Geçmiş olsun canım.Kızlar biyopsim olmadı. sigorta şirketi problem çıkarttı.(sağlık sigortası) Dr kan sonuçlarına göre %95 çölyak dedi.biyopsiyi yapmam şart diyor Dr. Başka bir yerde yaptırsam zanten cöyaksam ne gerek var diyorum.bilmiyorum.(korkuyorum birazda)
Neyse daha kahvaltı yapmadım birazdan tartılıp yarışlara katılmak istiyorum.
Tabi ki canım. Oğlun nasıl?Yarın sabah tartılır miyiz?Zipzip- ben bugün tartilmayi unuttum
Tamam olur canim yarin tartilabilirsinYarın sabah tartılır miyiz?Zipzip- ben bugün tartilmayi unuttum
Tunaydin canim gel sende basla bugunden itibarenTünaydın
Başladınız mı bensiz mi?
Tamam canim bildirim yapmayı unutmaEğer böyle yapilabiliyorsa ben yarın tartılip yarışmaya katılmak istiyorum
HosgeldinizMerhaba arkadaşlar ben de aranıza katılmak istiyorum.9. takımdan deniz benJasminium84 UcanSupurge Fit mutlu anne Ucmelekannesi ve birçok arkadaşımı burda görünce geldim. epeydir yoktum. üyeliğimi iptal etmiştim. yeni üyelikle geldim. beni de aramıza alır mısınız
Geçmiş olsun canimKızlar biyopsim olmadı. sigorta şirketi problem çıkarttı.(sağlık sigortası) Dr kan sonuçlarına göre %95 çölyak dedi.biyopsiyi yapmam şart diyor Dr. Başka bir yerde yaptırsam zanten cöyaksam ne gerek var diyorum.bilmiyorum.(korkuyorum birazda)
Çok şükür iyi. Ben ismini tanıyamadım isim değişikliği mi oldu? Bende çok sık giremiyorum takip edemedimTabi ki canım. Oğlun nasıl?
Tamam yarın tartılıp yazarimTamam olur canim yarin tartilabilirsin
Tunaydin canim gel sende basla bugunden itibaren
Tamam canim bildirim yapmayı unutma
Tamam kaptanım yarın tartılırım inşallahYarismaya katilmak istiyorsan yarinda tartilabilirsin
eski nikin neydi acaba?Merhaba arkadaşlar ben de aranıza katılmak istiyorum.9. takımdan deniz benJasminium84 UcanSupurge Fit mutlu anne Ucmelekannesi ve birçok arkadaşımı burda görünce geldim. epeydir yoktum. üyeliğimi iptal etmiştim. yeni üyelikle geldim. beni de aramıza alır mısınız
geçmiş olsun canımKızlar biyopsim olmadı. sigorta şirketi problem çıkarttı.(sağlık sigortası) Dr kan sonuçlarına göre %95 çölyak dedi.biyopsiyi yapmam şart diyor Dr. Başka bir yerde yaptırsam zanten cöyaksam ne gerek var diyorum.bilmiyorum.(korkuyorum birazda)
hadikonusalimeski nikin neydi acaba?
hoşgeldin
Tamam iyi ol daOo erkencisin cizkekim, hayirli cumalar..Ben yine uyeligimi iptal edicem de merak etmeyin, zipzipima da dedim. Sukur iyiyim
Allah rahmet eylesinArkadaşlar hepinize çok teşekkürler sağolun,pazartesi sabahı beyin ölümü olmuş akşamda kalbi durmuş denemişler ama kurtaramamışlar salı günüde defnettik.Çekmedi en azından kurtulması zaten mümkün değildi neredeyse,yaşıda vardı zaten kurtuluş oldu belkide onun için.
Amin çok sağol teşekkürlerTamam iyi ol da
Allah rahmet eylesin
Sağol kaptanımHosgeldiniz
Geçmiş olsun canim
Sağol canımTamam kaptanım yarın tartılırım inşallah
eski nikin neydi acaba?
hoşgeldin
geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?