü 4.5 aylık oldu. tek çocuk hiç çocukmuş diyenlere sevgilerimi gönderiyorum. öyleymiş:KK14:
perişanım şimdi :KK50: Allah can sağlığı versin inşallah.
76.5 oldum aslanlar gibi :KK75: vericez inşallah. sen de çok almamışsın. gider merak etme 💪
Hoş geldin canım, maşallah ne güzel buyutmussun

büyük kızım da çok rahatmışım ama kıymetini bilememişim :KK70:

amiinnnn

Evet canım ikinci çocuk fikrinden koşarak uzaklasiyorum 🤣
Canım bildiririmim geç oldu ama beni de ekler misin

Canım yeni gördüm geçmiş olsun 😔

Bakalım bu hafta hangimiz daha çok kilo verecek:KK8:

Yiyemeyecegim bir daha diye yemediğim şey kalmadı poldelyam eti karam a bile veda ettim ama çok yedim şimdi verme zamanı bırakırsak 90 da oluruz 100 de.Hatta ağır yaşamlardakiler gibi oluruz.Basliyoruz.Rabbim muaffak etsin😘

Tamam kaptanım.😍
Aynen kuzum inşallah. 31 Mayıs a kadar ödül dişında kaçamak yapmayız ve 15 kilo eksiliriz çok amin 🙏❤️😘

Kendimi tanıtayım tartı fotomla☺️
Ben deniz. 38 yaşındayım. öğretmenim. 3 yaş ve 4.5 aylık 2 çocuğum var. Artık doğumla ve öncesinde de bir miktar gelen kiloları gönderip ideal kiloma ulaşmak istiyorum inşallah. ülke gündemi beni de çok yıprattı o nedenle odağımı değirmenin iyi geleceğini düşündüm. Herkese selamlar 🥰
Hosgeldin canim bende dogum kilosunu vermeye calisiyorum
Bende nickimi degistirdim medine66
Kız aynıyız ya :KK70:
Gecen hafta 77.7 veya 77.6dim yanlis hatirlamisim
Aslinda 600 700 gr gitti benden
bu hafta yakalamis oldum seni😁

Back