Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hala korkuyo çocuklar canım. En ufak seste kıpırtıda ağlamaya başlıyolar.
Biz yetişkinler bile böyleyiz çocukları düşünemiyorum, Rabbim korusun hepsini bir daha yaşatmasın artçılar da dursun tamamen en kısa zamanda amin

Allah rahmet eylesin Allah yardimciniz olsun insallah

Nasılsın güzel momy
İyi olmaya çalışıyorum canım Hepimize dua ediyorum kötü günler bitsin çok güzel günlerimiz olsun diye sen nasılsın kuzum
Allah rahmet eylesin sabırlar versin canım çok zor bir süreçten geçiyoruz içimiz yandı hepimizin inşallah tez zamanda güzel günleri görmek nasip olur

Arada geliyor sayfayı okuyup cikiyorum yazacak bir cümle bulamıyorum geçmiş olsun demek bile gelmiyor içimden çünkü acılar geçmiyor biliyorum 4 gündür çok şiddetli migren atakları geçiriyorum stres en bı sevmediği migrenin elimden bir şey gelmedikçe oradaki kardeşlerime kendimi yetersiz değersiz hiçbir halta yaramayan biri olarak görüyorum bu güne kadar bir kere zengin olmak istemedim arabamız yoksa minibüs var bineriz evimiz yoksa kiralık ev var tutarız yeterki şükredelim dedim esime ilk defa çok zengin bir insan olmayı diledim hayatımda çok garip geldi ne yazsam ne söylesem bilmiyorum eşim kızıyor artık gece uyumuyorsun gündüz devamlı izliyorsun ataklar çoğaldı yapma diyor ama olmuyor ben burada bu durumda isem oradaki kardeşlerim ne durumda diye kendimi yiyorum tek yapabildiğim dua etmek ulkece hepimizin psikolojik tedavi olması gerekiyor bence

Bu duruma psikolojide ikincil travma deniyor maalesef birincil travma yasayan ksrdeslerimizin acısına merhem olamadikça suçluluk hissediyoruz haber ve görüntüleri izledikce travma derinlesiyor ama elden gelen bisey yok maddi manevi yardim ve duadan sonra yspabilecegimiz birsey yok.Eşini kaybeden bir arkadasimin dediklerini hic unutmuyorum "eskiden derdim ki kayip yasayan insanlar nasil hayata devam ediyor nasil yiyip iciyor şimdi anladimki yaşam formun degisiyor yureginde bir agirlik ile yasamaya devam ediyormussun" "Inşallah enerjimizi geride kalanlara aktaralim, daha cok yardim gerekecek tüketmememiz lazim

Aynı durumdayım amin kuzum amin

Ne kadar da gerçek bir duygu, hiç geçmiyor aslında ama o şekilde yaşamaya devam ediyorlar, annem bir kardeşimi kaybetmişti, bir akrabamız evladını kaybedince direk anneme sordu nasıl geçecek diye, annem de hiç geçmeyecek ama alışıyorsun demişti ama orda bir ateş hiç sönmüyor dedi, belki yıllar geçecek ama biz her 6 Şubat'ta bu yangını hissedeceğiz

Allah'ım şifa versin geçmiş olsun canım
Çok sağol kaptanım teşekkürler
Çok sağol kekcim teşekkürler
Çok sağol teşlekkürler

Allah rahmet eylesin,mekânları cennet olsun . Amin

başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…