Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

She-Raa seni merak etmiştik Ankaraya gidiyormussun dogum için insallah saglikli kucağına alırsın
Allah razı olsun canım. Kabus gibi bir afetti. Allah büyüktür, yaralar sarılır inşallah Ankara’ya yarım saat kaldı. Yollarda yoğun tipi vardı, dinlene dinlene bu saati ettik. Allah can sağlığı versin de zaman eşya para pul hiç önemli değil

Hayırlısı ile varın ins canim

Arkadaşlar ben eşim çocuklarm çok şükür hayattatız hem çalışıyorum hem çocuklarıma bakıyorum eşim zabıta onu hiç göremedik bile nerdeyse oda çalışıyor, dua edin nolur çok kötü buralar kar soğuk evimize giremiyoruz bu arada bilmeyenler için maraş Elbistandayız biz nolur çok dua edin

Maraş merkez çok fena diyorlar tv de verilen enkaz burda Elbistanda ilk depremde yıkılan oteldi ikinci iyice perişan etti evimden haberim yok gece 4 buçukta çıktık bidaha girmedik hastaneyr gelmiştim çocuklarla ama ikinci depreme orda yakalandık çok kötüydü hastaneds çok iyi yapılmış hiç yıkılöa çökme yok ama bn ve çocuklarımım psikolojisi mahvoldu Rabbim canımızı sağ etsin annemle babam geldi Kırıkkale'den bana izin verirler mi bilmiyorum onlarla gıtcem burda hiç kimsemiz yok tanıdık

Canım Niran iyiymiş
Şimdi yazdı. Evleri harabe olmuş yayla evindelermis
Evet canim bende aldim haberini
Rabbim yardimciniz olsun
Butun depremde zarar gorenlerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…