Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

çok çok geçmiş olsun canım

Sağol canım gerçekten tarifi yok.
Çok zor en cokda soğuk don zorrluyor.
Bugün yardım geldi bize çadırlar kuruldu ama aşırı soğuk. Ekmek çorba dağıtıldı ekmek alabildik sadece yetişmedi çorba.
Artcilar dursaydi eve geçerdik. Bugün çıktım eve tekrardan deprem oldu geri indiim. Isınmasak tekrardan arabalara geçeriz.

Canım araba çalışır haldeyken uyumayın aman. Bı gaz olusuyormus ve tehlikeliymis gerçi uyumuyorsunuzdur ama dikkat edin ne olur

Son düzenleme:
Allah yardımcımız olsun bu durumu tarif edecek kelime yok

Abim eşi ve yeğenim Antepteler aklım hep onlarda Allah herkesin yardımcısı olsun
Rabbim korusun canım.
Veli Göçer vardı Gölcük depreminden hatırlarsınız.Yeniden müteahhitlik yapıyormuş. Böyle bir sistemde yaptırım geleceğini hiç sanmam.Keske yapsalar.Malatyada yıkılan binaların bazıları.malatya depreminden sonra yapılmış.Cok katlı binalara bari izin verilmese deprem kuşağında.Kardesim tek başına İstanbul'da yaşıyor korkuyorum.Bisey olsa hiç kimse yok.Ki orada da deprem olacağı söyleniyor.
bu sene mezun olan öğrencilerimizden birini kaybetmişiz depremde

ulaşamadığımız 13 öğrenci daha var hala
Basın sağolsun canım.Allah rahmet eylesin.umarim diğer öğrencilerden iyi haber gelir
Sağol cnm arada kapatıyoruz. Klima için çalıştırıyoruz mecbur.
Rabbim yardımcınız olsun canım.

Ne yazsam anlamsiz kaliyo su zamanlar gerçekten kkya girip okudum ama elim varmadi biseyler yazmaya hic Rabbim yardimcisi olsun ordakilerin yardım olarak ne yapmaya çalışsan da vicdanimiz rahatsiz 2 gundur bi bölük pörçük uykularla uyuyorum hepsijde de kabusla uyaniyorum sosyal medyada gorduklerim icimi parcaliyo caresizligin son noktasindayiz dua etmekten basja da bisey yapamiyoruz gercektwn soguk demeye su icip yemek yemeye sohbet etmeye cocuklara sarilip opmeye halimiz yok hepimkzin Rabbim guc kuvvet versin enkaz altindakilere de kurtulup aogukta cabalayanlara gocuklerin altinda bi can daha kurtaralim diye ugrasanlara dualarimiz onlarla

Kızlar ankaradayım,araçla gelirken yaz lastiği ile kar tipi fırtınaya yakalandık, kaç kez yolda kaydık, Allahım korudu, şükürler olsun sağ Salim gelebildik . Hastaneye yatışım yapıldı hemen, Allah razı olsun devletimizden milletimizden. Seferber oldular bizim için . A san z ye her şeyi düşünüyorlar sağ olsunlar.
Beni sorarsanız psikolojim alt üst. Gözümü her kapattığımda sallanarak uyanmamız, mutfak masasının altındaki halimiz, karşı binanın kağıt gibi yıkılışı ve bizim komşularımızın altında olduğu enkazın üstünden çıplak ayaklarla zar zor ana yola çıkışımız canlanıyor gözümde. Uyuyayım diyorum, rüyamda depremler oluyor. Sıçrayarak uyanıyorum, hemşireye deprem oldu mu diye soruyorum . Rabbim enkaz altındakilere yardım etsin, böyle bir felaketi bir daha yaşatmasın inşallah

Çok geçmiş olsun bi daha tekrari yasanmasin inşallah

Geçmiş olsun canım rabbim korumuş sizleri inşallah canım tekrar böyle bir acıyla sınanmayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…