• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kızlar hepinizi çok özledim ve hepinizi çok seviyorum. Buraya gelenlerin bu mesajı okuyup biraz olsun bu kapkara ortamda sevgi enerjisi almasını diliyorum. ❤️
Bizde seni çok seviyoruz canım 😍❤️
iyi akşamlar kızlar. nasılsınız? ülkem gibi desenize 🤷‍♀️
İyi akşamlar canım 🥺güzel haberler geldikçe mutlu oluyoruz kötü haberlerde yıkılıyoruz😔
inşallah çok daha iyi olacağız 🤲 sen nasılsın kuzum

Herkese çok geçmiş olsun arkadaşlar..

Günler sonra girebildim foruma. Umarım herkes ve sevdikleri iyidir. Bu felakette yaşamını yitiren herkese rahmet diliyorum, herkesin başı sağ olsun .
Benim ailem Hatay'da ve akrabalarım vardı Maraş ta. Çok kayıbımız oldu, enkazdan beklenen var hala.. Evlerinden olan da çok.. İnternet telefon konuları hala sıkıntı girmek çok zor.
Yeniden nasıl hayata döneceğiz bilmiyorum..
Benim bir teyzemler evsiz kaldı onları alıp eve döneceğim. Beraber yaşayacağız bir süre. Ayrı ev tutmak istemedik, hem psikolojik hem madden zor olacak.. 3 kişi onlar 3 kişi biz gittigi yere kadar gideriz inşallah.
tekrardan herkese geçmiş olsun..
Dün diyecek seylerim vardı bugün yok. Biz bile korkuyoruz evlerimizden. Hala küçük çocuk kalbi taşıyorum içimde pır pır. Rabbim size ferahlık versin inşallah
Hamd olsun. Ne desek yanlış şu durumda 😔
Delicesine yiyorum. Gece atistirmalarim yoktu gece kalkıp yiyesim geliyor 😔
Aç susuz herkes için yiyor gibiyim. Özellikle eşim nöbette olduğunda😔
Merhaba kızlar Ülkece hepimize çok geçmiş olsun kayıpları olanlara Allah rahmet etsin ve geride kalanlara sabır versin Allah depremzede vatandaşlarımızın yar ve yardımcısı olsun. Bizde arkadaşımızın eşini ve kızını kaybettik geçen hafta onların cenazesine gittik çok kötü bir durum ne desek boş ve kelimeler kifayetsiz kalıyor Allah bir daha böyle günler yaşatmasın bizlere ve hiç kimseye.😥😥😥😥
Amin çok geçmiş olsun inşallah çok geçmez ama 😔
Çok daha iyiyim, terapiler iyi geldi, hafta sonu eve çıktım.
Daha rahat yürüsem de tek başına yeterli deyil, ayakta uzun kalamıyorum, oturunca kalkarken zorlanıyorum, bugünüme ne kadar şükretsem az.

Senin canın sıkkındı, düzelmiştir inşallah
Maşallah ablam bunlarda geçecek inşallah ❤️

Back