Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

4 Mart menü
13.00 Sucuklu yumurta 3 dilim kaşar bir dilim peynir bir çk pekmez 1 dilim pide çay
16.30 2 ceviz yarım elma
18.30 1 kepçe cennet çorbası çok az spagetti bir kase haşlama yoğurtlu karnabahar
Su 2.5 litre
4.500 adım
Boncuk2307 arke

Tünaydın kızlar ilk orucumu tutuyorum bugün çok şükür. Gece çocuklar sabaha kadar öksürük krizine girdi. Benim kız akşam dedesine beni şikayet ediyor. dede doktorlar beni iyileştiremedi, en iyisi sen arabana bin gel,gelirken de çilekli pasta getir dede, ozaman iyilesirim diyor. Karşılıklı ağlaşıyorlar.

Cimcime yaa

Kolaylıklar canım. Keto sıkı bir diyet ben yapamazdim.
Sen iyi bir kaptansin canım. Şu an hem gülümsüyorum hem de biraz kendime geldim mesajınla. Bir gün kaçamağı tolere ediyor da vücudum ikinci günü bilemedim. Dün için pişmanım. Umarım +100de kalmıştır ama iicmden bir ses neyse yazmiyim gerisini. Evrene olumlu mesaj göndermeye kaldı çünkü işim

Allah kabul etsin canım. Vay cimcime yerim seni çilekli pasta yerse kesin iyileşir bence de
Cuma günü okulun toplu iftar yemeği var. Ye bir türlü yeme bir türlü
Tam da gününü bulmuşlar yani

Selamlar herkese
3 mart Pazartesiden menüsü

Sabah 11
1 haşlanmış yumurta
1 haşlanmış patates
Bol Yeşillik

Aralarda
Kahve soda yarim.avuc tuzsuz fıstık

Akşam 19.00
2 adet tavuk baget
Havuç tarator
Salata
Yogurt
Su 2 litre
Spor yok

4 mart salı menüm
Sabah 12.00
Yarım simit
Peynir zeytin

Ogle yok

Akşam 20.00
Yeşil mercimek yemeği 2 kepçe
2 adet karnibahar kızartması
Su 1.litre
Spor yok
Ellssa arke Boncuk2307

Tünaydın kızlar ilk orucumu tutuyorum bugün çok şükür. Gece çocuklar sabaha kadar öksürük krizine girdi. Benim kız akşam dedesine beni şikayet ediyor. dede doktorlar beni iyileştiremedi, en iyisi sen arabana bin gel,gelirken de çilekli pasta getir dede, ozaman iyilesirim diyor. Karşılıklı ağlaşıyorlar.
Allah kabul etsin canım. Vay cimcime yerim seni çilekli pasta yerse kesin iyileşir bence de

Tam da gününü bulmuşlar yani

Valla canım her şeyi fırsata çeviriyor cadaloz

Kızlar iyi aksamlar menümu yazıyım . Çok acıktım beyaaa

Sahur = 1 haşlama yumurta 1 dilim peynir 2 dilim füme , 4 siyah 2 yesil zeytin 2 dilim ekmek birkaç dilim domates , çay

İftar = kurufasulye , salata, ayran , 1 dilim ekmek yerim . Sonrada ÇAYYYY

Su 2litre tamamlayacağim

arke
Ellssa
Boncuk2307

İlk günün ya acikmissindir afiyet şifa olsunn cay içerken yazıyorum

Hemmen menumu yazım

Sahur
Yulafli omlet
1 dilim peynir
Domates biber

İftar
1 kase şehriye çorbası
Firinda tavuk şiş
2 kaşık vukgur pilavı
Salata

Su 2.5 lt
Ellssa Boncuk2307 arke canimm nasıl oldun yaa kötü musun sesin çıkmıyor kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…