- 20 Mart 2008
- 141.600
- 213.124
- 1.423
- 60
Dutcum çok çok geçmişler olsun,şu anda nasılsınız peki tv'de gördükçe kahrolduk oraları düşününce daha da kötü oluyoruz.Hayırlı geceler ❤ tek tek alıntı yapamadım. Biz iyiyiz. Hala sallanıyoruz. Evlere giremiyoruz. Çok şükür ne bizde ne yakınlarımızda bişey yok. Ama evler hasarlı. Yeme ,içme ve ısınmada sıkıntı çektik ilk 2 gün. Bugün yeme içme sıkıntısı yaşamadık. İlk gün yiyecek 1 lokma kuru ekmek bulamadık. Çocuklar açlıktan ağlayıp durdu. Halimize şükür binlerce kez. Şu an bi okuldayız. Küçük bi ısıtıcı idare ediyor bizi. Dışarısı buz gibi.
rabbim enkaz altındakilere yardım etsin,yakınlarına sabır versin. Hayatını kaybedenler için rabbimden rahmet diliyorum. Anlatılamaz bişeydi yaşadığımız. Hala aklınıza gelen herşeye ihtiyaç var. En önemlisi dualarınıza. Nolur dualarınızı eksik etmeyin. İyi ki varsınız
Çok şükür iyiyimgezegenfeza canım nasıl oldun?
Geçmiş olsun hanımcım, iyi olmanıza sevindimBen iyiyim kekim çok sağol,epeydir gelemedim merak ettiniz tabi,eşim evdeydi sağlık sıkıntımız vardı onu hallettik opersyon geçirdi şu anda iyi devam ediyor tedavisi.
Hemen hemen herkesten haber aldik ablacim iyiler ama ne kadar iyi olabilirlerseBaşka arkadaşlarımız varmı o bölgede olanlardan,durumları nasıl acaba inşallah iyilerdir.
Daha iyi olacaksin inşallah gezegenimÇok şükür iyiyim
Dün rehabilitasyona geldim, kendi başıma biraz yürüyebiliyorum, her an dizim bükülüyor o yüzden yinede destekle yürüyorum.
Odanın içinde desteksiz ve yavaş yürüyorum, henüz yeni yürümeye başlayan bebek gibi adımlarım biraz ayarsız
Buda güzel bir haber fezacım her geçen gün çok daha iyi olacaksın mutlaka .Çok şükür iyiyim
Dün rehabilitasyona geldim, kendi başıma biraz yürüyebiliyorum, her an dizim bükülüyor o yüzden yinede destekle yürüyorum.
Odanın içinde desteksiz ve yavaş yürüyorum, henüz yeni yürümeye başlayan bebek gibi adımlarım biraz ayarsız
Mümkün değil zaten psikolojileri kötü tabi kolaydeğil yaşananlarda .Hemen hemen herkesten haber aldik ablacim iyiler ama ne kadar iyi olabilirlerse
Çok sağol fezacım,pazartesida dikilşleri alınacak bide sonuçları bekliyor olacağız bakalım .Geçmiş olsun hanımcım, iyi olmanıza sevindim
Mersin'de var ama Nurdağı yolu kapaliymis canım sadece acil durum araçları geçiyormus. Başkada yok canım olan illerde de deprem var zaten.Şehir dışında akraban var mi canim çıkma imkanınız var mi?
Çok geçmişler olsun iyisiniz demi,durumlar nasıl şimdi oralarda.Mersin'de var ama Nurdağı yolu kapaliymis canım sadece acil durum araçları geçiyormus. Başkada yok canım olan illerde de deprem var zaten.
Günaydın geçmiş olsun ablacım rabbim şifa versin inşallahGünaydınlar hanımlar gelemedim bu ara fırsatta olmadı hiç,eşimin operasyon durumu vardı onu yaptırdık şu anda iyi ciltten kaynaklı durum vardı,dikişleri var pazartesi alıncak onlarda herhalde 20 tane filan dikiş var belli yerlerde.
Çok şükür iyiyim
Günaydın canısı çok sağol teşekkürler.Günaydın geçmiş olsun ablacım rabbim şifa versin inşallah
maşallah canım hergün daha iyi olacaksın inşallah
Tamam ablacim gecmis olsun telefonum var birsey olursa her zaman yazabilirsinPazrteside yokum haberiniz olsun hastane işimiz var dikişler alıncak,gelemesem merak etmeyinZipzip- haber veririm telefonla.
Ablacım psikolojik olarak çok kötüyüz. Evlere giremiyoruz. Doğalgaz su yok . Yer yer elektrik yok. Telefonlar çok çekmiyo. Bi okula girdik . İyiyiz şükür bizden daha kötü durumda binlerce aile varDutcum çok çok geçmişler olsun,şu anda nasılsınız peki tv'de gördükçe kahrolduk oraları düşününce daha da kötü oluyoruz.
Sağol canım. Gıda içecek sıkıntımız yok canım çok şükür. Sadece isinamiyoruz çocuklar hastalar.Çok geçmişler olsun iyisiniz demi,durumlar nasıl şimdi oralarda.
Çok şükür barınma sorununuz yok. Cocuklar nasıllar?Ablacım psikolojik olarak çok kötüyüz. Evlere giremiyoruz. Doğalgaz su yok . Yer yer elektrik yok. Telefonlar çok çekmiyo. Bi okula girdik . İyiyiz şükür bizden daha kötü durumda binlerce aile var
Geçmiş olsun Rabbim şifa versinSağol canım. Gıda içecek sıkıntımız yok canım çok şükür. Sadece isinamiyoruz çocuklar hastalar.
Canım İstanbul ve Ankara ücretsiz uçuşlar var eğer İstanbul a gelmek isterseniz alırız sizi hava alanından bizde kalırsınız illa akraba olmamıza gerek yok ki biz kardeşiz evim açık kapım açık balımSağol canım. Gıda içecek sıkıntımız yok canım çok şükür. Sadece isinamiyoruz çocuklar hastalar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?