5 sene aynı evin içinde yaşadık, onlar ayrı eve çıktı, kaynanam ( benimle yaşadı) vefat edene kadar sık görüştükNe kadar birlikte yaşadınız?gıcık oldum kadina
Evet yaa, ama büyüklerden kaynaklanıyor, kızıma gelip rahatsız edenler kendi gelinleri doğum yapınca kimseyi kabul etmedilerBen de aynısı oldum, bizim insanimiz çok anlayışsız,
Evet canım kaçmamak gerekiyormuş, güya yıllardır okulda tatbikat yapıyoruz ama nerdeyse hiç birşey bilmiyoruz
Çok teşekkür ederim canımMaşallah tez vakitte tam anlamıyla sağlığına kavus ins canim
Rabbim gönlüne huzur versin canımMerhaba
Son zamanlarda hayatımda çok şey değişiyor gibi. Yaşadığım bir acı yok ama değişimlere açık değilim. Sempatiye açık bir kişiliğim ve bu çok yorucu
Bı sürede daha ziyaretci olmaya karar verdim
Seviyorum sizleri
Çok teşekkür ederim canımcanım çok şükür çok sevindim
Ah canim o eve gelip sapa saglam deseler bile sen öyle etkilenmissinki şu an girmen çok zor gibi midem bulaniyor baṣim dönüyor diyosun keske yakinlarinizda bi akraba falan olsaydi böyle olur mu arabada hiçEvet o daha sakin. Deprem gecesi evde kaldı ben bı çocuğumla arabada yatıyoruz. O hiç inmedi hep evde bişey olmaz diyor.
Ben hiç çıkamıyorum. Dün çıktım Bı adım attım hemen yere çöktüm deprem oluyor deyip dışarı çıktım. Bina sallanıyor ayağımın altindan kayıyor. Başım dönüyor ve midem bulanıyordu.hic dayanamadım.
Nasıl geçecek sanki hiç gecmicekmis gibi. Ben bı daha çıkabilecek miyim hiç zannetmiyorum.
Bı konteyner olsa oraya geçecem. Oda yok çadır da yok. Çadırları toplayıp marasa göndermişler.
Böyle dışarda olmuyor çok soğuk.
Evet canım daha tehlikeli.
Kaçmak istesek de kacamayiz
bugün şöyle bir baktım kendime hala yerimde sayıyorum. güya şubat sonuna 75 olacaktım
şu karbo düşkünlüğümden kurtulmam lazım.
Haydi gel kuzum kendimize uygun plan yapalım şöylehiç modumda değilim ama harekete geçmem lazım
Canım apartmandaki bi komşuda mı vakit geçirsen gündüz, alt katlardaEvet o daha sakin. Deprem gecesi evde kaldı ben bı çocuğumla arabada yatıyoruz. O hiç inmedi hep evde bişey olmaz diyor.
Ben hiç çıkamıyorum. Dün çıktım Bı adım attım hemen yere çöktüm deprem oluyor deyip dışarı çıktım. Bina sallanıyor ayağımın altindan kayıyor. Başım dönüyor ve midem bulanıyordu.hic dayanamadım.
Nasıl geçecek sanki hiç gecmicekmis gibi. Ben bı daha çıkabilecek miyim hiç zannetmiyorum.
Bı konteyner olsa oraya geçecem. Oda yok çadır da yok. Çadırları toplayıp marasa göndermişler.
Böyle dışarda olmuyor çok soğuk.
Evet canım daha tehlikeli.
Kaçmak istesek de kacamayiz
Günaydın canım, yorgunum, şikayetçi değilim, sanırım ağrılardan kendimi yorgun hissediyorumGünaydin kizlar nasilsiniz ?
