- 8 Eylül 2016
- 103.196
- 437.818
- 898
- 35
Görürsun canim bayramdan sonra masallah cok guzel ilerliyorsunDarısı başıma diyeyim süpersin 5 lerden umudum çok kalmadı bayrama kadar zor inşallah bayramdan sonra 5 leri gorurum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Görürsun canim bayramdan sonra masallah cok guzel ilerliyorsunDarısı başıma diyeyim süpersin 5 lerden umudum çok kalmadı bayrama kadar zor inşallah bayramdan sonra 5 leri gorurum
Yaa masallah ne güzel bisiklet bile sürmeye baslamissin ama bencede kizlarin dedigi gbi caninin kiymetini bil yavastan al misafiri bosver uzan ayaklarni uzat ayip oldugunu düsünen gelmesin. Valla millete ayip olcak düsüncesinden cikmaliyiz bugun variz yarin yok..İyiyim, geçen hafta desteği bıraktım, yalnız yürüyorum, hafta sonları eve gidiyorum.
Bugün bisiklete binerken sağ dizim büküldü, bisikletin önüne çöktüm.
Yan tarafta bisiklet süren kadın yardım etti de kalktım. Umarım dosyama işlemezler, artık eve çıkmak istiyorum.
Yarın programlar yoğun, inşallah bi aksilik daha yaşamam.
Aslında eve çıksam akıllı durmam, bu hafta biraz yoruldum ama burda da sıkıldım.
Bir de biz hasta ziyaretine önem veriyoruz, olması gerekense anlayış göstermekmiş, bir misafirim geldi, sağolsunlar tüm işi onlar yaptı ama misafir var diye ayaklarımı yukarı kaldırıp oturamadım yada uzanamadım, ayaklarım, bacaklarım hem şişti hem ağrıdı, sırtım, belim ağrıdı. Onlar gider gitmez ayakları yükseğe koyup oturdum ama ağrıyı da çektim![]()
MasallahUzun zamandan sonra ucundan da olsa 6 rakamları görmek güzel motive oldu bayrama kadar 6 Latin dibini bulmak lazım inşallah![]()
Maşallah artık yurumen cokkk güzel canımİyiyim, geçen hafta desteği bıraktım, yalnız yürüyorum, hafta sonları eve gidiyorum.
Bugün bisiklete binerken sağ dizim büküldü, bisikletin önüne çöktüm.
Yan tarafta bisiklet süren kadın yardım etti de kalktım. Umarım dosyama işlemezler, artık eve çıkmak istiyorum.
Yarın programlar yoğun, inşallah bi aksilik daha yaşamam.
Aslında eve çıksam akıllı durmam, bu hafta biraz yoruldum ama burda da sıkıldım.
Bir de biz hasta ziyaretine önem veriyoruz, olması gerekense anlayış göstermekmiş, bir misafirim geldi, sağolsunlar tüm işi onlar yaptı ama misafir var diye ayaklarımı yukarı kaldırıp oturamadım yada uzanamadım, ayaklarım, bacaklarım hem şişti hem ağrıdı, sırtım, belim ağrıdı. Onlar gider gitmez ayakları yükseğe koyup oturdum ama ağrıyı da çektim![]()
Kilodan dolayı mi canim bugun kac çıktınmerhaba kızlar moralim alt üst![]()
Hemen uzaklaş 7 lerden canim bayrama 5 li rakamlarla girelim birlikteVe ben de 5leri görmek istiyorum ama 7lere yaklaştım![]()
valla hem kilo hem de deprem, şu gemi falan. darmadağın psikolojimKilodan dolayı mi canim bugun kac çıktın
Deprem hepimizi kötü etkiledi canim ne yazık ki ama toparlamamiz lazim sagligimiz içinvalla hem kilo hem de deprem, şu gemi falan. darmadağın psikolojim
bugün tartılmadım canım.
Ucundan tut canım inan sonra zor oluyor adapte olmak 73 kiloydayken hadi baslayayim dedim olmadı sonuç 84 kilo oldum 84 kiloda bu böyle olmayacak dedim başladım 69.8 gördüm bugün kafanda başlamak zorundasın diğer türlü olmuyor hep üstüne koya koya gidiyoruz çoğumuz psikolojik yiyiciyiz açıkçası yani ihtiyaç duyduğumuz için değil psikolojik açlık sebebiyle yiyoruzVe ben de 5leri görmek istiyorum ama 7lere yaklaştım![]()
Teşekkürler ederimMasallah![]()
Amin fesangımKızlar ben diyet kafasında zaten değildim de ama psikolojim çok çok çok bozuk. Allah hepimizin yardımcısı olsun ve bu günler kolaylıkla geçsin gitsin inşallah
merhaba kızlar moralim alt üst![]()
aynen öyle toparlamamız lazım. dün geceden sonra bugün saçma sapan beslendim.Deprem hepimizi kötü etkiledi canim ne yazık ki ama toparlamamiz lazim sagligimiz için
ikisi de kuzumAmin fesangımzor günlerdeyiz
Kilodan mi,depremden mi?
Balpeteğim sen iyileş önce beraber vereceğiz.afiyet şifa olsunGeçmiş olsun canım, ben çok yiyorum yaa, burda iki sefer ferro sanol veriyorlar, çok iştahım açıldı