Evet canım trafik kitli izdiham var.Of of görüntüleri gördükçe içim parçalanıyorçocuklar ah çocuklar Rabbim korusun,çok geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun rabbim korusun
Sosyal medyadan bakabilirsin, çok fazla yıkık var
Rabbim korusun, trafik de kitlenmişyakında gidebileceğiniz başka şehir var mı bilmiyorum ama biz konyadayiz misafir edebilirim amin,arabada çocuklarla nereye kadar idare edebileceksiniz
Tamamdır kaptanım
Ekside olman guzel tebrik ederim canim ❤Zipzip- canım cuma 75.3
Bugün 75.1
Fark -200 gr ama yağım 36.5 tan 35.1 e düşmüş :)
Kızlar herkese geçmiş olsunumarım bütün arkadaşlarım iyidir
Buraya yazamayanlar da umarım sadece panikten girmiyordur tanıdıklarına ulaşmak için girmiyordur umarım sağlık sorunu yoktur tanıdıklarında da
çok çok geçmiş olsun. neredeydiniz siz?Çok kotu bı depremdi. Bı saat kendime gelemedim. Beşik gibi sallandı. Rabbim yaşatmasın. Evde bişey kalmadı herşey devrildi.
inşallah iyidirler canım. rabbim yardımcıları olsunKızlar öncelikle 10 şehirden herhangi birimde yaşayan varsa herkesin Allah yardımcısı olsun
Benim eşimin daha doğrusu 2 kuzeni eş ve çocukları haber alamıyoruz her yolu denedik varmi orada yaşayan adres versem.ozelden duyumu olan varmi marasta
İyi yolculuklar kuzum dikkat edinYola çıkacağız yolda bakarım inşallah mesajlara. Umarım herkes iyidir.
İns önemli birşey değildir canim . İyi yolculuklarZipzip- beni MasterFit ten çıkarır mısın özel sebeplerim var. Özür dilerim herkesten. Hallederiz çok üzgünüm canım.
Tamam kaptanim cikariyorumZipzip- beni MasterFit ten çıkarır mısın özel sebeplerim var. Özür dilerim herkesten. Hallederiz çok üzgünüm canım.
Sağol canım kıxlar hatlar öekmiyo . Elektrik yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?