• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Rabbim şifa versin canım.
Ne sıkıntın varsa gidersin.
Rahatsızlığının ne olduğunu bilmiyorum ama Rabbim darda bırakmasın.
Cümlemizi canım ❤️❤️
1,5 ay önce omurilik iltihabı kaynaklı felç geçirdim, 1 ay hastanede yattım, ordan direk rehabilitasyon merkezine geldim, 2 hafta oldu geleli, hamdolsun yürümeye başladım, ben iyiyim, haftaya burdan da çıkacağım, kalbimiz, dualarımız sizinle, sizler de iyi olun 🤲🏼🤲🏼🤲🏼

İyi sabretmissin maşallah, kolay değil beş yıl.Kayinvalidenle kaç yıl? Hayır duasını almissindir inşallah.

Bu arada bizden buyuktun gibi hatırlıyorum ama emin olamadım🙈abla diyecektim de 🤭

Onlarınki can bizimki patlıcan😏

Hayırlı olsun canım ben de bakıyorum kim acaba diye 😅

Ne diyeyim ki😔

Maşallah, tebrik ederim🤗

Teşekkür ederim canım senin yazdıklarının etkisi büyük bilesin🤗🤗🤗

Oy maşallah, süpersin 👏👏👏tebrik ederim☺️
Kayınvalidemle 19 sene beraber yaşadık, aldım hayır duasını, onların ( anne, babaların) duasının kıymetini çok gördüm hamdolsun.
48 yaşındayım canım, nasıl istersen öyle hitap edebilirsin 🥰🥰

Cümlemizi canım ❤️❤️
1,5 ay önce omurilik iltihabı kaynaklı felç geçirdim, 1 ay hastanede yattım, ordan direk rehabilitasyon merkezine geldim, 2 hafta oldu geleli, hamdolsun yürümeye başladım, ben iyiyim, haftaya burdan da çıkacağım, kalbimiz, dualarımız sizinle, sizler de iyi olun 🤲🏼🤲🏼🤲🏼
Çok geçmiş olsun canim benim.
Allah razı olsun ❤️

Haberim yok canim en son ne zaman geldi bir bakayim🙈🙈
Baya olmuş girmeyeli,daha önce etiketlemistim nerdesin diye ama girmemiş, inşallah iyidir
Yarisma devam etsin ama sadece kilo verme seklinde yapabiliriz
Spor hesaplamak menu takibi yapmak icin hic gücüm yok gibi hissediyorum
Ben de aynı fikirdeyim, menü yazmak içime sinmiyor😔
Kayınvalidemle 19 sene beraber yaşadık, aldım hayır duasını, onların ( anne, babaların) duasının kıymetini çok gördüm hamdolsun.
48 yaşındayım canım, nasıl istersen öyle hitap edebilirsin 🥰🥰
Oy maşallah, ne güzel ablam en güzelini yapmışsın🤗

Baya olmuş girmeyeli,daha önce etiketlemistim nerdesin diye ama girmemiş, inşallah iyidir

Ben de aynı fikirdeyim, menü yazmak içime sinmiyor😔

Oy maşallah, ne güzel ablam en güzelini yapmışsın🤗
Evet menü yazmayalım uzun bir süre bence sadece kilo takibi olsun moral destek için

Olur tabi ki canim
Sağol canım 🥰
Teşekkür ederim 😘
Hadi başlayalım durmak yok:KK66:
Ah ah durmayalım. Sadece canım içimde olması yetiyor ruhen.
Zayıf olan her yönden rahat. Sağlık açısından da sağlığını korumak acisindanda
Evet menü yazmayalım uzun bir süre bence sadece kilo takibi olsun moral destek için
Aynen menü işi çok içime sinmiyor. Ama sporları yazalım. Bı liste olmasada birbirimizi teşvik ederiz hemde rutine dönmek iyidir.

Cümlemizi canım ❤️❤️
Gecmis olsun
Onceden bi belirtisi oldumu
Yoksa anidenmi oldu
Insallqh daha da iyi olursunuz

Beyaz Leylak kilo bildirimi
Hatirlayorum tarihini en son bildirim 78.1
Pazartesi 78.2
Bu cuma 78.4
Fark +300 gr
Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia

Eklentiler

• 20230224_115148~2.jpg