Allah rahmet eylesin@HAbibte ye ulaşmışlar. Kendisi ve çocukları iyiymiş ama babasını kaybetmiş dediler
Allah rahmet eylesin@HAbibte ye ulaşmışlar. Kendisi ve çocukları iyiymiş ama babasını kaybetmiş dediler
Bende antepte yaşıyor annesi adanada diye biliyorum hemen bir mesajlarinda arama yapacagimZipzip- yıldız Antep’te annesi Adana da duymuştum sanki hep yazıyordu ama bir kaç arkadaş Antalya da değilmiydi yazmış acaba ben mi yanlış hatırlıyorum canım sen duymuşmuydun hiç şimdi bi arada kaldım diğer grupta ulaşamamış bu arada
İnşallah tatlımBizim 90+ lardan bir arkadaşımız adıyaman daydı. Hala haber alamadikumarım iyidir
Tamamdır canımBende antepte yaşıyor annesi adanada diye biliyorum hemen bir mesajlarinda arama yapacagim
Bu mesajıni buldum ailesi adanadaymisAdana’daAnnemin yanına geldim. Buradayım bir hafta. Biraz kilo alabilirsem listeye girerim
İnşallah iyilerdirBu mesajıni buldum ailesi adanadaymis
Nerdesin diye sordugumda antep demiş
İnşallah canimİnşallah iyilerdir
Ay inanmıyorum
Yok canım o önceki mesaj Antep’te olduğuna dairAy inanmıyorumseni burada gördüğüme çook mutluyum canım.
Durumlar nasıl?
İnş.bugün mucize kurtuluşlarada çook tanık oluruz.
Çok şükür dün döndüler canim evlerine
Gözümüz aydın canım çok sevindimÇok şükür dün döndüler canim evlerine
Çok teşekkür ederim canım benimGözümüz aydın canım çok sevindim
Çok geçmiş olsun. Rabbim kolaylık versin.Kızlar ankaradayım,araçla gelirken yaz lastiği ile kar tipi fırtınaya yakalandık, kaç kez yolda kaydık, Allahım korudu, şükürler olsun sağ Salim gelebildik . Hastaneye yatışım yapıldı hemen, Allah razı olsun devletimizden milletimizden. Seferber oldular bizim için . A san z ye her şeyi düşünüyorlar sağ olsunlar.
Beni sorarsanız psikolojim alt üst. Gözümü her kapattığımda sallanarak uyanmamız, mutfak masasının altındaki halimiz, karşı binanın kağıt gibi yıkılışı ve bizim komşularımızın altında olduğu enkazın üstünden çıplak ayaklarla zar zor ana yola çıkışımız canlanıyor gözümde. Uyuyayım diyorum, rüyamda depremler oluyor. Sıçrayarak uyanıyorum, hemşireye deprem oldu mu diye soruyorum . Rabbim enkaz altındakilere yardım etsin, böyle bir felaketi bir daha yaşatmasın inşallah
Allah rahmet eylesin, kalanlara sabır versin@HAbibte ye ulaşmışlar. Kendisi ve çocukları iyiymiş ama babasını kaybetmiş dediler
Gözün aydın canım.Çok şükür dün döndüler canim evlerine
Eski mesajiCevap yazdi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?