• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

çok çok geçmiş olsun canım

Herkese çok geçmiş olsun kızlar çok büyük bir felaket geldi Türkiye'nin başına. Tanıdıklarımızdan haber alabildik şükür ki... @Toprak_ Kokusu ve @kelebek19 sizlere çok geçmişler olsun inşallah çok çabuk atlatırız insan ne diyeceğini bilemez oluyor. Gölcük depremini yaşamış biri olarak bu acının tarifi yok gerçekten.
Sağol canım gerçekten tarifi yok.
Canım sıkıntılı bir durumun var anladığım kadarıyla. Rabbim yardımcın olsun.

Ahhh kızlar ağlayıp dua etmekten, yardım toplamaktan başka bir şey gelmiyor elimizden. Gölcük depremini gölcükte yaşamış biri olarak öyle üzgünüm ki. Elimiz kolumuz bağlı :KK43:

@kelebek19 canım Elbistanda bir yakınımız var. Haber alamıyoruz. Sana özelden yazayım. Belki bir bilgin vardır.
Çok zor en cokda soğuk don zorrluyor.
Bugün yardım geldi bize çadırlar kuruldu ama aşırı soğuk. Ekmek çorba dağıtıldı ekmek alabildik sadece yetişmedi çorba.
Artcilar dursaydi eve geçerdik. Bugün çıktım eve tekrardan deprem oldu geri indiim. Isınmasak tekrardan arabalara geçeriz.

Sağol canım gerçekten tarifi yok.

Çok zor en cokda soğuk don zorrluyor.
Bugün yardım geldi bize çadırlar kuruldu ama aşırı soğuk. Ekmek çorba dağıtıldı ekmek alabildik sadece yetişmedi çorba.
Artcilar dursaydi eve geçerdik. Bugün çıktım eve tekrardan deprem oldu geri indiim. Isınmasak tekrardan arabalara geçeriz.
Canım araba çalışır haldeyken uyumayın aman. Bı gaz olusuyormus ve tehlikeliymis gerçi uyumuyorsunuzdur ama dikkat edin ne olur

Son düzenleme:
Ben Ankaradayım canım, bir üniversitede çalışıyorum ikameti afet yerleri olan öğrencilerimize ulaşmaya çalışıyoruz çok şükür çoğunun sağlığı yerinde, birini kaybetik ne yazık ki :KK43:
Hala haber alamadığımız 6 öğrencimiz kaldı

Aminn Rabbim yardım etsin, 2 gündür de hava sanki daha bi soguk :KK43:
Kurtarılmayı bekleyenlere bi an önce ulaşsınlar inşallah
Allah yardımcımız olsun :( bu durumu tarif edecek kelime yok :(

Abim eşi ve yeğenim Antepteler aklım hep onlarda Allah herkesin yardımcısı olsun
Rabbim korusun canım.
Insan aci dolu goruntüleri izledikçe daha da kahroluyor .insan hayati çok ucuz memlekette herseyden daha degersiz maslesef.Olabilecek en kötü şartlarda oldu deprem kabul ediyorum ama dunden beri yerimde duramiyorum yahu 24 saatte nasil ulasilamaz memleketin bir kösesine denizden git helikopterler git tüm kaynaklari seferber et ama git bu ulkenin en degerli varligi halkidir.Yani buyuk sirketler neden vinc oparetorlerini bolgeye sevketmedi simdi de makina sıkıntısi varmis .Tweter mahvetti beni ya.Yikilan binalar ayri delirmelik konu 2 3 yillik lüks konutlar yerle bir olmus hani denetim vardi insanlar nasil guvenecek artik .Bu bir milat olur ve deprem kinusunda artik çok sert adimlar atilir inşallah
Veli Göçer vardı Gölcük depreminden hatırlarsınız.Yeniden müteahhitlik yapıyormuş. Böyle bir sistemde yaptırım geleceğini hiç sanmam.Keske yapsalar.Malatyada yıkılan binaların bazıları.malatya depreminden sonra yapılmış.Cok katlı binalara bari izin verilmese deprem kuşağında.Kardesim tek başına İstanbul'da yaşıyor korkuyorum.Bisey olsa hiç kimse yok.Ki orada da deprem olacağı söyleniyor.
bu sene mezun olan öğrencilerimizden birini kaybetmişiz depremde :KK43:

