Gözlerim yaşardı yaa hoşgeldin prenses
Hasarlı malesef
Çok geçmiş olsun. Allahım esirgesinHayırlı geceler ❤ tek tek alıntı yapamadım. Biz iyiyiz. Hala sallanıyoruz. Evlere giremiyoruz. Çok şükür ne bizde ne yakınlarımızda bişey yok. Ama evler hasarlı. Yeme ,içme ve ısınmada sıkıntı çektik ilk 2 gün. Bugün yeme içme sıkıntısı yaşamadık. İlk gün yiyecek 1 lokma kuru ekmek bulamadık. Çocuklar açlıktan ağlayıp durdu. Halimize şükür binlerce kez. Şu an bi okuldayız. Küçük bi ısıtıcı idare ediyor bizi. Dışarısı buz gibi.
rabbim enkaz altındakilere yardım etsin,yakınlarına sabır versin. Hayatını kaybedenler için rabbimden rahmet diliyorum. Anlatılamaz bişeydi yaşadığımız. Hala aklınıza gelen herşeye ihtiyaç var. En önemlisi dualarınıza. Nolur dualarınızı eksik etmeyin. İyi ki varsınız
Çok şükürArkadaşıma ulaştık durumlari iyiymis evleri ikinci depremde yıkılmıştır disaridaymislar o zaman
Allah’ın izniyle Herşey çok daha iyi olacak inşallah canımSaleykum hanımlar
Allah yardım eden herkesten razi olsun. Yardımlarla doydukihtiyaçlarımızı karsiladik.
Bugün 3. Günümüz hala isinamadik. Çadırlara hayır sahipleri sayesinde ısıtıcı verdiler elektrik çekiyorlar. İnşallah bugün isinacaz. Devlet çadırları bıraktı gitti nasıl isinacaklar demeden.
Rabbim hepinizden razı olsun, Hayirlarinizi kabul etsin. Dualarınızı bekliyoruz.
sen de iyiki varsın canımHayırlı geceler ❤ tek tek alıntı yapamadım. Biz iyiyiz. Hala sallanıyoruz. Evlere giremiyoruz. Çok şükür ne bizde ne yakınlarımızda bişey yok. Ama evler hasarlı. Yeme ,içme ve ısınmada sıkıntı çektik ilk 2 gün. Bugün yeme içme sıkıntısı yaşamadık. İlk gün yiyecek 1 lokma kuru ekmek bulamadık. Çocuklar açlıktan ağlayıp durdu. Halimize şükür binlerce kez. Şu an bi okuldayız. Küçük bi ısıtıcı idare ediyor bizi. Dışarısı buz gibi.
rabbim enkaz altındakilere yardım etsin,yakınlarına sabır versin. Hayatını kaybedenler için rabbimden rahmet diliyorum. Anlatılamaz bişeydi yaşadığımız. Hala aklınıza gelen herşeye ihtiyaç var. En önemlisi dualarınıza. Nolur dualarınızı eksik etmeyin. İyi ki varsınız
Şehir dışında akraban var mi canim çıkma imkanınız var mi?Saleykum hanımlar
Allah yardım eden herkesten razi olsun. Yardımlarla doydukihtiyaçlarımızı karsiladik.
Bugün 3. Günümüz hala isinamadik. Çadırlara hayır sahipleri sayesinde ısıtıcı verdiler elektrik çekiyorlar. İnşallah bugün isinacaz. Devlet çadırları bıraktı gitti nasıl isinacaklar demeden.
Rabbim hepinizden razı olsun, Hayirlarinizi kabul etsin. Dualarınızı bekliyoruz.
Senden de razı olsun kuzum. İnşallah hiçbir ihtiyacınız kalmazSaleykum hanımlar
Canim cizkekimHanimKelesimiGetir ablacım nasılsınız
İyilermiş, Moni ulaşmışeskilerden @Antepia27 de Gaziantepdeydi. onu da merak ediyorum
Hamdolsun kuzum, çok şükürHamdolsun iyiyim kaptanim. Internet sorunumuz vardi giremedim. Etiketleri mesajlari gördüm. Allah razı olsun
Sizler nasılsınız? Herkes iyi mi?
Ben iyiyim kekim çok sağol,epeydir gelemedim merak ettiniz tabi,eşim evdeydi sağlık sıkıntımız vardı onu hallettik opersyon geçirdi şu anda iyi devam ediyor tedavisi.HanimKelesimiGetir ablacım nasılsınız
Günaydın ablacim gecmis olsun Allah sifa versin eşineGünaydınlar hanımlar gelemedim bu ara fırsatta olmadı hiç,eşimin operasyon durumu vardı onu yaptırdık şu anda iyi ciltten kaynaklı durum vardı,dikişleri var pazartesi alıncak onlarda herhalde 20 tane filan dikiş var belli yerlerde.
Günaydın kuzucum çok sağol,pazartesde dikişler için gidedeğiz,işe gitti şimdi erken gelecek sonuçlarıda güzel çıkar umarım.Günaydın ablacim gecmis olsun Allah sifa versin eşine
çok şükür iyi haberini aldık canımHamdolsun iyiyim kaptanim. Internet sorunumuz vardi giremedim. Etiketleri mesajlari gördüm. Allah razı olsun
Sizler nasılsınız? Herkes iyi mi?
Allah yardımcınız olsun canım, aklım fikrim dualarım hep sizlerle.rabbim enkaz altındakilere yardım etsin,yakınlarına sabır versin. Hayatını kaybedenler için rabbimden rahmet diliyorum. Anlatılamaz bişeydi yaşadığımız. Hala aklınıza gelen herşeye ihtiyaç var. En önemlisi dualarınıza. Nolur dualarınızı eksik etmeyin. İyi ki varsınız
çok şükür canımArkadaşıma ulaştık durumlari iyiymis evleri ikinci depremde yıkılmıştır disaridaymislar o zaman
Allah yardımcınız olsun canım, inşallah tez vakitte ihtiyaçlar tamamen giderilir.müz hala isinamadik. Çadırlara hayır sahipleri sayesinde ısıtıcı verdiler elektrik çekiyorlar. İnşallah bugün isinacaz. Devlet çadırları bıraktı gitti nasıl isinacaklar demeden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?