• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Gözlerim yaşardı yaa hoşgeldin prenses :KK74: :KK200:
:KK60: :KK60:
Hasarlı malesef 😪

Hayırlı geceler ❤ tek tek alıntı yapamadım. Biz iyiyiz. Hala sallanıyoruz. Evlere giremiyoruz. Çok şükür ne bizde ne yakınlarımızda bişey yok. Ama evler hasarlı. Yeme ,içme ve ısınmada sıkıntı çektik ilk 2 gün. Bugün yeme içme sıkıntısı yaşamadık. İlk gün yiyecek 1 lokma kuru ekmek bulamadık. Çocuklar açlıktan ağlayıp durdu. Halimize şükür binlerce kez. Şu an bi okuldayız. Küçük bi ısıtıcı idare ediyor bizi. Dışarısı buz gibi.
rabbim enkaz altındakilere yardım etsin,yakınlarına sabır versin. Hayatını kaybedenler için rabbimden rahmet diliyorum. Anlatılamaz bişeydi yaşadığımız. Hala aklınıza gelen herşeye ihtiyaç var. En önemlisi dualarınıza. Nolur dualarınızı eksik etmeyin. İyi ki varsınız 🤲🏻
Çok geçmiş olsun. Allahım esirgesin☘️
Arkadaşıma ulaştık durumlari iyiymis evleri ikinci depremde yıkılmıştır disaridaymislar o zaman
Çok şükür☘️

Saleykum hanımlar
Allah yardım eden herkesten razi olsun. Yardımlarla doyduk😢 ihtiyaçlarımızı karsiladik.
Bugün 3. Günümüz hala isinamadik. Çadırlara hayır sahipleri sayesinde ısıtıcı verdiler elektrik çekiyorlar. İnşallah bugün isinacaz. Devlet çadırları bıraktı gitti nasıl isinacaklar demeden.
Rabbim hepinizden razı olsun, Hayirlarinizi kabul etsin. Dualarınızı bekliyoruz.

Saleykum hanımlar
Allah yardım eden herkesten razi olsun. Yardımlarla doyduk😢 ihtiyaçlarımızı karsiladik.
Bugün 3. Günümüz hala isinamadik. Çadırlara hayır sahipleri sayesinde ısıtıcı verdiler elektrik çekiyorlar. İnşallah bugün isinacaz. Devlet çadırları bıraktı gitti nasıl isinacaklar demeden.
Rabbim hepinizden razı olsun, Hayirlarinizi kabul etsin. Dualarınızı bekliyoruz.
Allah’ın izniyle Herşey çok daha iyi olacak inşallah canım 🤲 dualarımız hep sizinle 🤲🤲

Hayırlı geceler ❤ tek tek alıntı yapamadım. Biz iyiyiz. Hala sallanıyoruz. Evlere giremiyoruz. Çok şükür ne bizde ne yakınlarımızda bişey yok. Ama evler hasarlı. Yeme ,içme ve ısınmada sıkıntı çektik ilk 2 gün. Bugün yeme içme sıkıntısı yaşamadık. İlk gün yiyecek 1 lokma kuru ekmek bulamadık. Çocuklar açlıktan ağlayıp durdu. Halimize şükür binlerce kez. Şu an bi okuldayız. Küçük bi ısıtıcı idare ediyor bizi. Dışarısı buz gibi.
rabbim enkaz altındakilere yardım etsin,yakınlarına sabır versin. Hayatını kaybedenler için rabbimden rahmet diliyorum. Anlatılamaz bişeydi yaşadığımız. Hala aklınıza gelen herşeye ihtiyaç var. En önemlisi dualarınıza. Nolur dualarınızı eksik etmeyin. İyi ki varsınız 🤲🏻
sen de iyiki varsın canım 🙏

Saleykum hanımlar
Şehir dışında akraban var mi canim çıkma imkanınız var mi?

Saleykum hanımlar
Senden de razı olsun kuzum. İnşallah hiçbir ihtiyacınız kalmaz 🙏🙏🙏

Screenshot_2023-02-09-21-30-13-20_6012fa4d4ddec268fc5c7112cbb265e7.jpg

Günaydınlar hanımlar gelemedim bu ara fırsatta olmadı hiç,eşimin operasyon durumu vardı onu yaptırdık şu anda iyi ciltten kaynaklı durum vardı,dikişleri var pazartesi alıncak onlarda herhalde 20 tane filan dikiş var belli yerlerde.

Günaydınlar hanımlar gelemedim bu ara fırsatta olmadı hiç,eşimin operasyon durumu vardı onu yaptırdık şu anda iyi ciltten kaynaklı durum vardı,dikişleri var pazartesi alıncak onlarda herhalde 20 tane filan dikiş var belli yerlerde.
Günaydın ablacim gecmis olsun Allah sifa versin eşine🤲

Hamdolsun iyiyim kaptanim. Internet sorunumuz vardi giremedim. Etiketleri mesajlari gördüm. Allah razı olsun☘️

Sizler nasılsınız? Herkes iyi mi?
çok şükür iyi haberini aldık canım :dua:

Allah yardımcınız olsun canım, aklım fikrim dualarım hep sizlerle.
Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın

Arkadaşıma ulaştık durumlari iyiymis evleri ikinci depremde yıkılmıştır disaridaymislar o zaman
çok şükür canım

müz hala isinamadik. Çadırlara hayır sahipleri sayesinde ısıtıcı verdiler elektrik çekiyorlar. İnşallah bugün isinacaz. Devlet çadırları bıraktı gitti nasıl isinacaklar demeden.
Allah yardımcınız olsun canım, inşallah tez vakitte ihtiyaçlar tamamen giderilir.
elimden zaten başka birşey gelmiyor, aklım sizde duam sizlerle
nolur iyi olun diye

Merhaba herkese yine bir gece yarisi uykusuz leylaktan selamlar tweteri artik kapatacam boyle olmuyor saglikli bir psikoloji degil bu dinledigim psikologlar da dua edin yardim edin ama sahada degilseniz sabah aksam tv ve enkaz goruntusu izlemeyin diyor .Zaten daha çok yolumuz var daha cok ihtiyac var o bölgede en az 6 ay 1 yil bu kenetlenmenin devam etmesi lazim

Back