ulaşamadığımız 13 öğrenci daha var hala
Basın sağolsun canım.Allah rahmet eylesin.umarim diğer öğrencilerden iyi haber gelir
Sağol cnm arada kapatıyoruz. Klima için çalıştırıyoruz mecbur.
Rabbim yardımcınız olsun canım.

Ne yazsam anlamsiz kaliyo su zamanlar gerçekten kkya girip okudum ama elim varmadi biseyler yazmaya hic Rabbim yardimcisi olsun ordakilerin yardım olarak ne yapmaya çalışsan da vicdanimiz rahatsiz 2 gundur bi bölük pörçük uykularla uyuyorum hepsijde de kabusla uyaniyorum sosyal medyada gorduklerim icimi parcaliyo :( caresizligin son noktasindayiz dua etmekten basja da bisey yapamiyoruz gercektwn soguk demeye su icip yemek yemeye sohbet etmeye cocuklara sarilip opmeye halimiz yok hepimkzin Rabbim guc kuvvet versin enkaz altindakilere de kurtulup aogukta cabalayanlara gocuklerin altinda bi can daha kurtaralim diye ugrasanlara dualarimiz onlarla

Kızlar ankaradayım,araçla gelirken yaz lastiği ile kar tipi fırtınaya yakalandık, kaç kez yolda kaydık, Allahım korudu, şükürler olsun sağ Salim gelebildik . Hastaneye yatışım yapıldı hemen, Allah razı olsun devletimizden milletimizden. Seferber oldular bizim için . A san z ye her şeyi düşünüyorlar sağ olsunlar.
Beni sorarsanız psikolojim alt üst. Gözümü her kapattığımda sallanarak uyanmamız, mutfak masasının altındaki halimiz, karşı binanın kağıt gibi yıkılışı ve bizim komşularımızın altında olduğu enkazın üstünden çıplak ayaklarla zar zor ana yola çıkışımız canlanıyor gözümde. Uyuyayım diyorum, rüyamda depremler oluyor. Sıçrayarak uyanıyorum, hemşireye deprem oldu mu diye soruyorum . Rabbim enkaz altındakilere yardım etsin, böyle bir felaketi bir daha yaşatmasın inşallah 🙏🏻

Kızlar ankaradayım,araçla gelirken yaz lastiği ile kar tipi fırtınaya yakalandık, kaç kez yolda kaydık, Allahım korudu, şükürler olsun sağ Salim gelebildik . Hastaneye yatışım yapıldı hemen, Allah razı olsun devletimizden milletimizden. Seferber oldular bizim için . A san z ye her şeyi düşünüyorlar sağ olsunlar.
Beni sorarsanız psikolojim alt üst. Gözümü her kapattığımda sallanarak uyanmamız, mutfak masasının altındaki halimiz, karşı binanın kağıt gibi yıkılışı ve bizim komşularımızın altında olduğu enkazın üstünden çıplak ayaklarla zar zor ana yola çıkışımız canlanıyor gözümde. Uyuyayım diyorum, rüyamda depremler oluyor. Sıçrayarak uyanıyorum, hemşireye deprem oldu mu diye soruyorum . Rabbim enkaz altındakilere yardım etsin, böyle bir felaketi bir daha yaşatmasın inşallah 🙏🏻
Çok geçmiş olsun bi daha tekrari yasanmasin inşallah

Geçmiş olsun canım 🤲rabbim korumuş sizleri inşallah canım tekrar böyle bir acıyla sınanmayız 🥺

Back