Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ben de aynısı oldum, bizim insanimiz çok anlayışsız,

Evet canım kaçmamak gerekiyormuş, güya yıllardır okulda tatbikat yapıyoruz ama nerdeyse hiç birşey bilmiyoruz
Evet yaa, ama büyüklerden kaynaklanıyor, kızıma gelip rahatsız edenler kendi gelinleri doğum yapınca kimseyi kabul etmediler

Rabbim gönlüne huzur versin canım

Ah canim o eve gelip sapa saglam deseler bile sen öyle etkilenmissinki şu an girmen çok zor gibi midem bulaniyor baṣim dönüyor diyosun keske yakinlarinizda bi akraba falan olsaydi böyle olur mu arabada hiç

bugün şöyle bir baktım kendime hala yerimde sayıyorum. güya şubat sonuna 75 olacaktım
şu karbo düşkünlüğümden kurtulmam lazım.
hiç modumda değilim ama harekete geçmem lazım
Haydi gel kuzum kendimize uygun plan yapalım şöyle
Ben de sen de çok atıştırıyoruz galiba, gel öğün sayısını azaltalım
Haftada bir iki detoks yapıp bir iki gün normal doyup bir iki de arada yiyelim mesela

Canım apartmandaki bi komşuda mı vakit geçirsen gündüz, alt katlarda

Okadar haklisinki gercekten piskolojik yeme cok etkiliyor insani
Ayy Allah korusun kimyasallar cok tehlikeli olabilliyor simdi iyimisin?
Hiç iyi değilim canım. Arabadaydim şimdiye kadar az önce çıktım eve çıktığım gibi indim
off cok üzülüyorm canim yani bi yol bulunmali böyle olmazki arabada nereye kadar, esin nediyor peki yani bi cözüm aramiyor mu kendisi evde ama sen yoksun rahat rahat yatmiyodur sonucta
Yaa tabiki saglikliyken anlamiyoruz hic nekadar muhtesem isliyor vucudumuzda hersey. Bence zamanla cok daha iyi olcaksin ben inaniyorum cok iyi ilerliyorsun cünkü
Cumaya menü yazmaya başlayalım mı?
Baslayalim

Ah canim o eve gelip sapa saglam deseler bile sen öyle etkilenmissinki şu an girmen çok zor gibi midem bulaniyor baṣim dönüyor diyosun keske yakinlarinizda bi akraba falan olsaydi böyle olur mu arabada hiç
Hasarsız raporu verildi.
Az önce cikiyim deneyim dedim.
Yok olmadı istifra ettim yukarda. Midem döndü.
Akraba var arkadaş var ama ben kimsede kalmak istemiyorum. Herhangi bi eve dahi girmek istemiyorum.
Canım apartmandaki bi komşuda mı vakit geçirsen gündüz, alt katlarda
Yok canım hiç göremiyorum kalbim ağzımda.
Valla canım cokda rahat yatıyor.
Diyo nereye gitmek istersen götüreyim.
Ben kimsede kalmak istemiyorum. Bı çadır yada konteyner olsa dahi iyi benim için.
Üzerimde dam istemiyorum.

Dedi ki çadır alayım. İçini nasıl isiticaz o sorunu çözemedik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…