- 18 Mart 2018
- 30.705
- 122.095
- 598
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O gece istifra etmişti halıya. Canı sağolsun.Oğlum nasıl oldu canım?
O kadar güzel yazmışsın ki,ellerine sağlık.Daha biraz önce yarın başlayayım diye yedim bı şeyleroysa erken bırakmıştım yemeyi ne güzeldi
Aman canım dikkat et, ben az bı şey doktugumde bile boğazımı yakıyor hemenbı de tam durulanmiyor özellikle wcde kullanmıştım diyorum ama kullanmadan da olmuyor
Bir de sonrasinda toprağa karışmasi var.Kwske hiç kullanmaaak
Canım benimasansörleri kullanmaya başladınız mı?On kat dile kolay,merdivenden insen başka zor asansör kullansan başka
![]()
Asansorlerimizi kullanıyoruz. Deprem olunca merdivenden iniyoruz. Deprem anında kaçma şansımız yok, durana kadar bekliyoruz depremi.Oğlum nasıl oldu canım?
O kadar güzel yazmışsın ki,ellerine sağlık.Daha biraz önce yarın başlayayım diye yedim bı şeyleroysa erken bırakmıştım yemeyi ne güzeldi
Aman canım dikkat et, ben az bı şey doktugumde bile boğazımı yakıyor hemenbı de tam durulanmiyor özellikle wcde kullanmıştım diyorum ama kullanmadan da olmuyor
Bir de sonrasinda toprağa karışmasi var.Kwske hiç kullanmaaak
Canım benimasansörleri kullanmaya başladınız mı?On kat dile kolay,merdivenden insen başka zor asansör kullansan başka
![]()
Çok geçmiş olsun canim.Günaydınlar bugün kuzene giğdeceğim yengem hastanede yoğun bakımda beyin kanaması geçirdi ameliyat oldu uyutuyorlar hala bugün yokum orada kalacam yarın gelirim.
Canım o kadar kimyasal kullanma ne olur. Nasıl oldun hala kötü mü?Bugün banyoyu detaylı temizleyim dedim.Domestos aşkım mahvetti beni.maske takmamisim.duvar fayanslarini bir güzel köpürttüm.dolaplar lavabo tuvalet.bol domestos
. kapının arkasını da sileyim diye kapıyı kapattım.girdim duşa kabine.ama nasıl güzel böyle köpük köpük domestos.evde de yalnızım. Önce gözlerim yanmaya başladı.kisa sürede bir öksürük ama nasıl böyle nefes alamıyorum
. gözlerim kararmaya başladı.karsi oda penceresine zor geldim.hala boğazımda kokuyor gibi(12 de oldu bu olay) ciğerim ağrıyor gibi psikolojik de olabilir.
![]()
Ah canım,çok zor , Allah yar ve yardimcimiz olsun
Sen de basarabilirsin.
Canim cordisim![]()
Yeniden aramizdasin diyebilir miyiz o zamanAhh nerde inşallah diyelim.Mart sonu hedef 75
kaptanım olur mu sence?
Bugün temiz bı başlangıç yaptım, eşim okuldan gelince yürüyüşe de çıkacağım inşallah.Desteklerin için çok teşekkür ederimAslında çok avantajlısin burada ki herkesten çünkü vücut süt üretmek için sağlam kalori harcıyor bunu avantaja dönüştürebilirsin hem sağlıklı beslenmek sütun kalitesini arttırıyor hem kendine hem bebeğine daha sağlıklı bir ortam hazırlamış oluyorsun
Geçmiş olsun canımGünaydınlar bugün kuzene giğdeceğim yengem hastanede yoğun bakımda beyin kanaması geçirdi ameliyat oldu uyutuyorlar hala bugün yokum orada kalacam yarın gelirim.
Ne kadar birlikte yaşadınız?gıcık oldum kadinaNe çektiğini biliyorsun artık, daha dikkatli ol, aklında olsun hemen temiz havaya çık ve biraz yoğurt ye.
