Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hayırlı geceler ❤ tek tek alıntı yapamadım. Biz iyiyiz. Hala sallanıyoruz. Evlere giremiyoruz. Çok şükür ne bizde ne yakınlarımızda bişey yok. Ama evler hasarlı. Yeme ,içme ve ısınmada sıkıntı çektik ilk 2 gün. Bugün yeme içme sıkıntısı yaşamadık. İlk gün yiyecek 1 lokma kuru ekmek bulamadık. Çocuklar açlıktan ağlayıp durdu. Halimize şükür binlerce kez. Şu an bi okuldayız. Küçük bi ısıtıcı idare ediyor bizi. Dışarısı buz gibi.
rabbim enkaz altındakilere yardım etsin,yakınlarına sabır versin. Hayatını kaybedenler için rabbimden rahmet diliyorum. Anlatılamaz bişeydi yaşadığımız. Hala aklınıza gelen herşeye ihtiyaç var. En önemlisi dualarınıza. Nolur dualarınızı eksik etmeyin. İyi ki varsınız

Dualarimiz aklimiz fikrimiz gönlumuz hep orada zaten inan 3 gundur zombi gibi oldum insanin gozune uyku girmiyor etrafimdaki herkes ayni durumda üzülüyoruz ama çaresiziz yetişemiyoruz yetemiyoruz. battaniye yiyecek vb tamam da ya enkaz altinda gunlerce bekleyen o canlar ne olacak ah ah bisey gelmiyor elden.Hani Haluk Levent demis ya bazen kepçe olmak istiyorum diye aynen öyle bir duygu iste

Gerçekten öyle. Ev sallanırken ölmeyi değil çocukları düşünüyor insan. Kımıldayamadık. Kaçamadık . Yürüyemedik evin içinde. En son çocukları yün yorgana sardım yatağa yatırdım . Dedim ev yıkılırsa en azından üşümezler çıkana kadar

Sende iyi ki varsin dualarimiz sizinle her zaman yaşadığınız süreç cok zor keşke elimizden baska birsey gelse
Allah yardımcınız olsun

Çok geçmiş olsun rabbim bir daha göstermesin inşallah hiç birimize böyle bir felâket

Ah Dutum. Allah yardimciniz olsun.çok zor.
Sende iyi ki varsin dualarimiz sizinle her zaman yaşadığınız süreç cok zor keşke elimizden baska birsey gelse
Allah yardımcınız olsun
Amin canim zipzipim.

Canım çok geçmiş olsun. Aklımız, dualarımız sizde.
Canım çok dua ediyoruz. Nasıl olacak nasıl ferahlayacak yürekler bilmiyorum. Aklım orada, yiyemiyorum, sürekli midem bulanıyor. Dayanamıyorum oradakileri düşündükçe. En çok da çocukları düşünmek mahvediyor beni. Rabbim güzel günler göstersin hepimize
Arkadaşıma ulaştık durumlari iyiymis evleri ikinci depremde yıkılmıştır disaridaymislar o zaman
Çok şükür canım.

Amin canım amin . Nolur bol bol dua edin

Allah'ım ne zor duygular, ne zor anlar...Allah hepinizin yardımcısinolsun, enkaz altındakilere dyanma gücü versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…