• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hala korkuyo çocuklar canım. En ufak seste kıpırtıda ağlamaya başlıyolar. 😪
Biz yetişkinler bile böyleyiz çocukları düşünemiyorum, Rabbim korusun hepsini bir daha yaşatmasın artçılar da dursun tamamen en kısa zamanda amin🙏🏻

Herkese çok geçmiş olsun arkadaşlar..

Günler sonra girebildim foruma. Umarım herkes ve sevdikleri iyidir. Bu felakette yaşamını yitiren herkese rahmet diliyorum, herkesin başı sağ olsun .
Benim ailem Hatay'da ve akrabalarım vardı Maraş ta. Çok kayıbımız oldu, enkazdan beklenen var hala.. Evlerinden olan da çok.. İnternet telefon konuları hala sıkıntı girmek çok zor.
Yeniden nasıl hayata döneceğiz bilmiyorum..
Benim bir teyzemler evsiz kaldı onları alıp eve döneceğim. Beraber yaşayacağız bir süre. Ayrı ev tutmak istemedik, hem psikolojik hem madden zor olacak.. 3 kişi onlar 3 kişi biz gittigi yere kadar gideriz inşallah.
tekrardan herkese geçmiş olsun..
Allah rahmet eylesin 😢 Allah yardimciniz olsun insallah

Nasılsın güzel momy ❤️
İyi olmaya çalışıyorum canım 🤲Hepimize dua ediyorum kötü günler bitsin çok güzel günlerimiz olsun diye ❤️sen nasılsın kuzum
Merhaba kızlar Ülkece hepimize çok geçmiş olsun kayıpları olanlara Allah rahmet etsin ve geride kalanlara sabır versin Allah depremzede vatandaşlarımızın yar ve yardımcısı olsun. Bizde arkadaşımızın eşini ve kızını kaybettik geçen hafta onların cenazesine gittik çok kötü bir durum ne desek boş ve kelimeler kifayetsiz kalıyor Allah bir daha böyle günler yaşatmasın bizlere ve hiç kimseye.😥😥😥😥
Allah rahmet eylesin sabırlar versin canım 🤲 çok zor bir süreçten geçiyoruz içimiz yandı hepimizin 🥺inşallah tez zamanda güzel günleri görmek nasip olur

Arada geliyor sayfayı okuyup cikiyorum yazacak bir cümle bulamıyorum geçmiş olsun demek bile gelmiyor içimden çünkü acılar geçmiyor biliyorum 4 gündür çok şiddetli migren atakları geçiriyorum stres en bı sevmediği migrenin elimden bir şey gelmedikçe oradaki kardeşlerime kendimi yetersiz değersiz hiçbir halta yaramayan biri olarak görüyorum bu güne kadar bir kere zengin olmak istemedim arabamız yoksa minibüs var bineriz evimiz yoksa kiralık ev var tutarız yeterki şükredelim dedim esime ilk defa çok zengin bir insan olmayı diledim hayatımda çok garip geldi ne yazsam ne söylesem bilmiyorum eşim kızıyor artık gece uyumuyorsun gündüz devamlı izliyorsun ataklar çoğaldı yapma diyor ama olmuyor ben burada bu durumda isem oradaki kardeşlerim ne durumda diye kendimi yiyorum tek yapabildiğim dua etmek ulkece hepimizin psikolojik tedavi olması gerekiyor bence

Arada geliyor sayfayı okuyup cikiyorum yazacak bir cümle bulamıyorum geçmiş olsun demek bile gelmiyor içimden çünkü acılar geçmiyor biliyorum 4 gündür çok şiddetli migren atakları geçiriyorum stres en bı sevmediği migrenin elimden bir şey gelmedikçe oradaki kardeşlerime kendimi yetersiz değersiz hiçbir halta yaramayan biri olarak görüyorum bu güne kadar bir kere zengin olmak istemedim arabamız yoksa minibüs var bineriz evimiz yoksa kiralık ev var tutarız yeterki şükredelim dedim esime ilk defa çok zengin bir insan olmayı diledim hayatımda çok garip geldi ne yazsam ne söylesem bilmiyorum eşim kızıyor artık gece uyumuyorsun gündüz devamlı izliyorsun ataklar çoğaldı yapma diyor ama olmuyor ben burada bu durumda isem oradaki kardeşlerim ne durumda diye kendimi yiyorum tek yapabildiğim dua etmek ulkece hepimizin psikolojik tedavi olması gerekiyor bence
Bu duruma psikolojide ikincil travma deniyor maalesef birincil travma yasayan ksrdeslerimizin acısına merhem olamadikça suçluluk hissediyoruz haber ve görüntüleri izledikce travma derinlesiyor ama elden gelen bisey yok maddi manevi yardim ve duadan sonra yspabilecegimiz birsey yok.Eşini kaybeden bir arkadasimin dediklerini hic unutmuyorum "eskiden derdim ki kayip yasayan insanlar nasil hayata devam ediyor nasil yiyip iciyor şimdi anladimki yaşam formun degisiyor yureginde bir agirlik ile yasamaya devam ediyormussun" "Inşallah enerjimizi geride kalanlara aktaralim, daha cok yardim gerekecek tüketmememiz lazim

