- 7 Ağustos 2016
- 4.749
- 18.129
- 208
Sağolasın canm biz de öksürük tedavisi sonrası kulak enfeksiyonu geçirince drumuz dedi Allah razı olsunAaa huc bilmiyordum canım Rabbım binkere razı olsun. Zaten kulakları sorunlu iyice azmasin .
Çok geçmiş olsun kaptanımHayırlı geceler güzelliklerim
Sizlere güzel şeyler söylemek o kadar çok isterdimki
Cumartesi son yazdığımdan sonra ani bel ağrım nüksetti tekrar. böyle bıçak sokulurcasına korkunç bir ağrı
Hiç içmek istemediğim halde elidee ağrı kesici kas gevşetici ne buldumsa içtim iftardan sonra banamısın demedi.
Pazar gününü hastanede geçirdik. Acilde iğne serum azcık geçer gibi oldu dedim oh iyi geldi. Etkisi geçince daha beter oldum.
Bugün beyin cerrahisindeydim.
Ben alelade kas ağrısı derken muayeneden sonra son geçirdiğim şeylerin devamı dendi. Benböyle kaldım. Doğru ağrım sağ tarafımdaydı
En son sağ tarafıma felç gelmişti. Ondan önceki aort sıkıntısından olabilirmiş.
Perşembe beyin emarım var.
Verdiği ilaçları aldım azcık geçer gibi oldu. Ayakta yazayım dedim hemen.Sizleri çok özledim
Dua edin ne olur.
Ölüm Allah'ın emri, sürünmek istemiyorum
Geçmiş olsun canmEvet canim doktor hava verdi ama hemşire ilacı reçeteye yazmamış.. 15 20gündür yapıştık kaldık hastaneye. Sabaha kadar öksürdüler, tıkandılar. İlaçlarını veriyorum. Gerçek kestane balı yediriyorum , keçiboynuzu özü veriyorum , sütçü teyzemiz dut pekmezi verdi onuda veriyorum. Sürekli kemik suyu çorbalar , bitki çayları , taze meyve suları sıkıyorum ama hastalık yapıştı bize . P Purple58
Çok geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim. Bol bol dua edeceğim size.Hayırlı geceler güzelliklerim
Sizlere güzel şeyler söylemek o kadar çok isterdimki
Cumartesi son yazdığımdan sonra ani bel ağrım nüksetti tekrar. böyle bıçak sokulurcasına korkunç bir ağrı
Hiç içmek istemediğim halde elidee ağrı kesici kas gevşetici ne buldumsa içtim iftardan sonra banamısın demedi.
Pazar gününü hastanede geçirdik. Acilde iğne serum azcık geçer gibi oldu dedim oh iyi geldi. Etkisi geçince daha beter oldum.
Bugün beyin cerrahisindeydim.
Ben alelade kas ağrısı derken muayeneden sonra son geçirdiğim şeylerin devamı dendi. Benböyle kaldım. Doğru ağrım sağ tarafımdaydı
En son sağ tarafıma felç gelmişti. Ondan önceki aort sıkıntısından olabilirmiş.
Perşembe beyin emarım var.
Verdiği ilaçları aldım azcık geçer gibi oldu. Ayakta yazayım dedim hemen.Sizleri çok özledim
Dua edin ne olur.
