- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 38
Oo erkencisin cizkekim, hayirli cumalar..Ben yine uyeligimi iptal edicem de merak etmeyin, zipzipima da dedim. Sukur iyiyimGünaydıın hayırlı cumalar
Tebrikler
Arkadaşlar hepinize çok teşekkürler sağolun,pazartesi sabahı beyin ölümü olmuş akşamda kalbi durmuş denemişler ama kurtaramamışlar salı günüde defnettik.Çekmedi en azından kurtulması zaten mümkün değildi neredeyse,yaşıda vardı zaten kurtuluş oldu belkide onun için.
Hayırlı cumalar canim❤Hayırlı Cumalar kızlar
Günaydın canim hayirli cumalar ❤Günaydıın hayırlı cumalar
Eksin cok guzel tebrik ederim canim
başınız sağolsun, mekanı cennet olsunArkadaşlar hepinize çok teşekkürler sağolun,pazartesi sabahı beyin ölümü olmuş akşamda kalbi durmuş denemişler ama kurtaramamışlar salı günüde defnettik.Çekmedi en azından kurtulması zaten mümkün değildi neredeyse,yaşıda vardı zaten kurtuluş oldu belkide onun için.
Günaydın canimgünaydın kızlar
Başınız sağolsun cennet mekan olsunArkadaşlar hepinize çok teşekkürler sağolun,pazartesi sabahı beyin ölümü olmuş akşamda kalbi durmuş denemişler ama kurtaramamışlar salı günüde defnettik.Çekmedi en azından kurtulması zaten mümkün değildi neredeyse,yaşıda vardı zaten kurtuluş oldu belkide onun için.
Çok güzel eksi canım tebrik ederim
Çok teşekkürler sağol,amin inşallahbaşınız sağolsun, mekanı cennet olsun
Çok teşekkürler sağol,amin inşallahBaşınız sağolsun cennet mekan olsun
Günaydın canim hayirli cumalar ❤Günaydın herkese hayırlı cumalar
Yarismayi baslatabiliriz bugunGeçen hafta 71.7
Bu hafta 72.2
fark +500
İki gündür dikkat edemedim
Zipzip- Kaptanım yarışma başlayacaksa bende katılmak istiyorum
ben de bugün bismillah deyip başlamak istedim ama tartılmayı unuttumGünaydın canim hayirli cumalar ❤
Yarismayi baslatabiliriz bugun
Yarismaya katilmak istiyorsan yarinda tartilabilirsinben de bugün bismillah deyip başlamak istedim ama tartılmayı unuttum
Afiyet olsun canimMerhaba kizlar
2 mart perşembe menum
Kahvaltı
Yok
Öğlen
1 avuç kaju findik üzüm kuruyemis
1 paket Altınbaşak diyet bisküvi
Akşam
1 kepçe mercimek çorba
1 kepçe mercimekli bulgur pilavı
1 porsiyon tavuk tava
Eğer böyle yapilabiliyorsa ben yarın tartılip yarışmaya katılmak istiyorumYarın sabah tartılır miyiz?Zipzip- ben bugün tartilmayi unuttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?