- 20 Mart 2008
- 141.600
- 213.124
- 1.423
- 60
Çok geçmiş olsun ne olduda öyle çölyak teşhisi kondu.Ballı lokma tatlılarım Dr. Yüksek ihtimalle çölyak olduğumu söyledi. endoskopi ve biyopsi istedi.ekmek hayatımdan kendiliğinden çıktı.Hala şoktayım.beklemiyordum.
Arabada da zor zaten nereye kadar kalınırki.Amin canım Amin
Maalesef ki yok. En fazla arabada durabiliriz o da çocuklarla çok zor oluyor nereye kadar.
Geçmiş olsun canımYarın dişe gidecem herhalde gene arayacaklar saat verecekler,çok eskiden çekilen 20'lik diş üstten kapanmamış dr öyle demişti,arka taraflardan doku alıp orayı kapatacaklarmış gene yiyecem iğneleri.2 hafta fülan dedi dr kapanır inşallah sünizlere zarar veriyormuş yoksa.
Çok sağol sanada geçmişler olsun.Geçmiş olsun canım
Artık ulaşalım su hedeflereSelam 81.5 ile başlıyorum inşallah. En son 3 Şubat'ta 79.75 idim. Mart sonu hedefim 74 kg.
Sağol canım.Arada ekmeği makarnayı bırakıyordum.rahatladigimi hissediyordum.karın şişliğim geçiyor.kabizligim bitiyordu.Gluten alerjisi diye bişey duydum dra gittim test verdim.ilk çıkan test negatifti ben tek sonuç var sandım.pek umursamadım.sonra eşime gostereyim diye e nabızı açtım.iki pozitif.sessiz çölyak diye bişey varmış.Hani çocuklarda ishal zayıflık oluyor o bilinen çölyak.Ama ben de kilo ve kabızlık vardı.Biyopsiyle kesinlesecek ama Dr yüksek ihtimalle çölyak dedi.Çok geçmiş olsun ne olduda öyle çölyak teşhisi kondu.
Arabada da zor zaten nereye kadar kalınırki.
Çok geçmiş olsun en azından adı var izleyeceğin yol belliBallı lokma tatlılarım Dr. Yüksek ihtimalle çölyak olduğumu söyledi. endoskopi ve biyopsi istedi.ekmek hayatımdan kendiliğinden çıktı.Hala şoktayım.beklemiyordum.
Çok geçmiş olsun çok uğraştırdı yaşÇok sağol sanada geçmişler olsun.
Çok sağol canım.Haklısın canım.Çok geçmiş olsun en azından adı var izleyeceğin yol belli
Çok geçmiş olsun çok uğraştırdı yaş
Canım evinizd hasar var mi ? Kontrol ettirebildinİz miAmin canım Amin
Maalesef ki yok. En fazla arabada durabiliriz o da çocuklarla çok zor oluyor nereye kadar.
Hasarsiz çıktı şükür. Duvar çatlakları var kolonlarda bişey çıkmamış.Canım evinizd hasar var mi ? Kontrol ettirebildinİz mi
Çok şükür, inan korkmakta çok haklısın inşallah atlatacaksiniz bu donemiHasarsiz çıktı şükür. Duvar çatlakları var kolonlarda bişey çıkmamış.
İnşallah canım. SagolÇok şükür, inan korkmakta çok haklısın inşallah atlatacaksiniz bu donemi
Geçmiş olsun tüm hayatiniz boyunca dikkat etmeniz gerekecek Rabbim şifa versinSağol canım.Arada ekmeği makarnayı bırakıyordum.rahatladigimi hissediyordum.karın şişliğim geçiyor.kabizligim bitiyordu.Gluten alerjisi diye bişey duydum dra gittim test verdim.ilk çıkan test negatifti ben tek sonuç var sandım.pek umursamadım.sonra eşime gostereyim diye e nabızı açtım.iki pozitif.sessiz çölyak diye bişey varmış.Hani çocuklarda ishal zayıflık oluyor o bilinen çölyak.Ama ben de kilo ve kabızlık vardı.Biyopsiyle kesinlesecek ama Dr yüksek ihtimalle çölyak dedi.
Kendini zorlamadan balımBende basliyim diyete, yapabildiğim kadarıyla, pek iyi hissetmiyorum ama belki kafam dağılır.
Bu sabah tartilmadim iki üç gün önce tartilmidtim. 66.200 du.
Geçmiş olsun balimÇok sağol canım.Haklısın canım.
Cok gecmis olsun canimBallı lokma tatlılarım Dr. Yüksek ihtimalle çölyak olduğumu söyledi. endoskopi ve biyopsi istedi.ekmek hayatımdan kendiliğinden çıktı.Hala şoktayım.beklemiyordum.
Sağol canım.amin inşallahGeçmiş olsun tüm hayatiniz boyunca dikkat etmeniz gerekecek Rabbim şifa versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?