Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kalacak yerde sıkıntı oluyor değil mi canım. kendi evin gibi olmuyor.Hafta sonuna kadar burdayız canım . Sonra nolur bilmiyoö
Aynen canım. Sağolsunlar rahatız ama işte insanın kendi evi gibisi yokkalacak yerde sıkıntı oluyor değil mi canım. kendi evin gibi olmuyor.
Bizde seni çok seviyoruz canımKızlar hepinizi çok özledim ve hepinizi çok seviyorum. Buraya gelenlerin bu mesajı okuyup biraz olsun bu kapkara ortamda sevgi enerjisi almasını diliyorum.![]()
İyi akşamlar canımiyi akşamlar kızlar. nasılsınız? ülkem gibi desenize![]()
Ülkem gibi, yıkıldım, tekrar kalkıyorum, kalkacağım. Ülkem de öyle yapacakiyi akşamlar kızlar. nasılsınız? ülkem gibi desenize![]()
Hasar tespit çalışması mı yapılcak canım @Toprak_ Kokusu sizin eve bakıldı mı canım naptınızHafta sonuna kadar burdayız canım . Sonra nolur bilmiyoö
Allah razı olsunAynen canım. Sağolsunlar rahatız ama işte insanın kendi evi gibisi yok
Dün diyecek seylerim vardı bugün yok. Biz bile korkuyoruz evlerimizden. Hala küçük çocuk kalbi taşıyorum içimde pır pır. Rabbim size ferahlık versin inşallahHerkese çok geçmiş olsun arkadaşlar..
Günler sonra girebildim foruma. Umarım herkes ve sevdikleri iyidir. Bu felakette yaşamını yitiren herkese rahmet diliyorum, herkesin başı sağ olsun .
Benim ailem Hatay'da ve akrabalarım vardı Maraş ta. Çok kayıbımız oldu, enkazdan beklenen var hala.. Evlerinden olan da çok.. İnternet telefon konuları hala sıkıntı girmek çok zor.
Yeniden nasıl hayata döneceğiz bilmiyorum..
Benim bir teyzemler evsiz kaldı onları alıp eve döneceğim. Beraber yaşayacağız bir süre. Ayrı ev tutmak istemedik, hem psikolojik hem madden zor olacak.. 3 kişi onlar 3 kişi biz gittigi yere kadar gideriz inşallah.
tekrardan herkese geçmiş olsun..
Hamd olsun. Ne desek yanlış şu durumda
Amin çok geçmiş olsun inşallah çok geçmez amaMerhaba kızlar Ülkece hepimize çok geçmiş olsun kayıpları olanlara Allah rahmet etsin ve geride kalanlara sabır versin Allah depremzede vatandaşlarımızın yar ve yardımcısı olsun. Bizde arkadaşımızın eşini ve kızını kaybettik geçen hafta onların cenazesine gittik çok kötü bir durum ne desek boş ve kelimeler kifayetsiz kalıyor Allah bir daha böyle günler yaşatmasın bizlere ve hiç kimseye.![]()
Maşallah ablam bunlarda geçecek inşallahÇok daha iyiyim, terapiler iyi geldi, hafta sonu eve çıktım.
Daha rahat yürüsem de tek başına yeterli deyil, ayakta uzun kalamıyorum, oturunca kalkarken zorlanıyorum, bugünüme ne kadar şükretsem az.
Senin canın sıkkındı, düzelmiştir inşallah
Hasar tespit yapıldı canım şükür sağlam raporu çıktı. Eşim evde işe başladığı için hafta sonu gelip alacak biziHasar tespit çalışması mı yapılcak canım @Toprak_ Kokusu sizin eve bakıldı mı canım naptınız
Allah razı olsun
Canım çok sevindim huzurla oturun inşallahHasar tespit yapıldı canım şükür sağlam raporu çıktı. Eşim evde işe başladığı için hafta sonu gelip alacak bizi
Çok sevindim raporun sağlam çıkmasına.Hasar tespit yapıldı canım şükür sağlam raporu çıktı. Eşim evde işe başladığı için hafta sonu gelip alacak bizi
Çok şükür kuzumHasar tespit yapıldı canım şükür sağlam raporu çıktı. Eşim evde işe başladığı için hafta sonu gelip alacak bizi
Amin canım sağolasınCanım çok sevindim huzurla oturun inşallah
❤ allah razı olsun ablacımÇok sevindim raporun sağlam çıkmasına.![]()
Çok şükür kaptanım❤Çok şükür kuzum
Evi gidene çok daha zor bu durum,nasıl atlatacaklar bunu.Amin canım sağolasın
❤ allah razı olsun ablacım
Çok şükür kaptanım❤
Gerçekten çok zor bişey ablacım kime nasıl teselli verilir bunun tesellisi olur mu bilmiyorum. Ev de geri gelir ama ya yakınlarını kaybedenlerEvi gidene çok daha zor bu durum,nasıl atlatacaklar bunu.
Kaptanım deyince eski günler geldi aklımaAmin canım sağolasın
❤ allah razı olsun ablacım
Çok şükür kaptanım❤
Çok şükür gözünüz aydınHasar tespit yapıldı canım şükür sağlam raporu çıktı. Eşim evde işe başladığı için hafta sonu gelip alacak bizi
Eskiye nasıl döncez kaptanımKaptanım deyince eski günler geldi aklıma![]()
Allah razı olsun canımÇok şükür gözünüz aydın![]()