İyiyim canım. Ailenin iyi olmasına sevindim. Benim ailem de iyi.Kizlar selam
Oncelikle ülkece cok büyük gecmis olsun
Ben osmaniyeliyim hatirlarsaniz
Ailemden can kaybi yok cok sukur
Evler hasarli sokakdalar ama cok sukur iyiler
Elhan Ablayi merak ediyorum bende
İyi olmana sevindim canım ablamİyiyim canım. Sömestr tatilinde Antalya'dan Aksaray'a gittik. Eşimle niyetimiz oraya kadar gelmişken Antep' e de ugramakti. Arabanın kış lastiği yok ya kar olursa diye vazgeçtik. Garip bir his güzel annem. Milletimize geçmiş olsun.
Swvindim, bwn de swni soracaktim, yazmissin, kardan lastiklwrden vazgectiniz demek .İyiyim canım. Ailenin iyi olmasına sevindim. Benim ailem de iyi.
Ben de ya, korkuyorum_ASTRAL_ bir haber verse çok rahatlayacağım
Sağ ol canımSwvindim, bwn de swni soracaktim, yazmissin, kardan lastiklwrden vazgectiniz demek .
Ben de ya, korkuyorum
Bizimkiler akdeniz bolgesi genel olarakSelam canim ailenin iyi olmasina sevindim hangi ildi düşündüm bugun hatirlayamamistim
Elhan ablacim iyi cok şükür antalyada yaşıyor
Oyleymis canim bilmiyodum
Sevindim abla iyi olmanaİyiyim canım. Ailenin iyi olmasına sevindim. Benim ailem de iyi.
Hamdolsun iyiyim kaptanim. Internet sorunumuz vardi giremedim. Etiketleri mesajlari gördüm. Allah razı olsun_ASTRAL_ siteye girmişsin insallah iyisindir
Çok şükür iyiyiz canım seni merak ettik görünce cok mutlu oldumHamdolsun iyiyim kaptanim. Internet sorunumuz vardi giremedim. Etiketleri mesajlari gördüm. Allah razı olsun
Sizler nasılsınız? Herkes iyi mi?
ayyy çok şükürrrrrrrHamdolsun iyiyim kaptanim. Internet sorunumuz vardi giremedim. Etiketleri mesajlari gördüm. Allah razı olsun
Çok şükür iyiyiz canım seni merak ettik görünce cok mutlu oldum
Ailemizde bir sıkıntı yok, evlerimizde de gözle görünür bir hasar yok hamdolsun. Tedbiren bağ evine geçtik. Elimiz yüreğimizde enkaz altındaki kardeşlerimize dua ediyoruzayyy çok şükürrrrrrr
nasılsınız kuzum var mı bir sıkıntı sizde? çok merak ettik.
çok şükür canımAilemizde bir sıkıntı yok, evlerimizde de gözle görünür bir hasar yok hamdolsun. Tedbiren bağ evine geçtik. Elimiz yüreğimizde enkaz altındaki kardeşlerimize dua ediyoruz
Of çok sevindim seni gördüğümeHamdolsun iyiyim kaptanim. Internet sorunumuz vardi giremedim. Etiketleri mesajlari gördüm. Allah razı olsun
Allah yardımcınız olsun dualarımız sizinleAilemizde bir sıkıntı yok, evlerimizde de gözle görünür bir hasar yok hamdolsun. Tedbiren bağ evine geçtik. Elimiz yüreğimizde enkaz altındaki kardeşlerimize dua ediyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?