- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 38
Arkadaşlar ben eşim çocuklarm çok şükür hayattatız hem çalışıyorum hem çocuklarıma bakıyorum eşim zabıta onu hiç göremedik bile nerdeyse oda çalışıyor, dua edin nolur çok kötü buralar kar soğuk evimize giremiyoruz bu arada bilmeyenler için maraş Elbistandayız biz nolur çok dua edin
Maraş merkez çok fena diyorlar tv de verilen enkaz burda Elbistanda ilk depremde yıkılan oteldi ikinci iyice perişan etti evimden haberim yok gece 4 buçukta çıktık bidaha girmedik hastaneyr gelmiştim çocuklarla ama ikinci depreme orda yakalandık çok kötüydü hastaneds çok iyi yapılmış hiç yıkılöa çökme yok ama bn ve çocuklarımım psikolojisi mahvoldu Rabbim canımızı sağ etsin annemle babam geldi Kırıkkale'den bana izin verirler mi bilmiyorum onlarla gıtcem burda hiç kimsemiz yok tanıdık
Çok gecmiş olsun canım. Allah bir daha yaşatmasınTabi canım Rabbim e sonsuz hamdolsun. Sagsalim çıktık.
Gaziantep'in zemini kayalık olduğu için çok aşırı yıkım olmadı şükür. Yoksa bu sarsıntıya bina dayanmaz
Cok şükür canım.cok geçmiş olsun.Allaha emanet olunArkadaşlar ben eşim çocuklarm çok şükür hayattatız hem çalışıyorum hem çocuklarıma bakıyorum eşim zabıta onu hiç göremedik bile nerdeyse oda çalışıyor, dua edin nolur çok kötü buralar kar soğuk evimize giremiyoruz bu arada bilmeyenler için maraş Elbistandayız biz nolur çok dua edin
Allah yardımcın olsun canım.gecmisolsun. iyi haberlerle gel İnşallahAllah razı olsun canım. Kabus gibi bir afetti. Allah büyüktür, yaralar sarılır inşallahAnkara’ya yarım saat kaldı. Yollarda yoğun tipi vardı, dinlene dinlene bu saati ettik. Allah can sağlığı versin de zaman eşya para pul hiç önemli değil
Sağlıkla dönsünler canımAbim eşi ve yeğenim Antepteler aklım hep onlarda Allah herkesin yardımcısı olsun
Çok sağol canım. Ben iyiyim. Şuan ülkede yaşananları düşününce insanlar niye hayatı güzel yaşamıyor diye düşünüyorum. Bu kadar doğal afet, kötü şey vs varken niye bir de hayatı birbirimize dar ederiz kicanım benim iyi misin?
Çok geçmiş olsun kuzum. Allah'ım korusun esirgesin herkesiBiz adanada böyle hissettiysek Gaziantep ve maraşı düşünemiyorum Rabbim korusun
Geçmiş olsun kuzumKaptanım test yaptırdım.dr ya çölyak değilse bile gluten hassasiyeti var dedi cuma günü.Hafta sonu veda ettim glutene bayağı böyle doya doya.Yarindan itibaren temiz beslenmeye geçiyorum.arastirmalarimi yaptım.istesemde hamurisi ekmek makarna bulgur yok artık.sporu da yaptım mı erişin yağlar
Rabbim yardinciniz olsun canim. Çok fena biz görüntülere dayanamıyorum. Sizi dusunemiyorum.Maraş merkez çok fena diyorlar tv de verilen enkaz burda Elbistanda ilk depremde yıkılan oteldi ikinci iyice perişan etti evimden haberim yok gece 4 buçukta çıktık bidaha girmedik hastaneyr gelmiştim çocuklarla ama ikinci depreme orda yakalandık çok kötüydü hastaneds çok iyi yapılmış hiç yıkılöa çökme yok ama bn ve çocuklarımım psikolojisi mahvoldu Rabbim canımızı sağ etsin annemle babam geldi Kırıkkale'den bana izin verirler mi bilmiyorum onlarla gıtcem burda hiç kimsemiz yok tanıdık
Geçmiş olsun size de canım.İyi şükürsağ ol canim benim.
