Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Dutcum çok çok geçmişler olsun,şu anda nasılsınız peki tv'de gördükçe kahrolduk oraları düşününce daha da kötü oluyoruz.

Çok şükür iyiyim
Dün rehabilitasyona geldim, kendi başıma biraz yürüyebiliyorum, her an dizim bükülüyor o yüzden yinede destekle yürüyorum.
Odanın içinde desteksiz ve yavaş yürüyorum, henüz yeni yürümeye başlayan bebek gibi adımlarım biraz ayarsız

Daha iyi olacaksin inşallah gezegenim

Buda güzel bir haber fezacım her geçen gün çok daha iyi olacaksın mutlaka .

Günaydın geçmiş olsun ablacım rabbim şifa versin inşallah
maşallah canım hergün daha iyi olacaksın inşallah

Dutcum çok çok geçmişler olsun,şu anda nasılsınız peki tv'de gördükçe kahrolduk oraları düşününce daha da kötü oluyoruz.
Ablacım psikolojik olarak çok kötüyüz. Evlere giremiyoruz. Doğalgaz su yok . Yer yer elektrik yok. Telefonlar çok çekmiyo. Bi okula girdik . İyiyiz şükür bizden daha kötü durumda binlerce aile var

Selam
Ablacım psikolojik olarak çok kötüyüz. Evlere giremiyoruz. Doğalgaz su yok . Yer yer elektrik yok. Telefonlar çok çekmiyo. Bi okula girdik . İyiyiz şükür bizden daha kötü durumda binlerce aile var
Çok şükür barınma sorununuz yok. Cocuklar nasıllar?
Sağol canım. Gıda içecek sıkıntımız yok canım çok şükür. Sadece isinamiyoruz çocuklar hastalar.
Geçmiş olsun Rabbim şifa versin

Sağol canım. Gıda içecek sıkıntımız yok canım çok şükür. Sadece isinamiyoruz çocuklar hastalar.
Canım İstanbul ve Ankara ücretsiz uçuşlar var eğer İstanbul a gelmek isterseniz alırız sizi hava alanından bizde kalırsınız illa akraba olmamıza gerek yok ki biz kardeşiz evim açık kapım açık balım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…