Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Saat 3e öğle yemeği planı yapabilirsin. Ben de benzer bir durum yaşadım. Yiyesim yoktu ama acikiyordum. Sebze yemeği+yoğurt veya meyve + yoğurt / kahve+kuru meyve+ ceviz böyle bir ikindi araogunu koyabilirsin . Oradaki problem kruvasan , fındık ölçülü ise sorun değil .
Kahvaltın da az o yüzden acıkman normal.

Temiz olsun 74 olsun canim

98.0kg

Canım hoşgeldin . Benim hedef 82 olsun

2018 de kafatasini genislettiler duzellisti
Simdi tekrar oldu
Seninki nasil duzeldi canim biraz anlatirmisin
Internetten cok bakiyorum ama pek bisey bulamadim

Canım benim boş sıvısı boşalmış beyin sıvısız kalınca şişmiş son anda yetiştik hastaneye. Eğer İstanbul da isen vakıf guruba hastanesinde çok iyi prof lar doçentler var. Benim omirilige yama yapıldı 1 ay hastanede 3 ay kadar evde dümdüz yattım zamanla sıvı tamamlandi

Emeklerine sağlık abla 250 gr lâ kaçırmışım hedefi
Mart hedefim 61 olsun sana zahmet abla

Canım sen hedef bildirmedin geçen aylarda o yüzden almadım listeye
Hedef bildireceksen alırım tabii
Önemsemedin listeyi diye düşündüm
Hee inananamadım kendime belki ondan yazmadım yaz bayrama kadar 66 inşaallaaahhhhh

anaaa kupa mı aldım wow bi sevindim ha. teşekkür ederim <3 ben izin istedim grubu takip edemiyorum ama mart ayı için hedefimi de veriyim. 69 biraz yoğunluğum geçsin döneceğim.

anaaa kupa mı aldım wow bi sevindim ha. teşekkür ederim <3 ben izin istedim grubu takip edemiyorum ama mart ayı için hedefimi de veriyim. 69 biraz yoğunluğum geçsin döneceğim.
Tebrik ederim ayın tek hedef tutturani olmuşsun. Demek ki çoğunluğumuz biraz ipin ucunu gevsettik. Sıkı tutma zamanı kızlar

Yaw nerdesin sen bırakıp gittin biziii hem yokken bile kupa alıyorsun bide gelsen neler olur gel ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…