İnsaallah sağsâlim ulasirsin
Allah razı olsun canımArkadaşlar kan bağışı yaptım geldim hemen bilgi geçeyim size de
12 ay içinde dikişli diş çekimi implant olanlar hacamat kulak delimi yada her hangi takı için vücuda delik açtıran ameliyat olan yoğun şekilde ilaç kullanımı özellikle antibiyotik ve yüksek doz ağrı kesici kullananlar kan veremiyor.tabi birde aspirin kullanımı sürekli ise.
Şuan yeterli sayıya ulaştıgini söyledi görevli arkadaşlar önemli olan bunun sürekli devam etmesi olduğunu soylediler en az 1 ay gibi süre sürekli kan bağışına ihtiyaç duyulacagini söylediler.
Aferez ( beyaz kan) bağışı hala öncelikli olarak verebilirsiniz hala ihtiyaç var bu kana özellikle erkek hastaların damar yapısı daha müsait eslerinize söylerseniz en azından yardimci olmuş olursunuz
Süresi biraz uzun 90 dk bulabiliyor ama çok önemli beyaz kan
Allah yardimciniz olsun dünden beri gözümüz kulagimiz aklimiz sizde Rabbim bu felaketi ülkecek atlatabilmemizi sağlasin dayanmak cok zor göruntulereMaraş merkez çok fena diyorlar tv de verilen enkaz burda Elbistanda ilk depremde yıkılan oteldi ikinci iyice perişan etti evimden haberim yok gece 4 buçukta çıktık bidaha girmedik hastaneyr gelmiştim çocuklarla ama ikinci depreme orda yakalandık çok kötüydü hastaneds çok iyi yapılmış hiç yıkılöa çökme yok ama bn ve çocuklarımım psikolojisi mahvoldu Rabbim canımızı sağ etsin annemle babam geldi Kırıkkale'den bana izin verirler mi bilmiyorum onlarla gıtcem burda hiç kimsemiz yok tanıdık
Allah razı olsun canım.Buradan yardımcı olabileceğimiz bir seyler var mı canım sana direk ulastirabilcegimiz bir yol varsa
Tmm canım sağol aklimizda bulunsun.THY Antep ve Adana'dan Ankara ve İstanbul'a iki saatte bir yolcu tasiyacakmis
Canım görüştüm,Ereğli'de bir otele ulaşmışlar ama kar nedeniyle ilerleyememisler.Yarin yola çıkacaklar, imkan olursa bana ugrayacaklar.Haberdar ederim inşallah
Amiiinnn.Çok gecmiş olsun canım. Allah bir daha yaşatmasın
Rabbim yar ve yardımcınız olsunAmin cnm çok zor havalar çok soğuk arabadan çıkamıyoruz, çocuklar ağlıyor durmuyor. Heryer kapalı ekmek sınırlı, petrollerin çoğu kapalı,açık yerler sınırlı yakıt veriyor.
Arabası olmayan bir akrabamiz bizle sıkıs sıkısiz. Kaç saattir arabanın içinde.
Bugün iki defa 7.7 depremi oldu eve çıkmaya korkuyoruz. Binada çatlaklar var.
Enkaz altındakilerin Rabbim yardımcıları olsun.
İnşallah enkisa sürede biter deprem. çok şık artçı depremleri oluyor böyle devam edeceği hatta daha da büyük depremlerin geleceği söyleniyor .
Herkesin duasına ihtiyacımız var.
Allah yardimciniz olsun canim cok gecmis olsunArkadaşlar ben eşim çocuklarm çok şükür hayattatız hem çalışıyorum hem çocuklarıma bakıyorum eşim zabıta onu hiç göremedik bile nerdeyse oda çalışıyor, dua edin nolur çok kötü buralar kar soğuk evimize giremiyoruz bu arada bilmeyenler için maraş Elbistandayız biz nolur çok dua edin
Gaziantepte yasiyordu siteye girmemiş_ASTRAL_ nerde canım?
Baloncukta hatayda ama iyiymis ondan haber alinmisO neredeydi canım.insallah iyidirler
Gaziantep canım_ASTRAL_ nerde canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?