Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hosgeldin tekrardan bende elif 33 yaşındayim insallah hedefine birlikte ulaşırız
Haftaya güzel eksilerle geleceksin Burcum
Kilom:85.35Eki Görüntüle 3212736
Masterfitte olmak istiyorum kaptanım
Zipzip-
Tamam canim masterfit yaparsak ekleyecegim
artin cok degil canim haftaya eksiler gelir ,kitlenme probleminide çözülduyse guzel bir eksi gelecektir cumaya
Artin cok degil canim haftaya eksilerle gelirsin
Merhaba canim guzel eksi tebrik ederim
Bugunden itibaren menuleri paylasmaya devam edeceğiz
Kilom 81.3 beni de ne yarışması varsa alın. Yarın resimli atarım Zipzip- kaptanım
Tamam kaptanim
Günaydin kizlarr tarti bildireym insallah baslangic olur artik benim icinde baya durakladim

74.5 kg
Günaydın canim
Yarisma da yapacakmiyiz acaba
Bireysel yarisma yapalim cumaya Kırmızı kaptani secelim diye düşünüyorum

Canım yeni gördüm geçmiş olsun
Kilom 81.3 beni de ne yarışması varsa alın. Yarın resimli atarım Zipzip- kaptanım
Bakalım bu hafta hangimiz daha çok kilo verecek
Ooo 85 olmuş ne olcak bizim halimiz
Yiyemeyecegim bir daha diye yemediğim şey kalmadı poldelyam eti karam a bile veda ettim ama çok yedim şimdi verme zamanı bırakırsak 90 da oluruz 100 de.Hatta ağır yaşamlardakiler gibi oluruz.Basliyoruz.Rabbim muaffak etsin
Tamam kaptanım.

Allah yardımcınız olsun, iyi haberini aldım hamdolsun, evin ne durumda, oturulabilirmi. Çok sevindim seni gördüğüme

Allah razı olsun canlarım
Çok şükür akrabalarımda kayıp yok evimizde az hasarlı raporu aldı çalıştığım okul orta hasarlı çıktı
Bakalım daha bir düzene giremedik
Bundan geçmiş olsun inşallah
Rabbim sizlere göstermesin inşallah

hoşbuldum kuzum inşallah yine birlikte ericez. daha çocuk mocuk da istemiyorum inşallah. artık inceliğin kalıcı olarak
inşallah balımm

ben de hala bıraktığın yerdeyim resmen 65-66 arası gidip geliyorum
bir ara 73e kadar çıktım ama şükür 1 senede verdim bi 60a düşsem ben de rahatlayacağım

ben de aynı fikirdeyim 2 çocuk yeterli bana da, Allah çocuklarımızın canına sağlık versin başka da istemem :)

bebişin kaç yaşında şu anda?

ve daha da merak ettiğim sen kaç kilosun

Allah yardimciniz olsun inşallah bir daha yaşanmaz

Hoşgeldiniz hocam.Cok geçmiş olsun.

bebişlerden büyük olan 3 yaşı 2 ay geçti
küçüğü 4.5 aylık oldu. tek çocuk hiç çocukmuş diyenlere sevgilerimi gönderiyorum. öyleymiş
perişanım şimdi Allah can sağlığı versin inşallah.
76.5 oldum aslanlar gibi vericez inşallah. sen de çok almamışsın. gider merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…