• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Oğlum nasıl oldu canım?

O kadar güzel yazmışsın ki,ellerine sağlık.Daha biraz önce yarın başlayayım diye yedim bı şeyler🥺oysa erken bırakmıştım yemeyi ne güzeldi😔

Aman canım dikkat et, ben az bı şey doktugumde bile boğazımı yakıyor hemen😔 bı de tam durulanmiyor özellikle wcde kullanmıştım diyorum ama kullanmadan da olmuyor😔
Bir de sonrasinda toprağa karışmasi var.Kwske hiç kullanmaaak

Canım benim😔asansörleri kullanmaya başladınız mı?On kat dile kolay,merdivenden insen başka zor asansör kullansan başka😔
O gece istifra etmişti halıya. Canı sağolsun.
Şimdi daha iyi sağol canim

Oğlum nasıl oldu canım?

O kadar güzel yazmışsın ki,ellerine sağlık.Daha biraz önce yarın başlayayım diye yedim bı şeyler🥺oysa erken bırakmıştım yemeyi ne güzeldi😔

Aman canım dikkat et, ben az bı şey doktugumde bile boğazımı yakıyor hemen😔 bı de tam durulanmiyor özellikle wcde kullanmıştım diyorum ama kullanmadan da olmuyor😔
Bir de sonrasinda toprağa karışmasi var.Kwske hiç kullanmaaak

Canım benim😔asansörleri kullanmaya başladınız mı?On kat dile kolay,merdivenden insen başka zor asansör kullansan başka😔
Asansorlerimizi kullanıyoruz. Deprem olunca merdivenden iniyoruz. Deprem anında kaçma şansımız yok, durana kadar bekliyoruz depremi.
Yüksekte olunca depremi çok fazla hissediyoruz.

Bugün banyoyu detaylı temizleyim dedim:temizlik:.Domestos aşkım mahvetti beni.maske takmamisim.duvar fayanslarini bir güzel köpürttüm.dolaplar lavabo tuvalet.bol domestos:KK53:. kapının arkasını da sileyim diye kapıyı kapattım.girdim duşa kabine.ama nasıl güzel böyle köpük köpük domestos.evde de yalnızım. Önce gözlerim yanmaya başladı.kisa sürede bir öksürük ama nasıl böyle nefes alamıyorum:olamaz:. gözlerim kararmaya başladı.karsi oda penceresine zor geldim.hala boğazımda kokuyor gibi(12 de oldu bu olay) ciğerim ağrıyor gibi psikolojik de olabilir.:sus:
Canım o kadar kimyasal kullanma ne olur. Nasıl oldun hala kötü mü?

Ahh nerde inşallah diyelim.🙏🙏🙏 Mart sonu hedef 75 🤺🤺🤺 kaptanım olur mu sence?
Yeniden aramizdasin diyebilir miyiz o zaman😍inşallah hallolmustur problemlerin🤲🤲🤗
Aslında çok avantajlısin burada ki herkesten çünkü vücut süt üretmek için sağlam kalori harcıyor bunu avantaja dönüştürebilirsin hem sağlıklı beslenmek sütun kalitesini arttırıyor hem kendine hem bebeğine daha sağlıklı bir ortam hazırlamış oluyorsun
Bugün temiz bı başlangıç yaptım, eşim okuldan gelince yürüyüşe de çıkacağım inşallah.Desteklerin için çok teşekkür ederim 🥰🥰🥰
Günaydınlar bugün kuzene giğdeceğim yengem hastanede yoğun bakımda beyin kanaması geçirdi ameliyat oldu uyutuyorlar hala bugün yokum orada kalacam yarın gelirim.
Geçmiş olsun canım🤲
Ne çektiğini biliyorsun artık, daha dikkatli ol, aklında olsun hemen temiz havaya çık ve biraz yoğurt ye.

