Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Çok zor çok çoluk çocuk kimseye ulaşılamıyor 4 saat geçti bu soğukta kimse yokmu marastan gerçi olsada buraya girmez şimdi kimse
Rabbim yardımcımız olsun.
5saattir arabadayix çocuklarla.
Rabbim hem gazabını hemde rahmetini yaşatıyor bize. Yağmur dinmiyor. Kar yerde hava çok soğuk. Göçük altında dışarda kalanların yardımcısı olsun Allahim

Geçmiş olsun canım
Hepimize inşallah canım
Çok geçmiş olsun canım hangi sehirdeydin?
Erzurumdayım canım uzun uzun salladı korktum bir yerde büyük deprem mi oldu diye maalesef öyleymiş
Ah supurgem eşim televizyonda izliyormuş bian ona uyandım . Yıkımları görünce içim gitti. Varmı yıkılan bina falan nasılsınız evde mi duruyorsunuz
Buralarda yoktur sanmıyorum da kuzum miniğe uyandım bi baktım sallanıyoruz avize kapılar gidip geliyor
Geçmiş olsun Kızlar 🤲
Sağol canım
Gecmis olsun kizlar
HAberlere bakmadim ama insallah kimseye bisey olmamistir
Rabbim korusun
İnşallah canım Allah esirgesin
Geçmiş olsun canim
Sağol canım 🌺
Hoşgeldin canım 💕
Hoş buldum canım nasılsın ?
Tamam canim, gecmis olsun dis rutin kontrol mu
Yok kuzum ya süt dişleri düşüyor biri yamuk çıkıyor çürükleri de var onları göstereceğim
Gecmis olsun canim
Sağolasın canım 😕

Aa ne güzel uygulamaymis öyle,bize gelen yazıda hamileler ve engelliler diyor sadece

Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın, çalışan anne olmak çok zor.Ne mühendisisin?
Canım okullar tatil edildi. Vali Bey insaflı adam, anneler çalışırken en kadar çocuklar ne yapacaktı. 10 yaşından küçük çocuğu olanlara izin vermişler Allah razı olsun.

Bilgisayarcıyım canım.

Pazar menüsü 5 Şubat

10.15 kahvaltı

Omlet, 1 bazlama, 1 tk kaymak bal

14.00 filitre kahve (dayanamadım haşhaşlı gozlemeden ısırdım bir iki 😭)

18.30
Fırında balık,patates,soğan, yeşillik

Yarım litre rezene çayı, iki Lt su

@Poldelya Hallederiz Hallederiz Zipzip- Zipzip-
Afiyet olsun canım. Akşama biraz toplamış gibisin, bugün kendini kontrol et bakalım, duruma göre tedbir alırsın ☺️

Kaptanım test yaptırdım.dr ya çölyak değilse bile gluten hassasiyeti var dedi cuma günü.Hafta sonu veda ettim glutene bayağı böyle doya doya.Yarindan itibaren temiz beslenmeye geçiyorum.arastirmalarimi yaptım.istesemde hamurisi ekmek makarna bulgur yok artık.sporu da yaptım mı erişin yağlar 😘
Kuzum heyecanına bayıldım ama bir anda alışkanlıklarını değiştirmek zor gelecek. Sana tavsiyem yerine koyabileceğin şeyleri araştırman. Bu süreçte glutensiz ürünler yardımcı olabilir ya da kendi ürünlerini kendin yapmak için tarif araştır bolca ☺️

Kayserideyim canım. Çok hissettik. Çocukları bağrıma bastım oturdum. Alanyadaki yigenim bile hissetmiş
Of of görüntüleri gördükçe içim parçalanıyor☹️ çocuklar ah çocuklar🥺🥺 Rabbim korusun,çok geçmiş olsun
Kuzummmm iyiy

z çok şükür ama çok fena sallandık çocuklarla masa altına girdik zaman geçmek bilmedi eşimde yok biliyorsun
Babbam geldi hemen bizi aldı bayağı dışardaydık ama çok korktuk

Herkes iyi mi kızlar🥺🥺🥺
Çok geçmiş olsun rabbim korusun🤲🤲🤲
Ya televizyonda hiç maraşı göstermiyor acaba çok mu kötü ki🥺🥺🥺
Sosyal medyadan bakabilirsin, çok fazla yıkık var☹️
Sağol canım. Şu an iyiyim Rabbime hamdolsun. Artçı depremler devam ediyor. Binaya giremiyoruz. İç ve dışta çatlaklar var. Çocuklarla arabadayix şu an uyudular.
Rabbim korusun, trafik de kitlenmiş☹️yakında gidebileceğiniz başka şehir var mı bilmiyorum ama biz konyadayiz misafir edebilirim amin,arabada çocuklarla nereye kadar idare edebileceksiniz🥺
Afiyet olsun canım. Akşama biraz toplamış gibisin, bugün kendini kontrol et bakalım, duruma göre tedbir alırsın ☺️
Tamamdır kaptanım❤️

Çok zor çok çoluk çocuk kimseye ulaşılamıyor 4 saat geçti bu soğukta kimse yokmu marastan gerçi olsada buraya girmez şimdi kimse
Çok geçmiş olsun canım, inşallah biran önce ulaşır güzel haberler alirsinuz
Rabbim yardımcımız olsun.
5saattir arabadayix çocuklarla.
Rabbim hem gazabını hemde rahmetini yaşatıyor bize. Yağmur dinmiyor. Kar yerde hava çok soğuk. Göçük altında dışarda kalanların yardımcısı olsun Allahim
Çok geçmiş olsun canım,Allah korusun herkesi

Back