- 6 Şubat 2022
- 2.551
- 14.560
- 138
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Antep merkez değil ama ilçeler çok etkilendi. Maraş, Adıyaman ve Hatay kötü durumdaAllah yardımcınız olsun dualarımız sizinle
İyi bir haber görmek çok mutlu etti beni arkadaşım k.marasta hala ulaşamadım iki gündür ulaşmaya çalışıyorum inşallah iyidir kızını ziyarete gitmişti yok yok yok haber yokSiz nasılsınız?
Ortammmm canım ortammmm çok şükür geldin
Çok şükür. Korkmustum yaHamdolsun iyiyim kaptanim. Internet sorunumuz vardi giremedim. Etiketleri mesajlari gördüm. Allah razı olsun
Sizler nasılsınız? Herkes iyi mi?
Biz de Elbistan'daydik. Çok korktuk. İlk depremde dışarı çıktık , 2.deprem yıktı geçti.Bazen insan bu habere bu nefese nasıl muhtaç olur çok iyi anladım su iki günde tek sesini duyayım iyiyim desin diye dua ediyorum orada olan herkese dua ediyorum annesi yaşlı bir kızı bir kendi var şu hayatta başka kimsesi de yok çıktı nerede
Whatsapp tan paylaşılan iletişim numaralarını sana özel mesaj ile attım. Umarım güzel haber alırsınİyi bir haber görmek çok mutlu etti beni arkadaşım k.marasta hala ulaşamadım iki gündür ulaşmaya çalışıyorum inşallah iyidir kızını ziyarete gitmişti yok yok yok haber yok
Biz de Elbistan'daydik. Çok korktuk. İlk depremde dışarı çıktık , 2.deprem yıktı geçti.
Burada adres bilgisi ile göçük altından kurtarma talebi anlatılıyor.
Elbistandaki kurtarma ekibine 2 kişi bildirdim , benzer bir sistemle AFAD a bildiriyorlarmus doğrudan hadi ben şuraya gideyim kurtarayım yok . Sen de adres biliyorsan bildirim yapabilirsin
İnşallah canım belki telefonu kaldı binada cadirlardadir belki bir şey olmamıştır bekliyoruz umutlaWhatsapp tan paylaşılan iletişim numaralarını sana özel mesaj ile attım. Umarım güzel haber alırsın![]()
Ortammmm canım ortammmm çok şükür geldinnasılsın canım iyi ki geldin aklım sende kaldı
![]()
Çok şükür. Korkmustum ya![]()
Allah razı olsun. Çok şükür hepiniz iyisiniz
Biz de Elbistan'daydik. Çok korktuk. İlk depremde dışarı çıktık , 2.deprem yıktı geçti.
Elbistandaki kurtarma ekibine 2 kişi bildirdim , benzer bir sistemle AFAD a bildiriyorlarmus doğrudan hadi ben şuraya gideyim kurtarayım yok . Sen de adres biliyorsan bildirim yapabilirsin
Çok şükür iyiyiz canım sende geldin ya çok mutluyuzAllah razı olsun. Çok şükür hepiniz iyisiniz
3 şehirde 48 saat sivil girişi yasaklandı. Ulaşamadıklarınızı senin de yazdığın gibi bildirmek ve haber beklemekten başka çare yok.
Biz rahatız çok şükür. Arkadaşların ailelerinden acı haber geliyor. Ona yanıyoruzÇok şükür iyiyiz canım sende geldin ya çok mutluyuzBirşeye ihtiyacınız var mı canım
Allah sabırlar versinBiz rahatız çok şükür. Arkadaşların ailelerinden acı haber geliyor. Ona yanıyoruz![]()
Keyfimiz yok yıldızım malum bundan sonra kötü haber almayalım inşallahSiz nasılsınız?
Gözlerim yaşardı yaa hoşgeldin prenses