• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

4 Mart menü
13.00 Sucuklu yumurta 3 dilim kaşar bir dilim peynir bir çk pekmez 1 dilim pide çay
16.30 2 ceviz yarım elma
18.30 1 kepçe cennet çorbası çok az spagetti bir kase haşlama yoğurtlu karnabahar
Su 2.5 litre
4.500 adım
Boncuk2307 Boncuk2307 arke arke

Tünaydın kızlar ilk orucumu tutuyorum bugün çok şükür. Gece çocuklar sabaha kadar öksürük krizine girdi. Benim kız akşam dedesine beni şikayet ediyor. dede doktorlar beni iyileştiremedi, en iyisi sen arabana bin gel,gelirken de çilekli pasta getir dede, ozaman iyilesirim diyor. 😅Karşılıklı ağlaşıyorlar.

Tünaydın kızlar ilk orucumu tutuyorum bugün çok şükür. Gece çocuklar sabaha kadar öksürük krizine girdi. Benim kız akşam dedesine beni şikayet ediyor. dede doktorlar beni iyileştiremedi, en iyisi sen arabana bin gel,gelirken de çilekli pasta getir dede, ozaman iyilesirim diyor. 😅Karşılıklı ağlaşıyorlar.
Cimcime yaa 😄🥰🥰

Ketoda 8. Günüm. 5. Keto yapışım falan🤔.Her diyet gibi bunu da bir dönem sonra bozuyorumm
En son burada yaptığımda daha uzun süre olur mu acaba diye cumartesi ödülleri konusunda kasmadan 3-4 hafta güzel devam ettim. Sonra doğru yavaş yavaş hem sarma hem börek ,pazar günü simit akşama tatlı gibi abarttım sonra ketoya dönemedim.
Bu sefer biraz daha disiplinli başlayayim dedim. Tabi oruç nasıl etkiler bilemiyorum.
Belki 1 meyve+1 yoğurt veya kefir eklerim. Susuzluk bende de çok tatlı isteği yapiyor.
Arkadaşımla birlikte başladık onun 3 kilosu gitti ilk hafta benden 2.6 idi dün bugün ufak bir artış oldu . Her hafta böyle gitmiyor . Sonraki haftalarda 800 g civarı oluyor
Kolaylıklar canım. Keto sıkı bir diyet ben yapamazdim.
Güzel eksi demiş mıydım🫣

Cumartesiye eksi olacak inşallah 😉 sen dikkat etmeye devam et♥️

Çok değil gibi yine de karbonhidrat ağırlıklı , pizza yerini ispanaga bırakınca kilo veriliyor 🥹

1 bardak yeşil çay icseydin o da olmayacaktı desene 😄 cuma aksam öyle yapalım

Gelip menü yazanın bir yüzü kara ,hiç gelmeyenin iki yüzü kara ( kendimden biliyorum :KK70:) o yüzden devamsizlardan gönderdim

Hadi bu hafta kıralım o zaman şeytanin bacağını

Su böreği dozunda , yürüyüş de harika ♥️

Tatlı yemediğin için tebrik ederim👏.
Yarın hurma sayıları konusunda konuşuruz. Konu : 7' den küçük tek sayılar :deli:
😂😂 Sen iyi bir kaptansin canım. Şu an hem gülümsüyorum hem de biraz kendime geldim mesajınla. Bir gün kaçamağı tolere ediyor da vücudum ikinci günü bilemedim. Dün için pişmanım. Umarım +100de kalmıştır ama iicmden bir ses 😅 neyse yazmiyim gerisini. Evrene olumlu mesaj göndermeye kaldı çünkü işim 😆

Allah kabul etsin canım. Vay cimcime yerim seni çilekli pasta yerse kesin iyileşir bence de 🥰
Cuma günü okulun toplu iftar yemeği var. Ye bir türlü yeme bir türlü 🤣🤣
Tam da gününü bulmuşlar yani 😂

Selamlar herkese
3 mart Pazartesiden menüsü

Sabah 11
1 haşlanmış yumurta
1 haşlanmış patates
Bol Yeşillik

Aralarda
Kahve soda yarim.avuc tuzsuz fıstık

Akşam 19.00
2 adet tavuk baget
Havuç tarator
Salata
Yogurt
Su 2 litre
Spor yok

4 mart salı menüm
Sabah 12.00
Yarım simit
Peynir zeytin

Ogle yok

Akşam 20.00
Yeşil mercimek yemeği 2 kepçe
2 adet karnibahar kızartması
Su 1.litre
Spor yok
Ellssa Ellssa arke arke Boncuk2307 Boncuk2307

Allah kabul etsin canım. Vay cimcime yerim seni çilekli pasta yerse kesin iyileşir bence de 🥰

Tam da gününü bulmuşlar yani 😂

Valla canım her şeyi fırsata çeviriyor cadaloz

Kızlar iyi aksamlar menümu yazıyım . Çok acıktım beyaaa

Sahur = 1 haşlama yumurta 1 dilim peynir 2 dilim füme , 4 siyah 2 yesil zeytin 2 dilim ekmek birkaç dilim domates , çay

İftar = kurufasulye , salata, ayran , 1 dilim ekmek yerim . Sonrada ÇAYYYY

Su 2litre tamamlayacağim

arke arke
Ellssa Ellssa
Boncuk2307 Boncuk2307

Kızlar iyi aksamlar menümu yazıyım . Çok acıktım beyaaa

Sahur = 1 haşlama yumurta 1 dilim peynir 2 dilim füme , 4 siyah 2 yesil zeytin 2 dilim ekmek birkaç dilim domates , çay

İftar = kurufasulye , salata, ayran , 1 dilim ekmek yerim . Sonrada ÇAYYYY

Su 2litre tamamlayacağim

arke arke
Ellssa Ellssa
Boncuk2307 Boncuk2307
İlk günün ya acikmissindir afiyet şifa olsunn cay içerken yazıyorum 🥰

Hemmen menumu yazım

Sahur
Yulafli omlet
1 dilim peynir
Domates biber

İftar
1 kase şehriye çorbası
Firinda tavuk şiş
2 kaşık vukgur pilavı
Salata

Su 2.5 lt
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 arke arke canimm nasıl oldun yaa kötü musun sesin çıkmıyor kuzum

Back