- 31 Temmuz 2020
- 20.353
- 60.234
- 548
Sağol kaptanımEkside olman guzel tebrik ederim canim ❤
Geçmiş olsun canım evin durumu nasılSağol canım kıxlar hatlar öekmiyo . Elektrik yok.
Gecmis olsun canimSağol canım kıxlar hatlar öekmiyo . Elektrik yok.
Canım sen iyi ol da gerisi mühim değil. İnşallah kötü birşey yokturZipzip- beni MasterFit ten çıkarır mısın özel sebeplerim var. Özür dilerim herkesten. Hallederiz çok üzgünüm canım.
Allah yardımcınız olsun canımSağol canım kıxlar hatlar öekmiyo . Elektrik yok.
Benden de almadılar eşim gitti vermek için çok yoğundu yetisemiyorlar dedi akşam üzeri yada yarı. Tekrar gidecekKızılay acil kan bağışı çağrısı yapmış arkadaşlar aranızda kan verebilecek durumda olan varsa bulundukları ilçe de belli hastanelerde kan bağışı yapılabiliyor benden almadılar kan ile ilgili rahatsızlığım olduğu için
geçmiş olsun canım. allah yardımcınız olsun.Sağol canım kıxlar hatlar öekmiyo . Elektrik yok.
Ana kan merkezi ile görüştüm şimdi alabileceklerini söylediler bende oraya gidiyorum şimdi vermek içinBenden de almadılar eşim gitti vermek için çok yoğundu yetisemiyorlar dedi akşam üzeri yada yarı. Tekrar gidecek
Sağol cnm gaziantepçok çok geçmiş olsun. neredeydiniz siz?
Sağol balım.İyi yolculuklar kuzum dikkat edin
Sağol kuzum inşallah hepimizi
Kıyamam iyi misin canım soğuk mu? Çok geçmiş olsunSağol canım kıxlar hatlar öekmiyo . Elektrik yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?