• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Merhaba arkadaşlar ben de aranıza katılmak istiyorum.9. takımdan deniz ben Jasminium84 Jasminium84 UcanSupurge UcanSupurge Fit mutlu anne Fit mutlu anne Ucmelekannesi Ucmelekannesi ve birçok arkadaşımı burda görünce geldim. epeydir yoktum. üyeliğimi iptal etmiştim. yeni üyelikle geldim. beni de aramıza alır mısınız☺️

Kızlar biyopsim olmadı. sigorta şirketi problem çıkarttı.(sağlık sigortası) Dr kan sonuçlarına göre %95 çölyak dedi.biyopsiyi yapmam şart diyor Dr. Başka bir yerde yaptırsam zanten cöyaksam ne gerek var diyorum.bilmiyorum.(korkuyorum birazda)
Neyse daha kahvaltı yapmadım birazdan tartılıp yarışlara katılmak istiyorum.

Kızlar biyopsim olmadı. sigorta şirketi problem çıkarttı.(sağlık sigortası) Dr kan sonuçlarına göre %95 çölyak dedi.biyopsiyi yapmam şart diyor Dr. Başka bir yerde yaptırsam zanten cöyaksam ne gerek var diyorum.bilmiyorum.(korkuyorum birazda)
Geçmiş olsun canım. 🙏😘

Merhaba arkadaşlar ben de aranıza katılmak istiyorum.9. takımdan deniz ben Jasminium84 Jasminium84 UcanSupurge UcanSupurge Fit mutlu anne Fit mutlu anne Ucmelekannesi Ucmelekannesi ve birçok arkadaşımı burda görünce geldim. epeydir yoktum. üyeliğimi iptal etmiştim. yeni üyelikle geldim. beni de aramıza alır mısınız☺️
Hosgeldiniz🥰
Geçmiş olsun canim 🥰

Kendimi tanıtayım tartı fotomla☺️
Ben deniz. 38 yaşındayım. öğretmenim. 3 yaş ve 4.5 aylık 2 çocuğum var. Artık doğumla ve öncesinde de bir miktar gelen kiloları gönderip ideal kiloma ulaşmak istiyorum inşallah. ülke gündemi beni de çok yıprattı o nedenle odağımı değirmenin iyi geleceğini düşündüm. Herkese selamlar 🥰

Eklentiler

• 58AD1941-3129-4007-A09D-32F9F4170A82.webp
    58AD1941-3129-4007-A09D-32F9F4170A82.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 40
Yarismaya katilmak istiyorsan yarinda tartilabilirsin🥰
Tamam kaptanım yarın tartılırım inşallah :KK200:

eski nikin neydi acaba?

hoşgeldin :KK60:

geçmiş olsun canım

Oo erkencisin cizkekim, hayirli cumalar..Ben yine uyeligimi iptal edicem de merak etmeyin, zipzipima da dedim. Sukur iyiyim🥰
Tamam iyi ol da😘

Arkadaşlar hepinize çok teşekkürler sağolun,pazartesi sabahı beyin ölümü olmuş akşamda kalbi durmuş denemişler ama kurtaramamışlar salı günüde defnettik.Çekmedi en azından kurtulması zaten mümkün değildi neredeyse,yaşıda vardı zaten kurtuluş oldu belkide onun için.
Allah rahmet eylesin

Kilo bildirimi
Geçen hafta 69.2
Bugün 69.9
Fark:+700 Gr
Bilerek aldığım bir kilo oldu açıkçası 5 gün abartılı beslenip artı 2.5 aldım 2 gündür dikkat ederek geri döndüm amacım vücudu soklamadik bozmadan diyet yaptığım için ve 2 ayda 15 kilo verdigim için vücut kitleme yapmaya başladı bakalım bu hafta nasıl olacak kitlenme problemi cozulcek mi

Back