Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Selam canim uzun zamandir ugramadi buraya hic haberim yok

merhaba canım ben mesaj attım şimdi ,şehrini bilmiyodum

Arkadaşlar kan bağışı yaptım geldim hemen bilgi geçeyim size de
12 ay içinde dikişli diş çekimi implant olanlar hacamat kulak delimi yada her hangi takı için vücuda delik açtıran ameliyat olan yoğun şekilde ilaç kullanımı özellikle antibiyotik ve yüksek doz ağrı kesici kullananlar kan veremiyor.tabi birde aspirin kullanımı sürekli ise.
Şuan yeterli sayıya ulaştıgini söyledi görevli arkadaşlar önemli olan bunun sürekli devam etmesi olduğunu soylediler en az 1 ay gibi süre sürekli kan bağışına ihtiyaç duyulacagini söylediler.
Aferez ( beyaz kan) bağışı hala öncelikli olarak verebilirsiniz hala ihtiyaç var bu kana özellikle erkek hastaların damar yapısı daha müsait eslerinize söylerseniz en azından yardimci olmuş olursunuz
Süresi biraz uzun 90 dk bulabiliyor ama çok önemli beyaz kan

Aynen canim Kızılay dan biri konuştu TV de şu an kan bağışı yeterli ama yarında aynı şekilde olmalı dedi.
Benden almıyorlar gerçi şu anda alirlarmi bilmiyorum . Kan değerlerim ancak bana yetermis 2 ay önce vermek için gittiğimde

Eşim verecek demiştim canım onu beyaz kan vermesi söylersen en azından çünkü beyaz kana hala ihtiyaç varmis öncelikli alim yapıyorlar beyaz kanda

geçmiş olsun canım. Allah yardımcınız olsun.
Amin cnm çok zor havalar çok soğuk arabadan çıkamıyoruz, çocuklar ağlıyor durmuyor. Heryer kapalı ekmek sınırlı, petrollerin çoğu kapalı,açık yerler sınırlı yakıt veriyor.
Arabası olmayan bir akrabamiz bizle sıkıs sıkısiz. Kaç saattir arabanın içinde.
Bugün iki defa 7.7 depremi oldu eve çıkmaya korkuyoruz. Binada çatlaklar var.
Enkaz altındakilerin Rabbim yardımcıları olsun.
İnşallah enkisa sürede biter deprem. çok şık artçı depremleri oluyor böyle devam edeceği hatta daha da büyük depremlerin geleceği söyleniyor .
Herkesin duasına ihtiyacımız var.

canım benim çok üzücü bir durum. valla sabah duyunca şok oldum. nasıl yani dedim inanamadım. bir de tam kışın karın ortasında. göçük altındakilere ayrı zor, size ayrı zor. ama çok şükür ki dışarıdasınız.
Dualarımız sizinle. Rabbim yar ve yardımcınız olsun

Tabi canım Rabbim e sonsuz hamdolsun. Sagsalim çıktık.
Gaziantep'in zemini kayalık olduğu için çok aşırı yıkım olmadı şükür. Yoksa bu sarsıntıya bina dayanmaz

Tabi canım Rabbim e sonsuz hamdolsun. Sagsalim çıktık.
Gaziantep'in zemini kayalık olduğu için çok aşırı yıkım olmadı şükür. Yoksa bu sarsıntıya bina dayanmaz
Buradan yardımcı olabileceğimiz bir seyler var mı canım sana direk ulastirabilcegimiz bir yol varsa

Evet canım trafik kitli izdiham var.
Artcilar dursun çıkarız eve. Allah razı olsun. Teşekkür ederim
THY Antep ve Adana'dan Ankara ve İstanbul'a iki saatte bir yolcu tasiyacakmis
Canım görüştüm,Ereğli'de bir otele ulaşmışlar ama kar nedeniyle ilerleyememisler.Yarin yola çıkacaklar, imkan olursa bana ugrayacaklar.Haberdar ederim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…