Okadar haklisinki gercekten piskolojik yeme cok etkiliyor insaniUcundan tut canım inan sonra zor oluyor adapte olmak 73 kiloydayken hadi baslayayim dedim olmadı sonuç 84 kilo oldum 84 kiloda bu böyle olmayacak dedim başladım 69.8 gördüm bugün kafanda başlamak zorundasın diğer türlü olmuyor hep üstüne koya koya gidiyoruz çoğumuz psikolojik yiyiciyiz açıkçası yani ihtiyaç duyduğumuz için değil psikolojik açlık sebebiyle yiyoruz
Üzüldüm ye
Sevindim ye
Strese girdim ye
Canım sıkıldı ye
Bitmiyor sonuç fazla kilo daha da bozulan psikoloji
Artık mantigimi su endekslemeye çalışıyorum
Üzüldüm su iç sevindim su iç strese girdim su iç canım sıkıldı su iç yiyecek misin tamam spor yap ye diyorum kendime sonra yaptığım spor emeğim bosa gitmesin diye yemiyorum
Ayy Allah korusun kimyasallar cok tehlikeli olabilliyor simdi iyimisin?Bugün banyoyu detaylı temizleyim dedim.Domestos aşkım mahvetti beni.maske takmamisim.duvar fayanslarini bir güzel köpürttüm.dolaplar lavabo tuvalet.bol domestos . kapının arkasını da sileyim diye kapıyı kapattım.girdim duşa kabine.ama nasıl güzel böyle köpük köpük domestos.evde de yalnızım. Önce gözlerim yanmaya başladı.kisa sürede bir öksürük ama nasıl böyle nefes alamıyorum . gözlerim kararmaya başladı.karsi oda penceresine zor geldim.hala boğazımda kokuyor gibi(12 de oldu bu olay) ciğerim ağrıyor gibi psikolojik de olabilir.
Hiç iyi değilim canım. Arabadaydim şimdiye kadar az önce çıktım eve çıktığım gibi indim
Yaa tabiki saglikliyken anlamiyoruz hic nekadar muhtesem isliyor vucudumuzda hersey. Bence zamanla cok daha iyi olcaksin ben inaniyorum cok iyi ilerliyorsun cünküSağolsun bir akraba düşünceli davranmış gelmemiş, benim sadece bacaklar deyil göğüs altından aşağısı felç oldu, haliyle wc de sorun
Biraz his geldi ama yine de eskisi gibi deyil, hissettiğim an wc ye gitmeliyim, yoksa kaçırabiliyorum. Aslında ne kadar farklı ve yaşamayanın bilemeyeceği sıkıntılar varmış.
BaslayalimCumaya menü yazmaya başlayalım mı?
Agri kesici kullaniyormusun, dinlen canim bol bol kendini yormaGünaydın canım, yorgunum, şikayetçi değilim, sanırım ağrılardan kendimi yorgun hissediyorum
Hasarsız raporu verildi.Ah canim o eve gelip sapa saglam deseler bile sen öyle etkilenmissinki şu an girmen çok zor gibi midem bulaniyor baṣim dönüyor diyosun keske yakinlarinizda bi akraba falan olsaydi böyle olur mu arabada hiç
Yok canım hiç göremiyorum kalbim ağzımda.Canım apartmandaki bi komşuda mı vakit geçirsen gündüz, alt katlarda
Valla canım cokda rahat yatıyor.Okadar haklisinki gercekten piskolojik yeme cok etkiliyor insani
Ayy Allah korusun kimyasallar cok tehlikeli olabilliyor simdi iyimisin?
off cok üzülüyorm canim yani bi yol bulunmali böyle olmazki arabada nereye kadar, esin nediyor peki yani bi cözüm aramiyor mu kendisi evde ama sen yoksun rahat rahat yatmiyodur sonucta
Yaa tabiki saglikliyken anlamiyoruz hic nekadar muhtesem isliyor vucudumuzda hersey. Bence zamanla cok daha iyi olcaksin ben inaniyorum cok iyi ilerliyorsun cünkü
Baslayalim
Rabbim şifa versin canım.Günaydın canım, yorgunum, şikayetçi değilim, sanırım ağrılardan kendimi yorgun hissediyorum
Ben toprak kokusuKizlar nickimi değiştim. Guldeste123
Yaptım.
Hayırlı olsun canım yeni nickinBen toprak kokusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?