Ölüm Allah'ın emri, sürünmek istemiyorum
Çayı hemen yemekten sonra içiyoruz canım pek ara öğün gibi olmuyor ama iyi geliyor :) Tek öğün yapınca insan biraz doymak istiyor. Ekmekten ve tatlıdan olabildiğince uzak durursam Ramazan'ı hafif atlatırım diye düşünüyorum. İnşallah böyle devam ettirebilirim.Aslinda sende iftar sonrası ara öğün gibi yapmışsın bence iyi bende yapıyorum arada metabolizma yi yavaşlatmiyormus ara öğünle
GünaydınGünaydın kızlar
Çok geçmiş olsun. Allah kolaylık versin canım. Çocuklarla hastalık çok zorHayirli gunler kizlar
3 gundur hastanedeyim
Kizim rahatsizlandi
Testler felan yapiliyor.ne zamn cikacagimiz belli degil.bugun tartilamiyorum
Burda hasta refakatcisina yemek vermiyorlar
Esimde iftar icin mecbur disardan getiriyo.evimiz 1 saatlik uzaklikta
Oglanin birine ablam digerinide kaynanama bakiyo
Su mubarek gunlerde kizima da dua edin nolur
Allah şifa versin inşallah canım çok geçmiş olsunHayirli gunler kizlar
3 gundur hastanedeyim
Kizim rahatsizlandi
Geçmiş olsun canmHayirli gunler kizlar
3 gundur hastanedeyim
Kizim rahatsizlandi
Olsun canm seninki küçük ben de geçen sene tutamadım şimdi tutuyorum emiyor ama artık büyüdü yemeklerle de doyuyor benden keyif sütü içiyor sayılırBuarada ben emziriyorum kızlarr tutamıyorum emzirmek istemesem oglan kıyameti koparıyo illa o memeyi alacak
Geçmiş olsun canm
Benm çocuklar hasta olunca 1 soğan 5 diş sarımsak doğrayıp üzerine 5 yk bal koyup bor gün karanlık ortamda bekletiyorum sonra suyunu süzüp vermiyorum öksürük içinde zeytinyağı sarımsak karıştırıp ayaklarının altına sürüp çorap giydiriyorum geçiyor 2 3 güne çok şükür ilaçların yanı sıra bunlarida yapsan belki seninkilerede faydası olur. Acil şifalar diliyorum
Hayirli gunler kizlar
3 gundur hastanedeyim
Kizim rahatsizlandi
Allah şifa versinHayirli gunler kizlar
3 gundur hastanedeyim
Kizim rahatsizlandi
Iştee çok acıkıyorum sonra şekerim düşüyor unuttumda geç atıcaktım menüyü erken atmışımGeçmiş olsun canm
Olsun canm seninki küçük ben de geçen sene tutamadım şimdi tutuyorum emiyor ama artık büyüdü yemeklerle de doyuyor benden keyif sütü içiyor sayılır
Yaaa diyorumm çok tuhaf değişik bi salgın yaa benim arkadaşıminda dün ateşi çıktı oğlanın birden oda şaşkın noluyo diye okullumu seninkiler öyleyse bu okullu olmakta hasta olmakla hal olduŞimdi geldik canim oğlanada ,kizada hava takviyesi verdi. Kızın kulaklarına vurmuş bu seferde kulakları çok kötü dedi. Ates takibi yap dedi oğlum önceden havale geçirdiği icjn kızda geçirebilir dedi. Ikisinede tekrar antibiyotik ve hava verdi. 10gün antibiyotik kullanacağız. Doktor bizde şaşkınız çok tuhaf bir salgın var çocuklarda dedi. Kafayı yemek üzereyim
Oh iyi yapmışsın canım arada lazımarke Ellssa Boncuk2307
Aslında mutluyumm çünkü cumartesi baya bi yedik kocamla kızımla parti yaptık kızım parti yapalim anne dedi kıyamadım salona koca sehpayı donattık yedik içtik güldük eğlendik güzeldii pazar tartıldım 70.6 olmuşum tabiiki ödemdi ogüne göre çok iyi gitmiş gramın ama cumartesiye bağlarsakta
Cumartesi 69.8 di
Bugün 69.9
+100gram
Geçmiş olsun canım. Bizde geçtik o yoldan. Sütün içine kuru dut kaynat sonra icsinler yesinler. Sanki bizimkileri biraz toparlatti o yaptığım. Berbat bir hastalık. Rabbim şifa versin.Evet canim doktor hava verdi ama hemşire ilacı reçeteye yazmamış.. 15 20gündür yapıştık kaldık hastaneye. Sabaha kadar öksürdüler, tıkandılar. İlaçlarını veriyorum. Gerçek kestane balı yediriyorum , keçiboynuzu özü veriyorum , sütçü teyzemiz dut pekmezi verdi onuda veriyorum. Sürekli kemik suyu çorbalar , bitki çayları , taze meyve suları sıkıyorum ama hastalık yapıştı bize . P Purple58
Evettt bayadir yapmıyordukOh iyi yapmışsın canım arada lazım
Yaa harikasın canım tebrikler ramazan yaradıBende kilo bildirimimi yapayım kızlar. Ama ben dün tartıldım onu belirteyim. Çünkü dört buçukta dersten çıkıyorum. Bugün hastaneye de uğrayacağım evde yemek var diye. İyice gecikecegim. O yüzden dün tartıldım.
Geçen cumartesi 77.20
Dün ki tartım 76.35
Fark-850 gram
Ellssa arke Boncuk2307
Yaradı herhalde canım. İnşallah bu şekilde devam eder. Şunu anladim. Herhalde bana meyve gelmiyor. Meyveleri ne zaman hayatimz alsam hep kilo alımı olmuştur.Yaa harikasın canım tebrikler ramazan yaradı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?