Benim elti de beraber otururken bana hırs yaptı, güya banyo hiç temizlenmiyormuş, çok kirlenmiş, domestoz ve bir ilacı karıştırıp temizlemeye kalktı, burda banyolar minicik, senin gibi oldu, öksürmekten ciğerleri söküldü, yine peşinde ben dolandım aman düzelsin diye 😔
Oysa her banyo yapacağım zaman temizlik ilaçlarını getirip banyonun önüne koyardı yıkanıp çıkmak yok, temizleyip çık diye, o zamanlar ben haftada 1 kendisi hergün yıkanırdı 😔
Ne kadar birlikte yaşadınız?gıcık oldum kadina
O gece istifra etmişti halıya. Canı sağolsun.
Şimdi daha iyi sağol canim
Oy kuzum ya 😔
Asansorlerimizi kullanıyoruz. Deprem olunca merdivenden iniyoruz. Deprem anında kaçma şansımız yok, durana kadar bekliyoruz depremi.
😔😔Esin deprem anında sukunetini koruyabiliyor mu? Eve çıkabildi mi tekrar,aşağıda misin?Dediğin gibi yuksek olunca daha bı çok sallanır😔
Bugünler de geçecek inşallah canım benim,Rabbim kolaylastirsin🤲Zaman alacak,zor olacak ama geçecek inşallah.

Aynı durumu kızım 3 defa yaşadı, hep sezeryanla doğum yaptı, hastaneden çıktığı günden beri eve kalabalık misafir geldi, ne yatıp dinlenebildi ne bebeğe düzgün bakabildi 😔
Ben de aynısı oldum, bizim insanimiz çok anlayışsız,
Evet canım kaçmamak gerekiyormuş, güya yıllardır okulda tatbikat yapıyoruz ama nerdeyse hiç birşey bilmiyoruz

Hastanede tam 1 ay kaldım, rehabilitasyon merkezindeyim, geleli 2 hafta oldu, 1 haftam kaldı, çıktıktan sonra da terapi merkezine gideceğim haftada 3 gün, ne kadar süre devam eder bilmiyorum, hamdolsun Rabbime kısa sürede ayağa kalktım 🙂
Maşallah tez vakitte tam anlamıyla sağlığına kavus ins canim

Yeniden aramizdasin diyebilir miyiz o zaman😍inşallah hallolmustur problemlerin🤲🤲🤗

Bugün temiz bı başlangıç yaptım, eşim okuldan gelince yürüyüşe de çıkacağım inşallah.Desteklerin için çok teşekkür ederim 🥰🥰🥰

Geçmiş olsun canım🤲

Ne kadar birlikte yaşadınız?gıcık oldum kadina

Oy kuzum ya 😔

😔😔Esin deprem anında sukunetini koruyabiliyor mu? Eve çıkabildi mi tekrar,aşağıda misin?Dediğin gibi yuksek olunca daha bı çok sallanır😔
Bugünler de geçecek inşallah canım benim,Rabbim kolaylastirsin🤲Zaman alacak,zor olacak ama geçecek inşallah.
Evet o daha sakin. Deprem gecesi evde kaldı ben bı çocuğumla arabada yatıyoruz. O hiç inmedi hep evde bişey olmaz diyor.
Ben hiç çıkamıyorum. Dün çıktım Bı adım attım hemen yere çöktüm deprem oluyor deyip dışarı çıktım. Bina sallanıyor ayağımın altindan kayıyor. Başım dönüyor ve midem bulanıyordu.hic dayanamadım.
Nasıl geçecek sanki hiç gecmicekmis gibi. Ben bı daha çıkabilecek miyim hiç zannetmiyorum.
Bı konteyner olsa oraya geçecem. Oda yok çadır da yok. Çadırları toplayıp marasa göndermişler.
Böyle dışarda olmuyor çok soğuk.
Ben de aynısı oldum, bizim insanimiz çok anlayışsız,

Evet canım kaçmamak gerekiyormuş, güya yıllardır okulda tatbikat yapıyoruz ama nerdeyse hiç birşey bilmiyoruz
Evet canım daha tehlikeli.
Kaçmak istesek de kacamayiz

Hastanede tam 1 ay kaldım, rehabilitasyon merkezindeyim, geleli 2 hafta oldu, 1 haftam kaldı, çıktıktan sonra da terapi merkezine gideceğim haftada 3 gün, ne kadar süre devam eder bilmiyorum, hamdolsun Rabbime kısa sürede ayağa kalktım 🙂
canım çok şükür çok sevindim 🙏

Back