• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Merhaba canim hepimiz etkilendik olaylardan

Dün bildirim yapmadik,kimse menu bildirmiyor bu haftayi böyle geçireceğiz
Sonrası icin ne yapariz bilmiyorum
Tam da deprem olacagi gece cikmisim gruplardan. Cordelia Cordelia da.. Cikmasam da adım vb paylasim, yok ya, hicbir sey icimden gelmiyor.

Canım sıkıntılı bir durumun var anladığım kadarıyla. Rabbim yardımcın olsun.

Ahhh kızlar ağlayıp dua etmekten, yardım toplamaktan başka bir şey gelmiyor elimizden. Gölcük depremini gölcükte yaşamış biri olarak öyle üzgünüm ki. Elimiz kolumuz bağlı :KK43:

@kelebek19 canım Elbistanda bir yakınımız var. Haber alamıyoruz. Sana özelden yazayım. Belki bir bilgin vardır.
Sağol canim. Şuan benim derdimin hiçbir önemi yok. Allah'ım deprem bölgelerinde olan çaresiz, yardıma ihtiyacı olan herkese yardım etsin. İnşallah 🙏🙏🙏🙏🙏🙏

99 depremini iliklerime kadar yaşamıştım. Hayatımın en büyük travması, yaşadığımız en büyük felaketlerden… Şimdi, yaram kanarken aklımdan şöyle geçiyor ‘en azından yaz ayıydı, herhangi bir ısı kaynağına ihtiyacımız yoktu, kıyafete, battaniyeye ihtiyacımız yoktu. Arabaların içine doluşup öylece uyuyabiliyorduk, yada derme çatma çadırlar kurup kalıyorduk…’ Rabbim yardımcıları olsun, etkilenen şehir sayısı fazla, hava şartları kötü… insan, elinden geldiği kadarını yapmaya çalışsa bile hep eksikmiş gibi hissediyor böyle zamanlarda. Birde işin öfke boyutu var tabi. 3 kuruş kar edeceğiz diye usulsüz işlem yapanların, malzemeden çalanların, buna göz yumanların Allah belasını versin. İnşallah bu son olur, bundan sonra bir depremle karşılaştığımızda ‘felaket’ değil ‘doğal afet’ der geçeriz 🙏
Insan aci dolu goruntüleri izledikçe daha da kahroluyor .insan hayati çok ucuz memlekette herseyden daha degersiz maslesef.Olabilecek en kötü şartlarda oldu deprem kabul ediyorum ama dunden beri yerimde duramiyorum yahu 24 saatte nasil ulasilamaz memleketin bir kösesine denizden git helikopterler git tüm kaynaklari seferber et ama git bu ulkenin en degerli varligi halkidir.Yani buyuk sirketler neden vinc oparetorlerini bolgeye sevketmedi simdi de makina sıkıntısi varmis .Tweter mahvetti beni ya.Yikilan binalar ayri delirmelik konu 2 3 yillik lüks konutlar yerle bir olmus hani denetim vardi insanlar nasil guvenecek artik .Bu bir milat olur ve deprem kinusunda artik çok sert adimlar atilir inşallah

Insan aci dolu goruntüleri izledikçe daha da kahroluyor .insan hayati çok ucuz memlekette herseyden daha degersiz maslesef.Olabilecek en kötü şartlarda oldu deprem kabul ediyorum ama dunden beri yerimde duramiyorum yahu 24 saatte nasil ulasilamaz memleketin bir kösesine denizden git helikopterler git tüm kaynaklari seferber et ama git bu ulkenin en degerli varligi halkidir.Yani buyuk sirketler neden vinc oparetorlerini bolgeye sevketmedi simdi de makina sıkıntısi varmis .Tweter mahvetti beni ya.Yikilan binalar ayri delirmelik konu 2 3 yillik lüks konutlar yerle bir olmus hani denetim vardi insanlar nasil guvenecek artik .Bu bir milat olur ve deprem kinusunda artik çok sert adimlar atilir inşallah
keşke canım keşke artık akıllansak ama yok ne yazık ki ben artık ülkemize, insanımıza olan inancımı kaybediyorum :KK43:

eskiden de bu kadar çıkarcı bu kadar para düşkünü müydük bilmiyorum ama son senelerde artık hiç insan canının kıymeti kalmadı sanki

battaniyeye ihtiyaç var diye 80 liralık battaniyeleri 300 TL'ye satanlar mı ararsın
kolisini 200-300 TL'den su satanlar mı

her acımız her felaketimiz birileri için çıkar kapısı oluyor ne yazık ki

eskiden bedava dağıtırdık aksine

Büyük inşaat firmalarına vergi indirimleri yapıldı, aman darda zorda kalmasınlar da evlerini satsınlar diye kredi faizleri düşürüldü, hani nerdeler? Söylenecek çok söz var da susuyorum şimdilik. Çok zaman geçti yıkımın üstünden ahh içim parçalanıyor. Şimdilik bütün iyi dileklerim, iyi niyetimle duaya verdim kendimi. Öfkemin patlayacağı zamanda bir kaç vakte gelecek elbet…

Rabbim yardımcımız olsun canım. Sen neredeydin.
Ben Ankaradayım canım, bir üniversitede çalışıyorum ikameti afet yerleri olan öğrencilerimize ulaşmaya çalışıyoruz çok şükür çoğunun sağlığı yerinde, birini kaybetik ne yazık ki :(
Hala haber alamadığımız 6 öğrencimiz kaldı

Aminn Rabbim yardım etsin, 2 gündür de hava sanki daha bi soguk :(
Kurtarılmayı bekleyenlere bi an önce ulaşsınlar inşallah

Back