Cimcime yaaTünaydın kızlar ilk orucumu tutuyorum bugün çok şükür. Gece çocuklar sabaha kadar öksürük krizine girdi. Benim kız akşam dedesine beni şikayet ediyor. dede doktorlar beni iyileştiremedi, en iyisi sen arabana bin gel,gelirken de çilekli pasta getir dede, ozaman iyilesirim diyor.Karşılıklı ağlaşıyorlar.
Kolaylıklar canım. Keto sıkı bir diyet ben yapamazdim.Ketoda 8. Günüm. 5. Keto yapışım falan.Her diyet gibi bunu da bir dönem sonra bozuyorumm
En son burada yaptığımda daha uzun süre olur mu acaba diye cumartesi ödülleri konusunda kasmadan 3-4 hafta güzel devam ettim. Sonra doğru yavaş yavaş hem sarma hem börek ,pazar günü simit akşama tatlı gibi abarttım sonra ketoya dönemedim.
Bu sefer biraz daha disiplinli başlayayim dedim. Tabi oruç nasıl etkiler bilemiyorum.
Belki 1 meyve+1 yoğurt veya kefir eklerim. Susuzluk bende de çok tatlı isteği yapiyor.
Arkadaşımla birlikte başladık onun 3 kilosu gitti ilk hafta benden 2.6 idi dün bugün ufak bir artış oldu . Her hafta böyle gitmiyor . Sonraki haftalarda 800 g civarı oluyor
Güzel eksi demiş mıydım
Cumartesiye eksi olacak inşallahsen dikkat etmeye devam et
Çok değil gibi yine de karbonhidrat ağırlıklı , pizza yerini ispanaga bırakınca kilo veriliyor
1 bardak yeşil çay icseydin o da olmayacaktı desenecuma aksam öyle yapalım
Gelip menü yazanın bir yüzü kara ,hiç gelmeyenin iki yüzü kara ( kendimden biliyorum) o yüzden devamsizlardan gönderdim
Hadi bu hafta kıralım o zaman şeytanin bacağını
Su böreği dozunda , yürüyüş de harika
Tatlı yemediğin için tebrik ederim.
Yarın hurma sayıları konusunda konuşuruz. Konu : 7' den küçük tek sayılar
Allah kabul etsin canım. Vay cimcime yerim seni çilekli pasta yerse kesin iyileşir bence deTünaydın kızlar ilk orucumu tutuyorum bugün çok şükür. Gece çocuklar sabaha kadar öksürük krizine girdi. Benim kız akşam dedesine beni şikayet ediyor. dede doktorlar beni iyileştiremedi, en iyisi sen arabana bin gel,gelirken de çilekli pasta getir dede, ozaman iyilesirim diyor.Karşılıklı ağlaşıyorlar.
Tam da gününü bulmuşlar yaniCuma günü okulun toplu iftar yemeği var. Ye bir türlü yeme bir türlü
Allah kabul etsin canım. Vay cimcime yerim seni çilekli pasta yerse kesin iyileşir bence de
Tam da gününü bulmuşlar yani
Cuma günü okulun toplu iftar yemeği var. Ye bir türlü yeme bir türlü
Evet niye cumaCuma günü okulun toplu iftar yemeği var. Ye bir türlü yeme bir türlü
He valla o değilde yemeği de ben yapacağımAllah kabul etsin canım. Vay cimcime yerim seni çilekli pasta yerse kesin iyileşir bence de
Tam da gününü bulmuşlar yani
Son gün haftanın ertesi gün okul yok diye.Evet niye cuma
Çorba yemem güveç yerim. İki gün çok dikkat etmem gerekTam da tartıdan bir gün önce .
Amaaan sosyal hayatın mi var derdin varSon gün haftanın ertesi gün okul yok diye.
canım nerelerdesin
asıl sen nerelerdesin özlettin kendini@LenaG nerede kızlar
İlk günün ya acikmissindir afiyet şifa olsunn cay içerken yazıyorumKızlar iyi aksamlar menümu yazıyım . Çok acıktım beyaaa
Sahur = 1 haşlama yumurta 1 dilim peynir 2 dilim füme , 4 siyah 2 yesil zeytin 2 dilim ekmek birkaç dilim domates , çay
İftar = kurufasulye , salata, ayran , 1 dilim ekmek yerim . Sonrada ÇAYYYY
Su 2litre tamamlayacağim
arke
Ellssa
Boncuk2307
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?