İyi olmaya çalışıyorum canım 🤲Hepimize dua ediyorum kötü günler bitsin çok güzel günlerimiz olsun diye ❤️sen nasılsın kuzum

Allah rahmet eylesin sabırlar versin canım 🤲 çok zor bir süreçten geçiyoruz içimiz yandı hepimizin 🥺inşallah tez zamanda güzel günleri görmek nasip olur
Aynı durumdayım amin kuzum amin🙏🙏🙏

Bu duruma psikolojide ikincil travma deniyor maalesef birincil travma yasayan ksrdeslerimizin acısına merhem olamadikça suçluluk hissediyoruz haber ve görüntüleri izledikce travma derinlesiyor ama elden gelen bisey yok maddi manevi yardim ve duadan sonra yspabilecegimiz birsey yok.Eşini kaybeden bir arkadasimin dediklerini hic unutmuyorum "eskiden derdim ki kayip yasayan insanlar nasil hayata devam ediyor nasil yiyip iciyor şimdi anladimki yaşam formun degisiyor yureginde bir agirlik ile yasamaya devam ediyormussun" "Inşallah enerjimizi geride kalanlara aktaralim, daha cok yardim gerekecek tüketmememiz lazim
Ne kadar da gerçek bir duygu, hiç geçmiyor aslında ama o şekilde yaşamaya devam ediyorlar, annem bir kardeşimi kaybetmişti, bir akrabamız evladını kaybedince direk anneme sordu nasıl geçecek diye, annem de hiç geçmeyecek ama alışıyorsun demişti ama orda bir ateş hiç sönmüyor dedi, belki yıllar geçecek ama biz her 6 Şubat'ta bu yangını hissedeceğiz 😔

Allah'ım şifa versin geçmiş olsun canım 🙏
Çok sağol kaptanım teşekkürler
Canım bozam 💟

Çok geçmiş olsun ablacım 🙏

Oyy çok sevindim ablacım benim ya :KK60:pıtır pıtır yürü inşallah yaza kadar

Ayyy ne iyi güzel insansın bee :KK61:
Rabbim seni senin gibi güzellerle karşılaştırsın :dua:

İnşallah sağlam raporu verilir canım 🙏

Allahım şifalar versin canım 🙏
Çok sağol kekcim teşekkürler
Rabbim yar ve yardımcınız olsun🤲öyle zor ki😔günlerdir okuyorum yazacak kelime bulamıyorum😔

Mekanı cennet olsun yavrumun😔🤲 diğer öğrencilere ulaştınız mi?

Biz burda yiyemez içemez hatamazken birebir bunları yaşadınız,kolay değil😔Rabbim bir an önce atlatabilmenizi nasip etsin çok geçmiş olsun

Geçmiş olsun canim

😔Çok geçmiş olsun canim

Geçmiş olsun,eviniz hasarliysa hiç risk almayın canım artcilar devam ediyor😔

Ah ne desem ki😔yukarı çıksan uyuyamayacaksin aşağı insen duramayacaksin😔keşke doğru ya da yanlış ortak bir karar alabilmiş olsaydınız en azından içiniz rahat ederdi bı nebze😔en son çocukları zorla da olsa indireceğim demiştin ne yaptınız dün gece?
Çok sağol teşlekkürler

Merhaba kızlar Ülkece hepimize çok geçmiş olsun kayıpları olanlara Allah rahmet etsin ve geride kalanlara sabır versin Allah depremzede vatandaşlarımızın yar ve yardımcısı olsun. Bizde arkadaşımızın eşini ve kızını kaybettik geçen hafta onların cenazesine gittik çok kötü bir durum ne desek boş ve kelimeler kifayetsiz kalıyor Allah bir daha böyle günler yaşatmasın bizlere ve hiç kimseye.😥😥😥😥
😢😢Allah rahmet eylesin,mekânları cennet olsun . Amin 😔

başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun :(

Back