- 12 Mart 2022
- 822
- 4.300
- 33
- 37
Zipzip- ım bugünkünü ben evde hissettim sen de hissettin mi :/
Kizlar siz nerdeydiniz?Hissetmedim canim bizim evde kimse duymamis
Ankara canım sen?Kizlar siz nerdeydiniz?
Konya canimAnkara canım sen?
Amin canımAbim eşi ve yeğenim Antepteler aklım hep onlarda Allah herkesin yardımcısı olsun
Amin canımAbim eşi ve yeğenim Antepteler aklım hep onlarda Allah herkesin yardımcısı olsun
İyi şükür@Willemijn- cnm eşinin durumu iyi mi
İnsaallah sağsâlim ulasirsinAbim eşi ve yeğenim Antepteler aklım hep onlarda Allah herkesin yardımcısı olsun
Bende baska sayfada gördüm cok sevindim aklim onda kalmıştı
Haber verdiğin için saol canımBende baska sayfada gördüm cok sevindim aklim onda kalmıştı
Allah razı olsun canım. Kabus gibi bir afetti. Allah büyüktür, yaralar sarılır inşallah
Canım Niran iyiymişInsallah
İns iyidir canim. Ben bilmiyorum.Kızlarkelebek19 dan haber geldimi?
Bugün sağlıkçılar sayfasında bı paylaşım vardı için cız etti. Eşi ne iş yapıyor biliyormusunuz
Hayırlısı ile varın ins canimAllah razı olsun canım. Kabus gibi bir afetti. Allah büyüktür, yaralar sarılır inşallahAnkara’ya yarım saat kaldı. Yollarda yoğun tipi vardı, dinlene dinlene bu saati ettik. Allah can sağlığı versin de zaman eşya para pul hiç önemli değil
Evet canim bende aldim haberiniCanım Niran iyiymiş
Şimdi yazdı. Evleri harabe olmuş yayla evindelermis
Rabbim yardimciniz olsunArkadaşlar ben eşim çocuklarm çok şükür hayattatız hem çalışıyorum hem çocuklarıma bakıyorum eşim zabıta onu hiç göremedik bile nerdeyse oda çalışıyor, dua edin nolur çok kötü buralar kar soğuk evimize giremiyoruz bu arada bilmeyenler için maraş Elbistandayız biz nolur çok dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?