• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Zipzip- Zipzip- yıldız Antep’te annesi Adana da duymuştum sanki hep yazıyordu ama bir kaç arkadaş Antalya da değilmiydi yazmış acaba ben mi yanlış hatırlıyorum canım 🤔 sen duymuşmuydun hiç şimdi bi arada kaldım diğer grupta ulaşamamış bu arada 😔

Zipzip- Zipzip- yıldız Antep’te annesi Adana da duymuştum sanki hep yazıyordu ama bir kaç arkadaş Antalya da değilmiydi yazmış acaba ben mi yanlış hatırlıyorum canım 🤔 sen duymuşmuydun hiç şimdi bi arada kaldım diğer grupta ulaşamamış bu arada 😔
Bende antepte yaşıyor annesi adanada diye biliyorum hemen bir mesajlarinda arama yapacagim

Kızlar ankaradayım,araçla gelirken yaz lastiği ile kar tipi fırtınaya yakalandık, kaç kez yolda kaydık, Allahım korudu, şükürler olsun sağ Salim gelebildik . Hastaneye yatışım yapıldı hemen, Allah razı olsun devletimizden milletimizden. Seferber oldular bizim için . A san z ye her şeyi düşünüyorlar sağ olsunlar.
Beni sorarsanız psikolojim alt üst. Gözümü her kapattığımda sallanarak uyanmamız, mutfak masasının altındaki halimiz, karşı binanın kağıt gibi yıkılışı ve bizim komşularımızın altında olduğu enkazın üstünden çıplak ayaklarla zar zor ana yola çıkışımız canlanıyor gözümde. Uyuyayım diyorum, rüyamda depremler oluyor. Sıçrayarak uyanıyorum, hemşireye deprem oldu mu diye soruyorum . Rabbim enkaz altındakilere yardım etsin, böyle bir felaketi bir daha yaşatmasın inşallah 🙏🏻
Çok geçmiş olsun. Rabbim kolaylık versin. :KK200:
@HAbibte ye ulaşmışlar. Kendisi ve çocukları iyiymiş ama babasını kaybetmiş dediler 😔
Allah rahmet eylesin, kalanlara sabır versin :(
Çok şükür dün döndüler canim evlerine
Gözün aydın canım.

Back