Benim elti de beraber otururken bana hırs yaptı, güya banyo hiç temizlenmiyormuş, çok kirlenmiş, domestoz ve bir ilacı karıştırıp temizlemeye kalktı, burda banyolar minicik, senin gibi oldu, öksürmekten ciğerleri söküldü, yine peşinde ben dolandım aman düzelsin diye
Oysa her banyo yapacağım zaman temizlik ilaçlarını getirip banyonun önüne koyardı yıkanıp çıkmak yok, temizleyip çık diye, o zamanlar ben haftada 1 kendisi hergün yıkanırdı![]()
Oy kuzum yaO gece istifra etmişti halıya. Canı sağolsun.
Şimdi daha iyi sağol canim
Asansorlerimizi kullanıyoruz. Deprem olunca merdivenden iniyoruz. Deprem anında kaçma şansımız yok, durana kadar bekliyoruz depremi.
Yüksekte olunca depremi çok fazla hissediyoruz.
Ben de aynısı oldum, bizim insanimiz çok anlayışsız,Aynı durumu kızım 3 defa yaşadı, hep sezeryanla doğum yaptı, hastaneden çıktığı günden beri eve kalabalık misafir geldi, ne yatıp dinlenebildi ne bebeğe düzgün bakabildi![]()
Evet canım kaçmamak gerekiyormuş, güya yıllardır okulda tatbikat yapıyoruz ama nerdeyse hiç birşey bilmiyoruzAsansorlerimizi kullanıyoruz. Deprem olunca merdivenden iniyoruz. Deprem anında kaçma şansımız yok, durana kadar bekliyoruz depremi.
Yüksekte olunca depremi çok fazla hissediyoruz.
Maşallah tez vakitte tam anlamıyla sağlığına kavus ins canimHastanede tam 1 ay kaldım, rehabilitasyon merkezindeyim, geleli 2 hafta oldu, 1 haftam kaldı, çıktıktan sonra da terapi merkezine gideceğim haftada 3 gün, ne kadar süre devam eder bilmiyorum, hamdolsun Rabbime kısa sürede ayağa kalktım![]()
Evet o daha sakin. Deprem gecesi evde kaldı ben bı çocuğumla arabada yatıyoruz. O hiç inmedi hep evde bişey olmaz diyor.Yeniden aramizdasin diyebilir miyiz o zamaninşallah hallolmustur problemlerin
Bugün temiz bı başlangıç yaptım, eşim okuldan gelince yürüyüşe de çıkacağım inşallah.Desteklerin için çok teşekkür ederim
Geçmiş olsun canım
Ne kadar birlikte yaşadınız?gıcık oldum kadina
Oy kuzum ya
Esin deprem anında sukunetini koruyabiliyor mu? Eve çıkabildi mi tekrar,aşağıda misin?Dediğin gibi yuksek olunca daha bı çok sallanır
Bugünler de geçecek inşallah canım benim,Rabbim kolaylastirsinZaman alacak,zor olacak ama geçecek inşallah.
Evet canım daha tehlikeli.Ben de aynısı oldum, bizim insanimiz çok anlayışsız,
Evet canım kaçmamak gerekiyormuş, güya yıllardır okulda tatbikat yapıyoruz ama nerdeyse hiç birşey bilmiyoruz
canım çok şükür çok sevindimHastanede tam 1 ay kaldım, rehabilitasyon merkezindeyim, geleli 2 hafta oldu, 1 haftam kaldı, çıktıktan sonra da terapi merkezine gideceğim haftada 3 gün, ne kadar süre devam eder bilmiyorum, hamdolsun Rabbime kısa sürede ayağa kalktım![]()
çok geçmiş olsun. Allah şifa versinGünaydınlar bugün kuzene giğdeceğim yengem hastanede yoğun bakımda beyin kanaması geçirdi ameliyat oldu uyutuyorlar hala bugün yokum orada kalacam yarın gelirim.
Olabilir canim pazartesi dedik ama baslayamadikCumaya menü yazmaya başlayalım mı?
valla öyle oldu. gündem üzüntülü, tedirgin, yorucu olunca durdu herşey. beynimiz uyuştu 2,5 haftadırOlabilir canim pazartesi dedik ama baslayamadik
Çok sevindim yıldızım hep iyi kalın inşallah.Evet. İyiyiz bir sıkıntımız yok şükür. Sen nasılsın![]()