Cordelia ben limonlu kekimÇok şükür iyi. Ben ismini tanıyamadım isim değişikliği mi oldu? Bende çok sık giremiyorum takip edemedim
Tamam yarın tartılıp yazarim
Ooo 85 olmuş ne olcak bizim halimiz
Hosgeldin tekrardan bende elif 33 yaşındayim insallah hedefine birlikte ulaşırızKendimi tanıtayım tartı fotomla
Ben deniz. 38 yaşındayım. öğretmenim. 3 yaş ve 4.5 aylık 2 çocuğum var. Artık doğumla ve öncesinde de bir miktar gelen kiloları gönderip ideal kiloma ulaşmak istiyorum inşallah. ülke gündemi beni de çok yıprattı o nedenle odağımı değirmenin iyi geleceğini düşündüm. Herkese selamlar
Haftaya güzel eksilerle geleceksin Burcum
Tamam canim masterfit yaparsak ekleyecegim
artin cok degil canim haftaya eksiler gelir ,kitlenme probleminide çözülduyse guzel bir eksi gelecektir cumayaKilo bildirimi
Geçen hafta 69.2
Bugün 69.9
Fark:+700 Gr
Bilerek aldığım bir kilo oldu açıkçası 5 gün abartılı beslenip artı 2.5 aldım 2 gündür dikkat ederek geri döndüm amacım vücudu soklamadik bozmadan diyet yaptığım için ve 2 ayda 15 kilo verdigim için vücut kitleme yapmaya başladı bakalım bu hafta nasıl olacak kitlenme problemi cozulcek mi
Artin cok degil canim haftaya eksilerle gelirsin
Merhaba canim guzel eksi tebrik ederimMerhabalar ben de iki gündür liste paylaşamadim ama bugün tartıldım beş gündür oruç tutuyorum o yüzden geç uyandım.pazartesi kendim tartildigimda 92.60 idim su an 92.00.liste paylaşımına da herkes bugunden itibaren mi başlayacak.Eki Görüntüle 3212745
Tamam kaptanim
Günaydın canimGünaydin kizlarr tarti bildireym insallah baslangic olur artik benim icinde baya durakladim
74.5 kg
Bireysel yarisma yapalim cumaya Kırmızı kaptani secelim diye düşünüyorumYarisma da yapacakmiyiz acaba
ayyy canımm hoşgeldinhadikonusalim
Aaaa bilmiyordumCordelia ben limonlu kekim
hoşbuldum kuzumayyy canımm hoşgeldin
inşallah bakalım. Daha önce yaptım spora vakit bulabilirsem yine yapıcam inşallahHosgeldin tekrardan bende elif 33 yaşındayim insallah hedefine birlikte ulaşırız
Kız aynıyız ya
Canım yeni gördüm geçmiş olsunAkşam işten gelince lavaboya yıkayayım dedim tam eğildim yerden bişey alacam kapının koluna gözümü çarptım aklım çıktı resmen gözüm şişti morardı görünmez kazası desem ne desem bilemedim
Bakalım bu hafta hangimiz daha çok kilo verecek
Yiyemeyecegim bir daha diye yemediğim şey kalmadı poldelyam eti karam a bile veda ettim ama çok yedim şimdi verme zamanı bırakırsak 90 da oluruz 100 de.Hatta ağır yaşamlardakiler gibi oluruz.Basliyoruz.Rabbim muaffak etsinOoo 85 olmuş ne olcak bizim halimiz
Tamam kaptanım.Hosgeldin tekrardan bende elif 33 yaşındayim insallah hedefine birlikte ulaşırız
Haftaya güzel eksilerle geleceksin Burcum
Tamam canim masterfit yaparsak ekleyecegim
artin cok degil canim haftaya eksiler gelir ,kitlenme probleminide çözülduyse guzel bir eksi gelecektir cumaya
Artin cok degil canim haftaya eksilerle gelirsin
Merhaba canim guzel eksi tebrik ederim
Bugunden itibaren menuleri paylasmaya devam edeceğiz
Tamam kaptanim
Günaydın canim
Bireysel yarisma yapalim cumaya Kırmızı kaptani secelim diye düşünüyorum
ayyyyy çok sevindimm seni gördüğümeAllaha çok şükür arkadaşlarımız için hep dua ettik sağ sağlim haberlerinizi alalım diye.
canım benim Allah yardımcınız olsun. hep dua ediyoruz bu sıkıntılar geçsin diye. çok zor bir durum haklısın. evin ne durumda? akrabalardan kayıp var mı?
Allah yardımcınız olsun, iyi haberini aldım hamdolsun, evin ne durumda, oturulabilirmi. Çok sevindim seni gördüğüme
inşallah balımmhoşbuldum kuzuminşallah yine birlikte ericez. daha çocuk mocuk da istemiyorum inşallah. artık inceliğin kalıcı olarak
Allah yardimciniz olsun inşallah bir daha yaşanmazAllah razı olsun canlarım
Çok şükür akrabalarımda kayıp yok evimizde az hasarlı raporu aldı çalıştığım okul orta hasarlı çıktı
Bakalım daha bir düzene giremedik
Bundan geçmiş olsun inşallah
Rabbim sizlere göstermesin inşallah
Hoşgeldiniz hocam.Cok geçmiş olsun.Allah razı olsun canlarım
Çok şükür akrabalarımda kayıp yok evimizde az hasarlı raporu aldı çalıştığım okul orta hasarlı çıktı
Bakalım daha bir düzene giremedik
Bundan geçmiş olsun inşallah
Rabbim sizlere göstermesin inşallah
bebişlerden büyük olan 3 yaşı 2 ay geçtiinşallah balımm
ben de hala bıraktığın yerdeyim resmen 65-66 arası gidip geliyorum
bir ara 73e kadar çıktım ama şükür 1 senede verdim bi 60a düşsem ben de rahatlayacağım
ben de aynı fikirdeyim 2 çocuk yeterli bana da, Allah çocuklarımızın canına sağlık versin başka da istemem :)
bebişin kaç yaşında şu anda?
ve daha da merak ettiğim sen kaç kilosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?